Jump to content
turbomaxim

UE face presiuni pentru ca românii să intre în SUA fără viză

Recommended Posts

Posted

Uniunea Europeană face presiuni la Washington pentru ca Statele Unite să permită românilor să circule în Statele Unite, fără viză. Aceasta este una dintre priorităţile vizitei pe care o vor face săptămâna viitoare, la Washington, comisarul european pentru Justiţie, Jacques Barrot şi ministrul ceh de Interne, Ivan Lager. Şansele României de a adera la Visa Waiver, programul care permite călătoriile în State fără viză, sunt însă din ce în ce mai mici, în condiţiile în care Statele Unite vor înăspri din iulie condiţiile de intrare în program.

Astfel, plafonul ratei de refuz a vizelor va scădea de la 10%, cât este în prezent, la 3%. România a avut în 2008 o rată de respingere a vizelor de 25%.

Antena 3

Sper sa nu se intimple asa ceva .Daca romanii vor putea intra fara viza in SUA /Canada se va intimpla ca si in Italia, Spania sau Franta. Nu avem nevoie decit de romani care vor sa emigreze si sa se stabileasca.Nu avem nevoie de calatori,hoti ,banditi,cersetori,etc.Sint roman si nu vreau sa ajung sa-mi fie rusine sa merg pe strada aici in America.

As vrea totusi sa vad o bataie intre hispanici, negrii si TIGANI :)))

Posted

Nu prea e bine,ne facem de ras si pe acolo :))

Ai facut o sedinta cu familia ta si ati ajuns la raspunsul asta .. trist.

ON : Ar fi bine .. ne`am extinde si in SUA, foarte frumos. :)

Posted

Nu cred ca o sa se intample ca in italia daca se da drumu la vize in state pentru ca in U.s deja lumea e obisnuita cu fratiorii mai mici ai rromilor..care desi nu sunt la fel de rai macar au fost un antrenament bun pana la momentu cand o sa vina "compatriotii" nostrii pigmentati.

Si in plus , tratamentul politiei din state nu se compara cu cele din alte locuri . Inchisorile lor sunt mult mai aspre decat pe oriunde.. si nu neaaparat din cauza "brutalitatii politiei" ci a colegilor de camera foarte primitori.. :D

Either way.. ar fi extraordinar sa se dea drumu la granite desi nu cred ca se va intampla cativa ani buni deacum incolo.

Posted

nu se duc tiganii in state...si daca se duc..pff.. pai aia stiu sa aiba grija de ei...ori ii bat politisti pana se intorc inapoi de buna voie...ori ii joaca baietasii in picioare...pai ce acolo e Spania , Italia ?? :))

Guest HateLord
Posted

Si asa sunt peste tot tiganii si ne fac de ras. Nu mai avem ce striga la reputatia Romaniei.

Posted

daca toti tiganii ar pleca la america, ce bine ar fi - si mai bine daca s-ar pierde pe drum 99,99% - muhahaha.

Pai cam america a ramas fara sa afle de romania si tigani - cred k ar fi bine - sa se mai goleasca italia si spania - uraaa!!!

Posted

in fond si la urma urmei, america este fondata pe tot felu de nationalitati. britanicii au colonizat in america pleava societatii din acea vreme...ar putea face gestu de a lasa tiganii sa intre pe teritoriul lor, doar asa pot sa fie mai usroi de un ceas, portofel etc :P

Posted

pe o parte ar fi ok , pe de alta rau , dar acuma cu criza asta nu cred ca mai merg rromi , + ca biletu de avion e ceva :))

Posted

Ar fi o idee destul de buna sa putem merge in SUA fara sa ne trebuiasca viza si sincer mi se pare o prostie treaba cu viza .. destul ca e plina cu toate nationalitatile acuma daca vor fi si romani nustiu ce conteaza de parca le-ar invada teritoriul.

Posted

Asa cum zicea cineva mai sus..nu se va ajunge ca in tarile europene..daca se vor ridica vizele..cam 90% din romani vor fi intorsi inapoi de la aeroport de catre americani..iar din ceilalti 10 & macar jumate vor ajunge in jail in prima saptamana :D

Posted

ideea e buna , unii se chinuie luni / ani sa obtina o viza..

chiar credeti ca se duc tiganii ? acolo nu e ca in italia .. se enerveaza un american si face pe rambo..

oricum n`au tiganii bani de avion , si limba e mai grea pt ei -_-

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...