Jump to content
lixandra

Discutii si "vocea poporului"

Recommended Posts

Posted

Multi contestati alegerile facute. Ele au fost facute pe baza unor anumite date si nu la intamplare, dar ce e mai important e ca nu le-am facut de capul meu ci alaturi de oameni cu db-uri in spate.

Spuneti-va of-ul aici si ce nominalizari credeti ca au lipsit.

La final, rezultatele topicului cu vot vor fi comparate cu acesta si eventual schimbate, in functie de argumentele aduse.

Guest Kamikaze
Posted

da' zi-ne azi ca n-or fi cine stie ce dracu pudici

Guest Kamikaze
Posted

si eu nu vad decat vorbe-n vant

dar ce e mai important e ca nu le-am facut de capul meu ci alaturi de oameni cu db-uri in spate.

m-ai linistit total

Guest smiley_real92
Posted

aici ar trebui mai multi nominalizati,sau uneva (ma rog) si alesi de acolo...findca sunt multi ,playeri buni...nenominalizati ;)

unul sunt eu la cel mai suspendat :)) vreti lista?sa cititi 2 ore?:))

abia astept niste raspunsuri,la cine a selectat playerii ...

si cine a selectat a pus dupa cine cun el...pe care are mai mare ciuda...si astea,nu exact cum e :)

cu toate ca majoritatea sunt corecte,lipsesc...multi.

Posted

Te rog sa completezi, smiley :). Daca nominalizarile aduse de tine sunt argumentate corespunzator vor conta la decizia finala, in functie de categoria mentionata :).

Posted

Asta las la aprecierea lor daca vor sa spuna :).

Raspunsul tau nu ne incalzeste cu nimic,asta inseamna ca bati campi

Daca chiar vroiai sa faci acest lucru in colaborare cu alti playeri intai formai un juriu dupa care..............

Guest smiley_real92
Posted

nu ma bag...nu vreau sa ma complic ca apoi omit eu f multa lume,dar treaba trebuia gandita bine de la inceput :) nu asa...mi se pare prea urat...nici sute de playeri buni ,pusi doar 10...

Guest Kamikaze
Posted

Raspunsul tau nu ne incalzeste cu nimic,asta inseamna ca bati campi

Daca chiar vroiai sa faci acest lucru in colaborare cu alti playeri intai formai un juriu dupa care..............

pai a fost baaaaaaa juriu, aia vechi vechi vechi, pe care-i stie el de cand juca mu prin 1994

Posted

nu ma bag...nu vreau sa ma complic ca apoi omit eu f multa lume,dar treaba trebuia gandita bine de la inceput :) nu asa...mi se pare prea urat...nici sute de playeri buni ,pusi doar 10...

si noi trebuie sa votam pe cine ai ales tu?:))

ati pus ce ati vrut voi...

- = nimic de acolo de acolo nu mi se pare bun la ce a fost nominalizat.

Remember? Daca am pus ce am vrut noi, atunci spune tu :). La fel astept si de la ceilalti cu argumentele de rigoare.

Guest Kamikaze
Posted

Eu am aceeasi intrebare care am mai pus-o... Sub ce criterii ati ales guildele participante la "gala" ?

dar ce e mai important e ca nu le-am facut de capul meu ci alaturi de oameni cu db-uri in spate.

si sa-ti raspund in dulcele stil clasic lexu

ALTA INTREBARE AI? CA LA ASTA TI-AM RASPUNS

Posted

Eu am aceeasi intrebare care am mai pus-o... Sub ce criterii ati ales guildele participante la "gala" ?

Intai sa vedem cine a facut parte din juriu pentru a face nominalizari

Posted

Sincer nu cred ca vom afla cine a "facut" parte din juriu...Dak se fac cunoscuti my bad...

Pe mine doar ma intereseaza criteriile... :) .. ca apoi sa vad cu cata seriozitate lexa si asa zisii "judge" au ales guildele...apoi voi putea trage singura concluzia si despre celelalte nominalizari

Posted

Sincer nu cred ca vom afla cine a "facut" parte din juriu...Dak se fac cunoscuti my bad...

Pe mine doar ma intereseaza criteriile... :) .. ca apoi sa vad cu cata seriozitate lexa si asa zisii "judge" au ales guildele...apoi voi putea trage singura concluzia si despre celelalte nominalizari

Atata timp cat face referinta la toti playeri de pe acest DB corect este sa vedem intai cine a ajuns sa ne judece atat in game cat si pe forum

Posted

1. Cel mai bun moderator: - criteriul de selectare cred ca e evident;

2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): - la fel ca la moderatori;

3. Cel mai fair-play jucator: - jucatorul care nu a avut suspend, care a avut o atitudine, mai ales in joc, civilizata cat si pe forum (chiar daca au o activitate mai mica pe forum, pana la urma la categoria asta e vorba doar de joc);

4. Cea mai mare dezamagire: - actiuni care au dus la dezamagirea jucatorilor;

5. Cea mai spectaculoasa revenire: - jucatori care au revenit, jucatori cunoscuti; prezenta lor s-a facut imediat cunoscuta si in toate cazurile mentionate foarte bine primita;

6. Cel mai mare spammer: - in general, cei care au postat mai mult flame-uri ( caterinca 8-| ) si off-topic, au postat cat au vazut cu ochii;

7. Cel mai activ jucator: - cred ca e clar criteriul de selectare;

8. Cea mai unita guilda: - guilda care a avut destui membrii activi, guilda care faceau actiuni impreuna, guilda care se observa intr-o multime;

9. Cea mai dezastruoasa guilda: - guilda cu cea mai nefasta imagine;

10. Cel mai popular cuplu: - trebuie sa mentionez si aici criteriul de selectare?;

11. Cel mai bogat jucator (rare): - idem punctul *10;

12. Cel mai suspendat jucator: - aici a avut un cuvant de spus baza de date;

13. Cel mai vanat jucator: - plangerile efectuate;

14. Cel mai popular user pe forum: - ... si aici :)?;

15. Cel mai afk-ist: - in general, playerii care ii vedeai mai mereu afk la ks, prin arena sau alte harti;

16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): - criteriul de selectare: rautate cu care face pk; atunci cand se apuca de pk, o face intr-un mod iritant si repetat;

17. Cel mai mare vanator: - idem punctul *13;

18. Cel mai iubit GM de guilda: - gm-ii cei mai activi si mai prezenti, acelasi criteriu ca la guilde, individualizat;

19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): - agramaticalitati "serioase", greseli in exprimare, aerieni cand vine vorba de postat;

20. Cel mai fidel player (unei guilde): - fidelitatea unui player fata de o guilda, timpul care l-a petrecut alaturi de o guilda/guilde, cum a facut-o, etc...

Posted

ok..scriam in acelasi timp cu tine lexa..

"8. Cea mai unita guilda: - guilda care a avut destui membrii activi, guilda care faceau actiuni impreuna, guilda care se observa intr-o multime;"

de unde stii tu/voi cati membri activi au avut o guilda... de unde stiti ce actiuni intreprindea guilda respectiva...guilda care se observa in multime...sa fim seriosi asta NU ESTE UN CRITERIU DE DEPARTAJARE!!!! SA FIE CLAR....

UNIT = din pct meu de vedere este sa te simti in guild ca intr-o comunitate de prieteni..sa poti purta o discutie DESCHISA cu ei..

guilda care se observa intr-o multime NU E NEAPARAT UNITA deci ati cam dat chix cu acest criteriu... alte criterii in legatura cu alegerea guildelor mai aveti???

Guest Kamikaze
Posted

uite ca parerile mele nu coincid cu ale tale, na. eu mai strecuram destui prin categoriile alea pe care le-ai enumerat tu

Posted

uite ca parerile mele nu coincid cu ale tale, na. eu mai strecuram destui prin categoriile alea pe care le-ai enumerat tu

Te rog sa o faci. Daca argumentezi corespunzator si bine, vor conta la alegerea finala.

Guest Kamikaze
Posted

Te rog sa o faci. Daca argumentezi corespunzator si bine, vor conta la alegerea finala.

uuuuu, uau, acum dupa ce au avut loc n voturi. ms. gala ta a slab planificata. si bine zic gala TA

Posted

uuuuu, uau, acum dupa ce au avut loc n voturi. ms. gala ta a slab planificata. si bine zic gala TA

Mic revolutionar ce esti :dontknow:... poti face nominalizari si pot fi destui care pot zice: "Da, ba! Ai dreptate, ea n-are. Acelasi lucru cred si eu si l-as alege pe X-ulescu.", sau: "Ma, cam asa ceva ar fi, dar as avea ceva de adaugat sau de taiat."...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...