LoVeStaR Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Sa fie si pentru robybu si pentru toate oile din F.B.I :-< http://www.youtube.com/watch?v=fkkmYqYaJXc 3 Quote
robybu Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Al doilea videoclip al tau ma amuza. "Suntem unici!" Serios, sunteti unici? :)) Si oricum nu se compara deloc atmosfera voastra ca aia de la Dresden... Edited October 1, 2013 by robybu Quote
LoVeStaR Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) dar de galaria voastra ce ziceti ? :)) Edited October 1, 2013 by Isco 3 Quote
Robert Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Al doilea videoclip al tau ma amuza. "Suntem unici!" Serios, sunteti unici? :)) Si oricum nu se compara deloc atmosfera voastra ca aia de la Dresden... Pentru Robybu La primul meci in care a fost cantata asta,din clipul ala am invatat-o.Nu a zis nimeni ca am inventat-o noi. Ca sa fiu on topic poftim (aici ma vad si eu putin) 1 Quote
HopaOlla Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 SenSei, Aurica18, LoLz0r, Dyzy, Robert, Hamsik, Bic 6 Quote
Guest LeVar Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Sa fie si pentru robybu si pentru toate oile din F.B.I :-< http://www.youtube.com/watch?v=fkkmYqYaJXc Al doilea videoclip al tau ma amuza. "Suntem unici!" Serios, sunteti unici? :)) Si oricum nu se compara deloc atmosfera voastra ca aia de la Dresden... dar de galaria voastra ce ziceti ? :)) Al doilea videoclip al tau ma amuza. "Suntem unici!" Serios, sunteti unici? :)) Si oricum nu se compara deloc atmosfera voastra ca aia de la Dresden... Pentru Robybu La primul meci in care a fost cantata asta,din clipul ala am invatat-o.Nu a zis nimeni ca am inventat-o noi. Ca sa fiu on topic poftim (aici ma vad si eu putin) Degeaba vă umflați în pene dinamoviștilor, nu sunteți cu nimic mai presus decât steliștii. Susțineți două cluburi comuniste, cu origini rusești care și-au împărțit titlurile de-a lungul perioadei comuniste într-un mod cât se poate de josnic. Kiev, Moscova,Tbilisi, toate aceste orașe au făcut parte din fostul URSS și au echipe pe nume Dinamo. Dinamo însemnă în limba rusească „forță”. Singura diferență între voi a fost faptul că Steaua a fost mai la sufletul lui Ceaușescu, care i-a și ajutat să ia cupa cupelor in 86. Susțineți-vă în continuare echipele (mizeriile) în continuare, luațivă la mișto, înjurați-vă și scoateți-vă ochi că aveți pentru ce. =)) Antonescu de trăia, voi ați fi jucat la Moscova! O dedicație pentru țoți: 3 Quote
BlackAngel Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Aurica18 , Ayoo , Robert , Sensei , Dyzy Edited October 1, 2013 by BlackAngel 4 Quote
RemiX Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Pentru kamikazee, Alex911, LoLz0r, Aurica18, Florin, iTv.Drey, Filtzer, Rujuc, Dexter, Vicentzo, Ovidiu700, Smiley, Star_Kid, EricK, BBS, Ionut, kidzeen, Kiddo, salvatore, Billa, Extrem, Paul, Brook, Maryus, ZzooM, Jaguar, Speedy, Fstzor, WeeD, Sorin_Nache, Bgd, Catutzy, White, Instinct, Ryan, sMoKeR, Bogdan, DnZ, Hamsik, Freezer, PureMagic, Loveless, Fonz, Oliver, Madal1n, Nae, MixTap, Kwai, Klaudiu, Shakaloo, Twiz, BlackAngel, GangXploR3.....fara numar :-? :heart: iauzi :heart: https://www.youtube.com/watch?v=rddBc625EQs Edited October 1, 2013 by RemiX 7 Quote
Wolfram Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dedicatie pentru SenSei stie el ce si cum ... 3 Quote
SenSei. Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Dedicatie pentru SenSei stie el ce si cum ... ;) 4 Quote
HopaOlla Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 SenSei, LoLz0r, Aurica18, Panther, Dyzy, minu77, Hamsik, Ryan, Teils, sTyler, Bic, Kiddo, Liquid, Ethernul 5 Quote
Robert Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) Din partea mea si a lui Puma pentru cea mai frumoasa femeie din inimile noastre,Lolz0r :X:X:X:X:X:X:X PS: Si mie "Imi plac curu si sani tai da tu nu stii unde stau ieu..." Si ceva pentru Wolfram si Sensei care trec printr-o perioada dificila din relatia lor,toti trecem prin asta asa ca propun sa le oferim supportul nostru :wub: Edited October 2, 2013 by Robert 1 Quote
SenSei. Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) Aurica18, LoLz0r(si noua ei cucerire), Simple, Aaron, Dyzy, Cesc, Bytza, Stefan27, Ayoo, Blackangel, etc Pentru cei care au stiut/stiu sa-si faca viata la liceu :)) Pt Robert http://www.youtube.com/watch?v=iUYOUIkrM-U Edited October 2, 2013 by SenSei. 4 Quote
AngeL Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Exclusiv pentru domnu sNs aka Polar. :)) Cei sub 18 ani sa nu dea click. :) 1 Quote
LoLz0r™ Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Pentru cei care stiu cum e sa-ti pierzi un prieten adevarat...R.I.P Andrei! 4 Quote
SinnneD Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Exclusiv pentru domnu sNs aka Polar. :)) Cei sub 18 ani sa nu dea click. :) Cei sub 18 ani nu au voie sa vada niste pi2de care se lovesc una pe alta sau o pereche de pantaloni scurti mulati si un sutien ? OT : Cu dedicatie pentru toti saracii de pe server ca si mine ce au mai putin de 5k avere :))))) 2 Quote
Ayoo Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 pentru cunoscatori !! Aurica, Sensei, lolzor, blackangelnab 5 Quote
epicwarding Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Vicentzo http://www.youtube.com/watch?v=uXotF9IzV-0 Quote
Guest LeVar Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Dedic aceasta melodie pentru toti cocalarii si cei care posteaza aici manele: Quote
Panther Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) fresh Edited October 2, 2013 by Panther Quote