Guest stefteo21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 http://stirileprotv.ro/video/aparitie-stra...-crezi/60254183So.. am ramas uitmit... tind sa cred ca e o coincidenta oricum e prea frumoasa imaginea.
Luci Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 A mai fost postata stirea ..de tipul cu blogul lui@on: coincidenta ...mi s-a intamplat de multe ori sa vad imagini stranii pe cer :)
ChoWdeR Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 cineva ne vede de sus ))) oricum faina imaginea ;)
Komisaru Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Si eu am vazut imagini pe cer, dar se deformau in 3-4 minute, iar imaginea asta dispare instantaneu si este prea mare.
Guest stefteo21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Totusi sunt curios sa aud explicatia lui Lexboy :D, care crede ca totul a fost creat dintr-o coincidenta. Suntem pozitionati la distanta perfecta de soare, avem un ecosistem perfect creat si avem minte si rationament. Inainte de a se fi creat toate astea era nimic, ori din nimic rezulta nimic. Undeva trebuie sa fi avut loc miscarea, care a creat toate astea.
turbomaxim Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Totusi sunt curios sa aud explicatia lui Lexboy :D, care crede ca totul a fost creat dintr-o coincidenta. Suntem pozitionati la distanta perfecta de soare, avem un ecosistem perfect creat si avem minte si rationament. Inainte de a se fi creat toate astea era nimic, ori din nimic rezulta nimic. Undeva trebuie sa fi avut loc miscarea, care a creat toate astea.Dumnezeu este akolo sus.
Random Hero Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ON: pe cat de frumoasa este imaginea, pe atat de socanta esteSi tu esti fake?si mata e ?OFF: nu se poate sa se poarte o discutie civilizata? #-o[i think not :blink: ]
lexboy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Totusi sunt curios sa aud explicatia lui Lexboy :D, care crede ca totul a fost creat dintr-o coincidenta. Suntem pozitionati la distanta perfecta de soare, avem un ecosistem perfect creat si avem minte si rationament. Inainte de a se fi creat toate astea era nimic, ori din nimic rezulta nimic. Undeva trebuie sa fi avut loc miscarea, care a creat toate astea.este zeul tau , vezi ce fotogenic e , are ochi , nas (oare la ce-i ii foloseste nustiu) , sunt sigur ca el nu a avut ce face numa sa se arate in fata unor oameni cu camera vga , ca sa-l filmeze , sa existe insfarsit dovezi ca exista ...sau este cerul? cat despre pozitionarea noastra fata de soare n-am ce zice , uita-te in carti , din cauza asta suntem aici , ca am avut conditii , cat despre cine o facut miscarea asta inca nu stim , dar de asta nu trebuie sa creeam zei , doar pentru ca nu avem inca raspunsuri la toate ...
Guest stefteo21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 O intrebare am... lexboy... sarbatoresti pastele si/sau craciunul ?
mulexi Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Mai baieti va dati seama ca oricine poate sa filmeze un cer normal si sa modifice vidoclipul in Adobe After Effects?A si nu baietii de la ProtTv au filmat ,perosanele care au filmat ua trimis vid. la ProTv atat...asa ca NU faceti pe religioasi pe aici ca aveti si voi putina ratiunep resupun si nu mai credeti in basme nu?
lexboy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 O intrebare am... lexboy... sarbatoresti pastele si/sau craciunul ?SĂRBĂTOR?, sărbător?sc, vb. IV. Tranz. A-şi manifesta sentimentele de admiraţie, de bucurie, de entuziasm faţă de o persoană sau faţă de un eveniment printr-o festivitate sau printr-o petrecere; a serba, a celebra. eu nu-mi manifest niciun sentiment de admiratie si bucurie fata de Iisus in aprilie si decembrie (paste , respectiv craciun) , deci nu sarbatoresc
Guest stefteo21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Deci sa inteleg ca tu nu sarbatoresti craciunul ? :rofl1: hai pastele ca pastele, sa zicem, dar craciunul ? anul nou ? eu nu pot sa cred asta, inseamna ca ceva nu e in regula cu tine... parerea mea.
nu ma cunosti Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Deci sa inteleg ca tu nu sarbatoresti craciunul ? :rofl1: hai pastele ca pastele, sa zicem, dar craciunul ? anul nou ? eu nu pot sa cred asta, inseamna ca ceva nu e in regula cu tine... parerea mea.poate e ateu, poate nu crede in Dumnezeu ca noi ceilanti, cine esti tu sa`l judeci ?on : nu mi se pare cine stie ce.
Deza_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Deci sa inteleg ca tu nu sarbatoresti craciunul ? :rofl1: hai pastele ca pastele, sa zicem, dar craciunul ? anul nou ? eu nu pot sa cred asta, inseamna ca ceva nu e in regula cu tine... parerea mea. Ce ti se pare asa in neregula?
Flake Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 nu se uita nimeni la noi,sa fim realisti acum.poate doar astia de la sri care ne spioneaza internetul,in rest nimeni. photoshop sau pur si simplu s-au aranjat niste nori intr-un mod mai ciudat,dupa,creierul nostru face toata treaba.
Guest stefteo21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hai ma, acuma serios :( vi se pare normal ca cineva sa nu sarbatoreasca craciunul si anul nou, pt simplu fapt ca el sa fie diferit de ceilalti ? Cum poti sa te crezi atat superior fata de restul " prostimii" incat sa nu sarbatoresti craciunul... este aroganta in opinia mea.
lexboy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 tu te-ai referit daca particip la mesele de craciun si paste ? daca ciocnesc oua de paste ? daca imbrac pomul de craciun ? astea le fac din respect pt familie , dar nu au nicio valoare pentru mine , nu stii ce inseamna a sarbatorii , cat despre "nseamna ca ceva nu e in regula cu tine... parerea mea." , noi ateii ce sa credem despre voi ? care sarbatoriti un om pe 2 scanduri ? vedem niste oameni care se inchina la tablouri , isi fac cruce , oameni disperati care vor neaparat sa traiasca vesnic , negandindu-se la consecinte , si zici ca , cu mine este ceva in neregula .. certurile astea nu o sa ajunga niciunde , ma jignesti , te jignesc , pt ce ? pt. ca tu crezi intr-un zeu mai mult ca mine ? .... mai bine nu mai postam , uita-te pe softpedia la religie , mii de pagini fara niciun rezultat , crezi ca o sa gasim aici ?
john™ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 o simpla intamplare ...oricum e clar ca cineva de sus are grija de noi
Guest stefteo21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 asa este, sa terminam pana nu ne luam si un warn ca am destul