Jump to content
lixandra

Discutii si "vocea poporului"

Recommended Posts

Guest Combinatorul
Posted

1. Cel mai bun moderator:

2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania):

3. Cel mai fair-play jucator:

4. Cea mai mare dezamagire:

5. Cea mai spectaculoasa revenire:

6. Cel mai mare spammer:

7. Cel mai activ jucator:

8. Cea mai unita guilda:

9. Cea mai dezastruoasa guilda:

10. Cel mai popular cuplu:

11. Cel mai bogat jucator (rare):

12. Cel mai suspendat jucator:

13. Cel mai vanat jucator:

14. Cel mai popular user pe forum:

15. Cel mai afk-ist:

16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate):

17. Cel mai mare vanator:

18. Cel mai iubit GM de guilda:

19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare):

20. Cel mai fidel player (unei guilde):

Pentru categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist", nominalizatii sunt: aici veti spune voi. Ce useri credeti ca au fost si sunt fideli linkmaniei si merita respectul cuvenit (all time).

Demonstrati greselile... sa va vad :). Nominalizati la fiecare categorie mai multi useri (6 per categorie).

PS: Cine va posta orice altceva in afara de categorii, se va alege cu suspend. Deja au fost 2 topicuri, la al 3-lea deja inseamna altceva un flame sau spam inutil.

avem un nou admin ?

Guest Sadi022002
Posted

avem un nou admin ?

asa se pare , dar sincer nu stiu pe ce criteriu :-j

Posted

=)) dea in cheama lance are 14 ani si vrea sa devina crescator de struti cand se face mare :(

Am 13 ani :crybaby:. Si nu vreau sa cresc struti ci vaci cu 2 ugere ca sa ajung mai repede mare cat Becali :crybaby:.

Guest Combinatorul
Posted

citeste P.S. -ul

Posted

Acelasi lucru au vrut si moderatorii, sa lase la libera apreciere. Ce am facut eu? Am expus urmatoarea situatie: daca s-ar fi lasat ca nominalizarea sa o faca jucatorii, ar fi aparut nominalizari mai mult decat subiective. Nu ma indoiesc de corectitudinea unora dar majoritatea asta ar fi facut. Daca la un vot cu nominalizari puse strict pe baza unor date (repet: nu am facut pe preferinte, nici pe favoritisme, nici pe alt criteriu ce tine de simpatii ci strict pe baza unor date) s-a votat destul ca x e din guild cu y sau ca la o anumita categorie are un anumit grad de simpatie fata de respectiva persoana, fiti siguri ca ar fi iesit castigatoare guilda cu cei mai activi membrii in momentul de fata. Sau ca daca s-ar fi lasat la nominalizat, multi ar fi pus direct cine ar fi crezut, un singur nominalizat... si ce se rezolva? Si in situatia asta, exista o majoritate in cea pe care o mentionez. Si mi-au dat dreptate...

Nu mai zic nimic, ca iar ziceti ca vorbesc aiurea... eu zic 6 ca sa fie o majoritate la nominalizati, voi faceti altceva. Asta e, n-am/n-avem habar sa facem o gala :dontknow:.

Posted

VREAU OSCAR-u =))

VOTATI-MA si va promit ca o sa schimb linkmania in bine.

Uitati o lista cu prioritatile mele:

1. o sa fac autostrada Tarkan-Arena

2.Baruri-Pub-uri cat mai multe in Lorencia

3.o sa pun gresie adusa din spania in lorencia

4.o sa impodobesc cat mai multi brazi in davias

5.o sa dezapezesc davias-u

6.o sa dau spaga la goblin sa va faca sansa mai mare la chaos machine

7.o sa ploua cu bokuri in lorencia

Astept voturile voastre!! :tiphat:

Guest Combinatorul
Posted

VREAU OSCAR-u

VOTATI-MA si va promit ca o sa schim linkmania in bine.

Uitati o lista cu prioritatile mele:

1. o sa fac autostrada Tarkan-Arena

2.Baruri-Pub-uri cat mai multe in Lorencia

3.o sa pun gresie adusa din spania in lorencia

4.o sa impodobesc cat mai multi brazi in davias

5.o sa dezapezesc davias-u

6.o sa dau spaga la goblin sa va faca sansa mai mare la chaos machine

7.o sa ploua cu bokuri in lorencia

Astept voturile voastre!! :tiphat:

De Niro aici erai ma ? =))

Posted

Bun, vad ca deja ati votat cativa. Imi ziceti si mie cum se aleg cei pentru nominalizari? Nominalizatii finali? Restul de pana la 5-6 per categorie, de cine sa fie umplut?

Guest Kamikaze
Posted

Bun, vad ca deja ati votat cativa. Imi ziceti si mie cum se aleg cei pentru nominalizari? Nominalizatii finali? Restul de pana la 5-6 per categorie, de cine sa fie umplut?

tu ai inceput, tu descurca-te

Posted

Parerea mea :-? :

-sa tina 3zile topicu ala in care sa se faca nominalizarile;

-dupa aceste 3zile , din fiecare categorie se vor selecta doar primii 3 cu cele mai multe nominalizari.

Posted

tu ai inceput, tu descurca-te

Luciane, te-ai agitat degeaba pana acum... ma asteptam ca sa faci ceva care sa arate ca te duce capul, dar nah... :).

Parerea mea :-? :

-sa tina 3zile topicu ala in care sa se faca nominalizarile;

-dupa aceste 3zile , din fiecare categorie se vor selecta doar primii 3 cu cele mai multe nominalizari.

Cum, daca majoritatea a votat deja pe cine au considerat ca favorit (un singur nominalizat)?

Guest Kamikaze
Posted

Luciane, te-ai agitat degeaba pana acum... ma asteptam ca sa faci ceva care sa arate ca te duce capul, dar nah... :).

cu alte cuvinte...iti place cand imi bat capul cu astfel de idei si mai scot niste rezolvari si nu-ti convine cand n-o fac, este? need help? just say so

Posted

cu alte cuvinte...iti place cand imi bat capul cu astfel de idei si mai scot niste rezolvari si nu-ti convine cand n-o fac, este? need help? just say so

Pentru ce s-a postat la topicul facut acum, nu exista rezolvare. Ce rezolvare ai scos? Eu nu vad decat ca a iesit o harababura :). La cat te-ai zbatut, trebuia sa fii primul care sa scrie cum trebuie.

Posted

Cum, daca majoritatea a votat deja pe cine au considerat ca favorit (un singur nominalizat)?

acu te agiti si u. :-j

a trecut doar 30min de cand ai facut topicu sau mai bine zis refacut. :))

asteapta si ai sa vezi ca dupa 3zile se vor schimba lucrurile, se vor nominaliza si alte persoane si vei avea de unde alege pt proba finala.

si acu in sfat prietenesc:

incerca sa dai cat mai putin in topicu cel nou pentru a nu se mai ivi scandaluri, si lasa lucrurile sa decurga singure :right:

Posted

Nu dau in topic sau ma agit (uita-te la paginile anterioare si vezi cine si cum a dat sau s-a agitat), pur si simplu pun o intrebare normala care tine de buna continuare a nominalizarilor.

Guest Kamikaze
Posted

Pentru ce s-a postat la topicul facut acum, nu exista rezolvare. Ce rezolvare ai scos? Eu nu vad decat ca a iesit o harababura :). La cat te-ai zbatut, trebuia sa fii primul care sa scrie cum trebuie.

need help? just say so

Posted

Nu dau in topic sau ma agit (uita-te la paginile anterioare si vezi cine si cum a dat sau s-a agitat), pur si simplu pun o intrebare normala care tine de buna continuare a nominalizarilor.

daca ei nu gasesc de cuviinta sa nominalize si pe alcineva?

u ar trebui sa fi multumita ca voteaza si asa.si cel mai bine roagate sa voteze cat mai multi playeri. :hello:

Posted

Nu incerca sa scoti un apel de ajutor pentru ca nu vei obtine. Daca nu erai atat de vehement impotriva primului topic, ti-as fi cerut ajutorul, dar... acum cand s-a refacut, nu ai facut nimic (mai ales prin nominalizarile facute) ca sa ti se ceara ajutorul. Trebuia sa fii primul care da un exemplu de cum se posteaza, primul care sa imi dovedeasca ca am gresit... :).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...