ic.sys Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Deci eu stiam ca sunt fel si fel de oameni ciudati pe lumea asta... chiar saptamana trecuta am gasit pe unu pe net care avea atatea piercuri si altele ca s-a speriat toata linkmania...dar eu ma intreb la poza asta.. Nu l-a durut nimic cand si-a pus toate astea?1. Pene in carne...practic sunt infipte acolo2. Inca o bota in bratul stang infipta bine... lol3. Alea din nas....poate mergeau invers puse...dar asa cum au intrat?4. Cum sa ajungi sa-ti lungesti gatul in halul asta?Click
ic.sys Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 fake clar sa-ti zic ceva. daca era fake nu cred ca mai puneam asa ceva. nu pun lucruri fake pe linkmania. decat sa nu fiu foarte sigur. eu n-am intrebat daca exista din astia...ca am mai vazut..dar numai cu inele la gat..altceva nu
The DeaD HelL Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 hai ca e deja prea exagerat cu gatul acela..in rest nu-i nimic..se poate :-j
Guest The_KniveS Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 nu cred ca e fake, unele culturi africane au fel si fel de obiceiuri ciudate cum ar fi sa isi alungeasca gatu sau sa isi lungeasa urechile si alte obiceiuri bizare, doar dat un search pe google si o sa vedeti
VibeS- Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 watch some Discovery people :S nu e fake deloc...e o traditie prin unele triburi din Africa...si apropo...femeia care are cele mai multe inele in jurul gatului e considerata cea mai "sexi" si e vanduta barbatului cu cele mai multe vaci :D
angelthegood Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Doamne,cum sa nu fie fake?Uite-te la gatul ala.In rest mi se pare in regula....