Dani Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cica in acest an japonezii de la Toyota vor scoate prima masina cu airbag-uri destinate pasagerilor din spate. Airbag-ul va sta ascuns intr-o consola suspendata pe mijloc in spate si va avea rolul de a tine la distanta cei doi pasageri daca va avea loc o coliziune laterala. Cand vor fi unul sau trei pasageri in spate acest airbag nu se va declansa pentru ca va avea niste senzori foarte precisi. Hmm, pare o idee destul de buna si sa speram ca va fi in folosul pasagerilor. Sursa
ANdy5 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 de ce nu dai sursa adevarata, si nu incercarea asta a ta de ati aduce mai multi vizitatori pe blogul tau ?
[EliTe] Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 la mijloc ? nu stiu de ce mi se pare putin inutil pt ca centura te tzine pe scaunu tau si nu zbori prin masina la un impactpt cei din spate sunt importante airbag-urile de tip cortina care se deschid pe toata suprafata interioara lateralapacat ca la noi nu se folosesc centurile si in spate
NoComment Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ' date='Mar 16 2009, 23:44' post='3609024']la mijloc ? nu stiu de ce mi se pare putin inutil pt ca centura te tzine pe scaunu tau si nu zbori prin masina la un impact pt cei din spate sunt importante airbag-urile de tip cortina care se deschid pe toata suprafata interioara laterala pacat ca la noi nu se folosesc centurile si in spate la noi abia se folosesc cele din fata ... @ e destul de buna ideea ... dar pe cand alte firme constructoare de masini se gandesc la alte idei de prevenire a accidentelor si ranirea pasagerilor si a soferului ... ei inca au ramas la airbag-uri
Dani Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 de ce nu dai sursa adevarata, si nu incercarea asta a ta de ati aduce mai multi vizitatori pe blogul tau ?sursa adevarata sunt eu pentru ca e articol scris de mine.. am mai zis-o odata si n-o mai repet.. stiu ca nu ma suporti dar te rog fii on :) multumesc
Bobo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Interesant , sa vedem si cat de eficiente sunt airbag-urile .
spauny Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ink un lucru pt care ar trebui sa fim mai in siguranta in mashinile noastre (adik in mashinile celor care isi vor cumpara acea Toyota :) )
andy31 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 o da .. si cum se declanseaza ? daca lovesti mai tare pe acolo pusca nu ? si e doar 1000 de euro unu ?
Dani Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 o da .. si cum se declanseaza ? daca lovesti mai tare pe acolo pusca nu ? si e doar 1000 de euro unu ?cum sa se declanseze daca lovesti mai tare? e pe senzori si alea fac diferenta dintre coliziune si lovitura :)@ma gandesc ca o sa fie incluse in oferta iar daca se va calcula per totalul masinii va scadea pretul
[IlluSioN] Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 eu nu am obijnuinta sa iau persoane in spate .. :D dar e folositoare ideea :)
The^Iceman Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 e un lucru bun pt orice masina :) singuranta pasagerilor e importanta :)