Guest esalagea Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Sper sa nu se suepre nimeni pe mine daca va invit pe noul meu site, www.viata-de-rahat.com, un site necomercial, plin de anecdote nostime, haioase, din viata de zi cu zi. Este siteul pe care l-am facut in momentul in care am avut certitudinea ca nu voi reusi niciodata sa fac un site care s ama imbogateasca si ca cel mai bun lucru ar fi sa adun marturiile celor care vor sa marturiseasca despre viata lor de rahat. Orice comentariu este binevenit.
IoNutzZ. Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bravo...good job,unii poate chiar vor sa`si spuna of-ul :D Felicitari si succes in continuarePS: era mai bine postat la sectiunea publicitate - http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=21
RAPTURE- Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Iti faci account sa spamezi? #-omaestre tu vorbesti ?
Guest esalagea Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 maestre tu vorbesti ? spaumul se face in general cu un robot faptul ca am gasit un topic de glume si am scris despre un site de glume nu mi se pare ca ar fi spam ... oricum, putem sa cautam definitia spamului ca sa decidem daca este spam sau nu (cred ca spamul implica, prin definitie un numar mare de mesaje/posturi) iar eu am pus doar unul ... dar oricum e discutabil :)