Luci Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 In 2008, Bill Gates cazuse din fruntea topului celor mai bogati oameni din lume, ajungand, dupa 11 ani de dominatie, tocmai pe locul al treilea.Co-fondatorul Microsoft si-a recastigat, anul acesta, titlul de cel mai bogat om, in ciuda faptului ca a pierdut aproximativ 18 miliarde de dolari din intreaga sa avere numai in ultimile 12 luni, potrivit topului publicat de revista Forbes. In acest moment, averea lui Gates totalizeaza 40 de miliarde de dolari, in conditiile in care, in 2008, “tatal” Windows-ului se putea lauda cu 58 de miliarde, chiar daca era pe locul al treilea in topul celor bogati.Pe langa Bill Gates, printre primii 20 cei mai bogati oameni se afla si alti magnati din lumea IT-ului. Acestia sunt Carlos Slim, cu 35 miliarde de dolari de la Telecoms, Mexic si Lawrence Ellison, cu 22,5 miliarde de dolari de la Oracle, SUA. Nu putem sa nu sustinem ca pana si cei mai bogati oameni din lume trec printr-o perioada dificila din punct de vedere al ingrosarii conturilor din banca. Anul trecut, revista Forbes a publicat informatii despre 1125 miliardari, pe cand, anul acesta, doar 793 au intrat in topul miliardarilor lumii. Este pentru prima data, din 2003, cand se resimte o pierdere atat de mare in numarul de miliardari la nivel mondial.Infoportal
iLoveCalifornia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Am vazut reportaju. Cica de la 4.2 trilioane , miliardarii lumii au ajuns la 2.4 trilioane.
spauny Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 bv lui... am auzit despre el ca a facut numeroase donatii de ordinul miliardelor de dolari (deci gandul nu-i este doar la persoana sa, isi aduce aminte si de cei din jur.. spre deosebire de ceilalti care odata deveniti bogati ii privesc pe cei din jur cu aroganti si superioritate)
iLoveCalifornia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Carlos Slim a donat 7 miliarde tarii sale si a pus toata colectia sa ( tablouri statui etc ) intr-un muzeu pt a o vedea toata lumea.
lexboy Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 am auzit si eu de donatiile lor , gesturi extraordinare , cred ca oricine ar ajuta daca ar dispune de banii lor
The DeaD HelL Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 bine ca mai exista si cateva persoane care stiu ce sa faca cu banii lor si se gandesc si la cei din jurul lor :)
HipnotykBoy Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 de astia poti sa zici ca INTR-ADEVAR nu au ce sa faca cu banii..
[IlluSioN] Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 microsoft rullz :clap: normal ca doneaza .. banii donati se fac in 2 3 luni la loc
MarcusM Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 cel mai tare gates :P a fost si va ramane ;) (mi se pare un om extraordinar sincer...)
nu ma cunosti Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Sunt altii mult mai bogati, numai ca nu sunt cunoscuti. E mic copil Gates pe langa astia cu petrolul.
Denzel_Lsd Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 pe om il doare fix in pix de criza ...isi permite , bravo lui ... :)
Guest HateLord Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Oare ce face cu atatia bani? Nu pot sa-mi explic pe ce poate sa cheltuiasca averea :blink:
andy31 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 wow ce stire , ati stiut ca bill gates are chiloti din aur ? n`ati stiut ? hai ca fac acu un topic..
TombRaider Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Sunt altii mult mai bogati, numai ca nu sunt cunoscuti. E mic copil Gates pe langa astia cu petrolul.tu nu cred ca stii ce inseamna microsoft, microsoft are mai multi bani decat PIBU romanieipetrolu se terminasoft se poate face si peste 300 de ani si abia acu a inceput si ei is cei mai tari in soft
Mistic Goku Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 eu tot nu pot sa cred cati bani are ala.... pai ala daca isi pune mintea face o casa... ce casa... vila din bani... daia cu 10 etaje (hai ca prea o dau in sf ... nu ca s-ar si numi vila la 10 etaje... mai degraba bloc o_O)
Luci Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 wow ce stire , ati stiut ca bill gates are chiloti din aur ? n`ati stiut ? hai ca fac acu un topic..cine te opreste zeule ?@on:goku cati ani ai ? la banii lui isi face un bloc de cateva sute de etaje peste 200 si ii mai ajung banii pentru 3-4 vieti :)
andy31 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 cine te opreste zeule ?@on:goku cati ani ai ? la banii lui isi face un bloc de cateva sute de etaje peste 200 si ii mai ajung banii pentru 3-4 vieti :)la banii lui cumpara Europa ai vrut sa zici ..
Vengence Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 este un gest foarte omenesc din partea lor ca la atatia bani macar o parte sa o donezi...ca vb aia in mormant nu ii iei numa guta cu a lui baliverne P.S. si cand mor eu am valoare la sicriu fac buzunare...majoritatea stiti piesa pe mine unul ma scarbeste Scuze de off topic ;) rog un moderator sa stearga daca nu ii cade bine ce am scris