Jump to content
LeX LuTHoR

Bem apa toxica

Recommended Posts

Posted

daca te pune necuratu' sa lasi apa in frigider la rece pt vara (de la robinet, fireste) ai sa vezi ce de mizerie se decanteaza pe fundul sticlei. Zici ca este luata direct din lac si astepti sa vezi si mormoloci. Bine ca nu o privesti la microscop, ca te lua cu inima si alte junghiuri.

Ma refer strict la Buc, in rest nu cunosc.

Daaa si pana se vor construi cele necesare...ce bea omu? apa plata din sticla, adica da bani ca disperatu pana si pe apa cea de zi cu zi....ce rusine.... :((

Posted

Apa de la chiuveta e de mult timp toxica,nici cea din put nu e destul de incantatoare

da e plina de piatra si calcaroasa

dar parerea mea sa nu beti apa (bere ,vin)cele mai bune :beer:

Dani stie

Posted

e alba de la clor si alte chestii pe care le baga in ea si e ruginie pentru ca se usuca rugina aia cat timp nu curge nimic pe teava. da aia se duce repede :P

Asta stiam,dar nici chiar aproape in fiecare zi sa fie alba de la clor si altele

daca te pune necuratu' sa lasi apa in frigider la rece pt vara (de la robinet, fireste) ai sa vezi ce de mizerie se decanteaza pe fundul sticlei. Zici ca este luata direct din lac si astepti sa vezi si mormoloci. Bine ca nu o privesti la microscop, ca te lua cu inima si alte junghiuri.

Ma refer strict la Buc, in rest nu cunosc.

Daaa si pana se vor construi cele necesare...ce bea omu? apa plata din sticla, adica da bani ca disperatu pana si pe apa cea de zi cu zi....ce rusine.... :((

si la mine e asa...

Posted

nu e nimic nou...apa de la chiuveta :D e toxica...de foarte mult timp pe la noi....

"pe la noi" cred ca te referi la orasul/zona in care locuiesti , nu toata tara.

La mine de exemplu (Piatra Neamt) nu am auzit inca pe nimeni sa se planga de calitatea apei.

Asta stiam,dar nici chiar aproape in fiecare zi sa fie alba de la clor si altele

cand pui apa aceea "alba" in pahar asteapta ceva timp si o sa vezi ca va fi transparenta. Clorul e adaugat doar pentru a elimina microbii, cu toate ca si el este daunator, :-j

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...