Jump to content
ic.sys

412 km/h cu motocicleta :|

Recommended Posts

Posted

fake ... cum zicea oxyg3n .. are veyron 1k cai putere si abia se taraie la 400 km/h..

viteza maxima la hayabusa e 307 km/h

cum fake? daca arata clar inidcatorul ca trece de 200 mile pe ora...si 200 mile inseamna 320 km/h.. dar trece mult mai mult de atat. uita-te la turometru... nu cred ca e asa de fake

Posted

fake ... cum zicea oxyg3n .. are veyron 1k cai putere si abia se taraie la 400 km/h..

viteza maxima la hayabusa e 307 km/h

Salut.

E vorba de raportul putere/greutate...daca veyron-ul are 1000 de cai si aprox 2 tone,iar hayabusa 200 de cai si 250 de kg,poti face singur calculul...

Nu e fake deloc.

Posted

Dupa parerea mea fake....In momentul in care a revenit inapoi pe patru roti cand a lovit pamantul nu trebuia sa incetineasca sau sa aiba o turbulenta acul de la indicator...

Posted

#-o cum nu m-am gandit la asta...e logic..esti mai usor mergi mai repede.. chiar si cu multi cai mai putini... ms dorule :D

Dupa parerea mea fake....In momentul in care a revenit inapoi pe patru roti cand a lovit pamantul nu trebuia sa incetineasca sau sa aiba o turbulenta acul de la indicator...

esti simpatic! stiai? :)) unde vezi tu ca a incetinit? si normal ca a avut o oarecare deviere acul indicator ca nu a revenit cu roata din fata pe pamant...ca si cum ar ateriza un avion..foarte lin..practic e o cadere in gol..numai ca nu mare... ai gafat-o cu replyul asta....alta data gandeste-te de 2 ori....

PS: motocicleta are 2 roti nu 4

Posted

#-o cum nu m-am gandit la asta...e logic..esti mai usor mergi mai repede.. chiar si cu multi cai mai putini... ms dorule :D

esti simpatic! stiai? :)) unde vezi tu ca a incetinit? si normal ca a avut o oarecare deviere acul indicator ca nu a revenit cu roata din fata pe pamant...ca si cum ar ateriza un avion..foarte lin..practic e o cadere in gol..numai ca nu mare... ai gafat-o cu replyul asta....alta data gandeste-te de 2 ori....

PS: motocicleta are 2 roti nu 4

Nu n-ai inteles tu.Vroiam sa evidentiez ca acul nu a incetinit si nici nu a avut o turbulenta cand a revenit motocicleta inapoi pe 2 roti.Nu e normal ca acul indicator sa aiba macar o turbulenta acolo cand motocicleta revine pe 2 roti?

PS:ai dreptate ma gandeam la mersul la animale in 2 picioare si de aia...my bad.

Posted

cum fake? daca arata clar inidcatorul ca trece de 200 mile pe ora...si 200 mile inseamna 320 km/h.. dar trece mult mai mult de atat. uita-te la turometru... nu cred ca e asa de fake

tu tot ce vezi crezi ?

mai bine nu raspunde..

Posted

Chestia e ca nu sunt 258 8-| ala care a scris a scris aiurea ..

Daca va uitati la ceas vine 200-210-220mp/h MAXIM

Daca era 250 mp/h vedeati in clip linia de la 220 lejer..ca si cum ar mai fi avut pe ceas ;)

Ete na Acelasi clip,aici ce scrie ?

VEHICLE SUMMARY

Name: Hayabusa

Model: GSX-1300R

Type: Sports

Top Speed: 332kp/h

220mp/h vine 340 Km/h

Posted

220mp/h vine 340 Km/h

220 mp/h=354 km/h

si va rog sa va mai uitati o data ca voi numai la vitezometru aveti atentia indreptata. uitati-va la turometru. dupa ce atinge viteza maxima din bord... cat de mult mai creste turatia... imaginativa ca acolo a atins cel putin inca 30 mile/ora in plus. si cu un calcul matematic elementar...500 cai putere raportat la 250 kg cat are motocicleta aia..e o nimica toata... chiar si la 220 mile pe ora..inca acelereaza extrem de usor cu inca 30 mile in plus... deci cel putin 250 a atins daca nu 258...

si mi-a zis cineva mai sus...ca iar cred ce vad? tu iti dai seama ce intrebare penibila ai pus? ce vrei sa cred? ce aud? chiar eu pot sa-ti spun sa nu mai dai reply..ca cel de mai sus n-a avut nici o valoare si nu am vaz sa-l bage cineva in seama. o zi buna :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...