Ivanovici Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 nu prea as crede ca a avut vreo treaba .. daca da .. erau deja multi oameni bolnavi
Random Hero Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cred ca ai dreptate :D si cate si mai cate sa faceau acolo.... acum, nimic [mai incurca si locul] Long Live Pepsi :> :pepsi:
Ivanovici Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 nu prea sunt asa mare fan coca cola sau pepsi .. tot berea e cea mai buna
Stargate Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 daca te pune necuratu' sa lasi apa in frigider la rece pt vara (de la robinet, fireste) ai sa vezi ce de mizerie se decanteaza pe fundul sticlei. Zici ca este luata direct din lac si astepti sa vezi si mormoloci. Bine ca nu o privesti la microscop, ca te lua cu inima si alte junghiuri. Ma refer strict la Buc, in rest nu cunosc. Daaa si pana se vor construi cele necesare...ce bea omu? apa plata din sticla, adica da bani ca disperatu pana si pe apa cea de zi cu zi....ce rusine....
NoComment Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 apa e de mult toxica in Bucuresti , numai ca nu s-a cercetat pana acum ... la ce vechime au statiile de epurare ...
Strike^^ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Apa de la chiuveta e de mult timp toxica,nici cea din put nu e destul de incantatoare
Mad@lin_MG Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Apa de la chiuveta e de mult timp toxica,nici cea din put nu e destul de incantatoareda e plina de piatra si calcaroasadar parerea mea sa nu beti apa (bere ,vin)cele mai bune :beer: Dani stie
Ioana Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 e alba de la clor si alte chestii pe care le baga in ea si e ruginie pentru ca se usuca rugina aia cat timp nu curge nimic pe teava. da aia se duce repede :P Asta stiam,dar nici chiar aproape in fiecare zi sa fie alba de la clor si altele daca te pune necuratu' sa lasi apa in frigider la rece pt vara (de la robinet, fireste) ai sa vezi ce de mizerie se decanteaza pe fundul sticlei. Zici ca este luata direct din lac si astepti sa vezi si mormoloci. Bine ca nu o privesti la microscop, ca te lua cu inima si alte junghiuri. Ma refer strict la Buc, in rest nu cunosc. Daaa si pana se vor construi cele necesare...ce bea omu? apa plata din sticla, adica da bani ca disperatu pana si pe apa cea de zi cu zi....ce rusine.... si la mine e asa...
nky* Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 nu e nimic nou...apa de la chiuveta :D e toxica...de foarte mult timp pe la noi...."pe la noi" cred ca te referi la orasul/zona in care locuiesti , nu toata tara.La mine de exemplu (Piatra Neamt) nu am auzit inca pe nimeni sa se planga de calitatea apei.Asta stiam,dar nici chiar aproape in fiecare zi sa fie alba de la clor si altelecand pui apa aceea "alba" in pahar asteapta ceva timp si o sa vezi ca va fi transparenta. Clorul e adaugat doar pentru a elimina microbii, cu toate ca si el este daunator, :-j
talentatu27 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 nu beau apa de la chiuveta :) beau Izvorul Minunilor Plata
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Apa minerală rulzzz :rofl2: .La mine în Târgu Mureş , nu e bună apa de la robinet . Are un gust ciudat (cred că de la clor) . Bleach , nici nu mă mai gândesc .
sicilianu Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Beti apa din supermarket fratilor Nu se mai poate