The^Iceman Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 cineva ne vegheaza de sus -_-P.S. e marfa imaginea :)
vLaur Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Parerea mea:Exista Dumnezeu,fie ca credeti,fie ca nu
DivinE Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Exista Dumnezeu.. Imaginea respectiva e doar o pura coincidenta
john™ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dumnezeu EXISTA cei care nu cred ca exista sunt niste pacatosi :)
Deza_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 cineva ne vegheaza de sus -_-P.S. e marfa imaginea :)Parerea mea:Exista Dumnezeu,fie ca credeti,fie ca nuExista Dumnezeu.. Imaginea respectiva e doar o pura coincidentaDumnezeu EXISTA cei care nu cred ca exista sunt niste pacatosi :)Daca vine unu acum si spune ca nu exista ii sariti in cap,dar fara sa aduceti argumente.Imaginea respectiva nu are nici'o legatura cu Dumnezeu.
HipnotykBoy Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dumnezeu exista dar nu o simpla imagine (fake dealtfel) ne dovedeste asta..
turbomaxim Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Daca vine unu acum si spune ca nu exista ii sariti in cap,dar fara sa aduceti argumente.Imaginea respectiva nu are nici'o legatura cu Dumnezeu.Sa inteleg ca esti ateu.Tu ce argumente aduci?
Dr.Oetker Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dumnezeu EXISTA cei care nu cred ca exista sunt niste pacatosi :)Argumente.Din cate stiu eu Iisus/Dumnezeu nu a spus niciodata ca cei care nu cred in el sunt niste pacatosi.
Guest -Deza- Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Sa inteleg ca esti ateu.Tu ce argumente aduci?Nu sunt ateu.Era o aluzie la cei care i'au sarit in cap lui lexboy.
kuumba2 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dumnezeu EXISTA cei care nu cred ca exista sunt niste pacatosi :)Bla bla bla...defineste cuvantul "pacatos".
Guest stefteo21 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 PĂCĂT?S, -O?SĂ, păcătoşi, -oase, adj. (Adesea substantivat) 1. Care are multe păcate, care se face vinovat de călcarea unor norme; p. ext. ticălos, rău, afurisit, nemernic. ♦ Care aduce neplăceri, plin de cusururi; supărător; defavorabil; defectuos; de proastă calitate. 2. Vrednic de milă; nenorocit; nevoiaş. ? Păcat + suf. -os.
Denzel_Lsd Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 defapt..e un jeg de copil , se joaca cu lupa pe akolo pe sus...vrea sa ne arrrrrdddaaaa... @ coincidenta...
Ioana Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dumnezeu EXISTA cei care nu cred ca exista sunt niste pacatosi :)Pe asta de unde ai scos-o :blink:,fiecare crede in ce vrea sau nu crede deloc.on:mi se pare o coincidenta,si eu am mai vazut imagini pe cer,ca multi altii
Guest stefteo21 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 cum am spus si la inceput e o coincidenta si oricum nu o astfel de imagine ne dovedeste existe lui Dumnezeu, dar oricum merita vizionata.
The DeaD HelL Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dumnezeu EXISTA cei care nu cred ca exista sunt niste pacatosi :)de ce crezi asta?fiecare isi are punctul de vedere.daca tu crezi,asta nu inseamna ca toti trebuie sa credem :)oricum..imaginea e superba :)
[IlluSioN] Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 lol :-? nu are nici o legatura cu Dumnezeu .. dar .. chiar arata a chip de om
lexboy Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Sa inteleg ca esti ateu.Tu ce argumente aduci?adevarul e atat de frumos si interesant , si tu vrei sa arunci la gunoi ultimele secolele in care s-au facut descoperiri uimitoare , pui niste intrebari care au raspunsuri care pot matura religia ta de pamant cu descoperirile din ultima vreme , religia isi bate joc de inteligenta oamenilor si de capacitatea lor de a gandi ... cand adevarul e evident si cum am mai spus foarte interesant ...
CPU Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 adevarul e atat de frumos si interesant , si tu vrei sa arunci la gunoi ultimele secolele in care s-au facut descoperiri uimitoare , pui niste intrebari care au raspunsuri care pot matura religia ta de pamant cu descoperirile din ultima vreme , religia isi bate joc de inteligenta oamenilor si de capacitatea lor de a gandi ... cand adevarul e evident si cum am mai spus foarte interesant ...uite o intrebare pentru atat pt credinciosi cat si pt sceptici : Cine stabileste sexul fatului ?sa fie coincidenta ?daca da inseamna ca le are cu matematica.(procentu barbati-femei e de 101 la 100 cu predominare a sexului masculin din cauza mortalitatii ridicate).trebuie sa recunosti si u ca e al dracului de echilibrat.daca totul a fost o intamplare cum se face legea naturii nu a dat niciodata :error:?de ce nu sa inregistrat niciodata o mare majoritate de femei sau barbati ?(sau poate au fost 1 Adam si 10 Eva :> )e adevarat ca stiinta poate citi semantura ADN dar din cate stiu eu nu poate determina cine stabileste sexul si care e veriga lipsa dintre primate si homo sapiens.dupa cum ai spus si u foarte interesant
NoComment Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 wow ... astea da imagini ... clar cineva ne vegheaza ...
kidumik Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 daca va uitati bine arata ca botu' unei pisici ........ ce pot sa spun crek e coincidenta
Ghost.Rider Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 nu prea imi plac aceste subiecte :( ..consider ca nu putem sti exact ce a fost
lexboy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 incredibil , ce post-uri dati , asa demult va asemanati cu tribul din amazon , cand au fost fotografiati din avion , si ei se uitau la avion ca la un zeu , habar nu aveau ce era , ca si cum sunteti voi acum .. acea imagine este un nimic...