ic.sys Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Imaginati-va cum ar fi ca cele mai tensionate momente din viata voastra, cele mai grele batalii sa fie purtate in rime! :) Orice nemultumire, orice repros, fondate sau nu, ar putea fi acceptate mai usor, poate chiar cu zambetul pe buze si cateogric fara reactii conflictuale. Cine ar mai ridica garda daca ar fi luat la rost printr-un catren? O declaratie de razboi in versuri, o cearta domestica in care se desfiinteaza calitatea ciorbitei mestesugite, un refuz de marire de salariu venit dintr-in psalm etc. Cu battle-songs & battle-rimes s-ar economisi tone de injuraturi si cuvinte grele, nervi, urlete de furie... lumea ar fi, daca nu mai buna, macar mai putin mai vulgara, nu credeti? :dance: Spre exemplu, cam asa ar trebui sa va plangeti catre o companie de telefonie mobila :right: Am in casa-un telefon, N-am semnal, desi am ton. Nu mai zic de internet Ca merge asa incet Parca ar fi un carucior Haraie ca un tractor! Vocea fiicei din Canada Tremua pe ritm Lambada De ce-mi luati atatia bani De parca am fi dusmani? Si va mai zic iar cu respect Des apare disconnect... Eu sunt om civilizat Nu injur ca e pacat Dar va rog sa intelegeti Busuiocul sa il dregeti... Ei bine? Ce spuneti? Ati accepta asa o plangere? Eu unul sa fiu patron undeva si sa primesc o astfel de plangere ma duc la om acasa personal sa il ajut cu ce are nevoie Daca va place topicul, aduceti aici tot ce aveti.... fie ca sunt doar doua versuri, o strofa sau o poezie intreaga.... Orice va trece prin minte... si daca nu va descurcati... sa zicem ca nu e neaparat sa rimeze tot ce ziceti..dar macar putin :) Bafta!