Jump to content
LeX LuTHoR

Samsung S5600, touchscreen pentru popor

Recommended Posts

Posted

IPB Image

Al doilea telefon anunţat azi de Samsung, S5600, în afară de touchscreen-ul din dotare, se poate lăuda cu un design foarte apetisant. La aspectul atrăgător al dispozitivului contribuie inclusiv interfaţa TouchWiz, cea care pune mare preţ pe widget-urile din ecranul de standby.

Samsung S5600 are un touchscreen de 2.8 inch, cu rezoluţie 240 x 320 pixeli. Oferă 80 MB spaţiu intern de stocare, spaţiu ce poate fi completat cu card microSD de 8 GB. Camera foto are 3 MP, oferă suport bluetooth 2.1, HSDPA.

Samsung S5600 va intra pe piaţă în mai, la un preţ deocamdată necunoscut.

sursa : go4it.ro

Guest Kamikaze
Posted

ooooooook. same shit, different toilet. astia schimba doar carcasele?

Posted

Nu ma atrag deloc telefoanele cu touchscreen.

Probabil ca pe multi nu atrag pentru ca sunt foarte sensibile si multi nu stim sa le "purtam" daca-ti cade 1 data din buzunar plangi 2 saptamani dupa el .

Posted

Probabil ca pe multi nu atrag pentru ca sunt foarte sensibile si multi nu stim sa le "purtam" daca-ti cade 1 data din buzunar plangi 2 saptamani dupa el .

eu l`am scapat de vreo 20 de ori , inca nu am plans :photo:

Guest Kamikaze
Posted

sau probabil preferam butoane si nu un bat

Guest stefteo21
Posted

nu sunt neaparat sensibile, mie unu imi plac ft mult

Posted

sau probabil preferam butoane si nu un bat

asta nu cred ca are , omnia are :))

ps: sunt rezistente cel putin iphone e rezistent + ca are ecran safir-cristal ( nu se zgarie)

Posted

asta nu cred ca are , omnia are :))

ps: sunt rezistente cel putin iphone e rezistent + ca are ecran safir-cristal ( nu se zgarie)

touchscren,e necesar sa aiba bat.

prefer butoane. -_-

iphone nu are -_-

jnub,are ^_^

Posted

cu tot cu ecranul lui super performant l`am crapat .. l`am scapat de pe scari si a aterizat pe`un cui..

ON: nu`mi mai trebuie telefon cu touch screen , deja am stricat 2 , iPhone + Lg Viewty ... mai degraba o buturuga de Nokia , iti faci treaba cu el :))

Guest HateLord
Posted

Degeaba face de toate daca e SAMSUNG :) Se duce repede.

Posted

titlul nu mi se pare deloc potrivit: 'pt popor', asta ar insemna sa fie la un pret rezonabil si la indemana majoritatii, dar din articol nu reiese deloc asa ceva.

oricum nu cred sa fie sub 400 E

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...