Jump to content
lixandra

Discutii si "vocea poporului"

Recommended Posts

Posted

exista si o parte buna :) daca faceam eu topicul ala deja multi dintre voi postati acum de pe suerele secundare =))

PS in loc sa judecati ideea voi judecati omul?:)Oo

judecam omul cu ideea. sau ma rog , nu e cazul de om :) oO

lexa , putin respect , daca nu era bunny chiar ca nimeni (mai mult decat acum) nu stia de tine :)

cum ziceam pe la inceputul topicului , un topic din astea nu trebuia facut de o persoana noua .

Posted

M-ai lasa-ne cu autoritatea ta de nominalizari ca nu halim ce vrei tu

Daca vrei sa faci faci o Gala atunci unde-i si implicarea playerilor,unde au votat sau nominalizat (cine,cum sau in ce fel)playeri la acest subiect?

Sunt cateva nominalizari unde autoritatea despre care ne tot vorbesti tu(secret) nu aveau de unde sa stie ....

1. Cel mai bun moderator

2. Cel mai bun GM

3. Cel mai fair-play jucator

10. Cel mai popular cuplu

11. Cel mai bogat jucator

18. Cel mai iubit GM de guilda

20. Cel mai fidel player (unei guilde)........

Daca te crezi asa de importanta si raspunzi la ceea ce-ti convine tie cum se vede in acest topic mai bine lasa-ne

PS:Revin mai tarziu cu mai multe intrebari daca reusesti sa raspunzi intai la ce te-am intrebat.Mai intai incerca sa raspunzi de la inceputul topicului si nu mai raspunde tu numai la ce-ti convine.

Bun... se pare ca oricat as repeta, nu vreti sa intelegeti. Nu am facut nominalizarile de capul meu, nu doar eu etc...

Nu aveau de unde sa stie? Eu cred ca stia foarte bine ce zicea :). Chiar mai bine decat tine.

degeaba ai facut topicu ca orikum nu tii cont de parerea nimanui... au mai existat cateva propuneri pt topul tau dar nu le-ai luat in considerare... pt ce l-ai mai deschis dak orikum nici nu ma bagi in seama ?

Cititi, spauny... Cititi! Am zis ca aici se vor discuta si alte nominalizari, ca se vor compara cele de aici cu cele de la vot si daca se vor aduce argumente valabile si solide vor putea schimba numaratoarea votului de la celalalt topic.

tu suferi de mania persecutiei si din cauza asta ti-ai "castigat" atatea antipatii. unora le sta bine sa fie orgoliosi si incapatanati, dar nu si tie. e vina ta ca se intampla asa, pentru ca tu le raspunzi tuturor in felul in care o faci si pe deasupra mai si minti in legatura cu viata ta personala, iar unii stiu despre ce e vorba

cat despre strofocarea mea, de vreo 3 ori am facut propuneri de nominalizari. cine tine cont de ele? ti-ai notat tu pe carnetel? voturile deja merg pe banda, degeaba zic eu ca trebuia nominalizat cutarica.

ideea a fost a ta, doar ca ai fost ajutata de cineva cu autoritate pe forum, asa ca nu e nimeni incompetent, ei doar te-au ajutat sa faci nominalizari, pentru ca tu i-ai rugat. altfel n-ar fi facut-o.

din nou iti zic, stiai in ce te bagi, tu ai recunoscut, asa ca tine-te departe de afirmatii din astea.

Nu stiam ca trebuie sa stea bine cuiva prin orgoliu si incapatanare... new one. Cum raspund? Nu cred ca raspund in n peri sau ca o fac cu sictir. Viata personala... :

k :) ptr voi si s1 era fail si naspa si etc, si s2 si jucati ca disperatii kktul ala de versiune 0.97. acu cand au bagat s1 sunteti disperati dupa s1. deci de obicei vorbeste gura in necunostinta de cauza. :)

Un mare adevar ai spus :).

O da ^_^ stiu :P. Numai ca la mine nu se supara cand le zic :)).

Despre nominalizarile facute aici, s-a scris in PRIMUL POST AL REPLY-ului! Daca nici asta nu da de inteles ca in loc sa cititi, va exprimati frustrarile, inseamna ca cateaua face "Miau!".

judecam omul cu ideea. sau ma rog , nu e cazul de om :) oO

lexa , putin respect , daca nu era bunny chiar ca nimeni (mai mult decat acum) nu stia de tine

cum ziceam pe la inceputul topicului , un topic din astea nu trebuia facut de o persoana noua .

Ce treaba are judecatul cuiva cu ideea? Acelasi lucru care l-am zis si lui Lucky despre frustrari: mai degraba asta decat ideea unui topic.

Mda, din cate vad, Bunny expune din unghiul cel mai favorabil lui. Nu vad de ce m-ar mira. De ce nu spune cum a inceput totul? Cum am inceput sa "scot capul"? ... :-??.

Daca facea topicul mindfreak, erai in limba si faceai "Woff! Woff!".

Si Lucky... intre mine si Pante, cine raspunde mai cu sictir de fiecare data? Cine are o atitudine de bibilica extra large? Grupuletul "Ba, nu te atinge de jucaria mea!" actioneaza numai cum stie :).

Posted

lexa, nu e niciun grupulet. eu una nu fac parte din el si nici nu cred ca ei s-au vorbit sa se poarte asa. daca au facut-o, treaba lor, dar eu singura mi-am format parerea despre tine. mai mult de-atat nu mai zic ca iar intelegi anapoda.

Posted

Ce treaba are judecatul cuiva cu ideea? Acelasi lucru care l-am zis si lui Lucky despre frustrari: mai degraba asta decat ideea unui topic.

Mda, din cate vad, Bunny expune din unghiul cel mai favorabil lui. Nu vad de ce m-ar mira. De ce nu spune cum a inceput totul? Cum am inceput sa "scot capul"? ... :-??.

Daca facea topicul mindfreak, erai in limba si faceai "Woff! Woff!".

Si Lucky... intre mine si Pante, cine raspunde mai cu sictir de fiecare data? Cine are o atitudine de bibilica extra large? Grupuletul "Ba, nu te atinge de jucaria mea!" actioneaza numai cum stie :).

probabil , cert este ca aproape nimeni nu comenta :rofl1: oricum , ce-ai patit , nu-ti mai ajunge ruller? ;;) schimba personalitatea , fa-te iar barbat :)

bun , problema 2. nu stiu care este mai frustrat :) eu/noi care ne luam de tine cu un motiv intemeiat sau tu care dai din dejte pe o tastatura si sustii sus si tare ca ai dreptate?

raspuns : tu

Posted

probabil , cert este ca aproape nimeni nu comenta :rofl1: oricum , ce-ai patit , nu-ti mai ajunge ruller? ;;) schimba personalitatea , fa-te iar barbat :)

bun , problema 2. nu stiu care este mai frustrat :) eu/noi care ne luam de tine cu un motiv intemeiat sau tu care dai din dejte pe o tastatura si sustii sus si tare ca ai dreptate?

raspuns : tu

Cu asta mi-ai dat dreptate :).

Motiv? Eu nu vad nici un motiv, ci... neah, n-am de gand sa mai repet. Si prin asta nu ai facut decat sa imi dai dreptate, la ce am scris :).

Posted

Cu asta mi-ai dat dreptate :).

Motiv? Eu nu vad nici un motiv, ci... neah, n-am de gand sa mai repet. Si prin asta nu ai facut decat sa imi dai dreptate, la ce am scris :).

da-ti tu trei patru palme si mai citeste o data ce-am scris :) incearca sa folosesti ochii/creierul , nu picioarele :)

n-ai de gand sa te repeti? vai frate , noi "cheat-uiam" cu o doamna :rofl1:

Posted

Bun... se pare ca oricat as repeta, nu vreti sa intelegeti. Nu am facut nominalizarile de capul meu, nu doar eu etc...

Nu aveau de unde sa stie? Eu cred ca stia foarte bine ce zicea :). Chiar mai bine decat tine.

Cititi, spauny... Cititi! Am zis ca aici se vor discuta si alte nominalizari, ca se vor compara cele de aici cu cele de la vot si daca se vor aduce argumente valabile si solide vor putea schimba numaratoarea votului de la celalalt topic.

Noi iti punem o intrebare tu ne raspunzi cu o alta intrebare se pare ca cerebelul tau nu functioneaza si ne pierdem timpul aici cu tine ca sa ne iei tu la misto cu raspunsurile pe care ni le dai

De unde sti tu cine sunt eu,de poti sa faci afirmati de genul:

"Nu aveau de unde sa stie? Eu cred ca stia foarte bine ce zicea :). Chiar mai bine decat tine."

Si noi de unde putem afla ca juriul care a facut nominalizarile erau asa de bine informati?Inca o data ma mai repet UNDE ESTE IMPLICAREA PLAYERILOR IN ACEASTA GALA???

Posted

cone on get over it..implicarea jucatorilor?:) pai voi ar trebui sa va implicati si sa votati ..conform propriilor voastre opinii

In schimb...voi stati aici si de 20 de pagini va certati cu lixandra :))

Posted

Poate ca nu am scris destul de mare :):

Multi contestati alegerile facute. Ele au fost facute pe baza unor anumite date si nu la intamplare, dar ce e mai important e ca nu le-am facut de capul meu ci alaturi de oameni cu db-uri in spate.

Spuneti-va of-ul aici si ce nominalizari credeti ca au lipsit.

La final, rezultatele topicului cu vot vor fi comparate cu acesta si eventual schimbate, in functie de argumentele aduse.

De nu stiu cate ori m-au intrebat de ce nu se modifica in votul initial, cand totul era scris in primul post...

Posted

si mi-ai dat mie link :)))

(GLUMA)

1. Cel mai bun moderator: bunny

2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): bunny (face cat 2 asta)

3. Cel mai fair-play jucator: armyboy

4. Cea mai mare dezamagire: de cate ori pica un item la goblin si e gasit de tine

5. Cea mai spectaculoasa revenire: mai e mult pana isi revine mu-ul

6. Cel mai mare spammer: danutz

7. Cel mai activ jucator: cine a ramas in capul listei la rr?

8. Cea mai unita guilda: armymen

9. Cea mai dezastruoasa guilda: PFF

10. Cel mai popular cuplu: incredibil :))

11. Cel mai bogat jucator (rare): era un dement cu 20+ seturi bone?

12. Cel mai suspendat jucator: LeV1S-MG (sau ceva de genul)

13. Cel mai vanat jucator: saracul

14. Cel mai popular user pe forum: Lexa - sigur nu esti tu :))

15. Cel mai afk-ist: Megacat

16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): cel putin jumate din cei ce citesc aici ar trebui sa se simta

17. Cel mai mare vanator: toti au impresii

18. Cel mai iubit GM de guilda: io am fost cel mai exasperatn gm :D

19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): Tzone (nu tzonea)

20. Cel mai fidel player (unei guilde): trebuie sa iubesti guilda ca sa-i fi fidel? :D sau ajunge fara iubit? :))

si nu va mai certati atata ca idiotii ca deveniti nesuferiti asa ca .... nu zic :P

Posted

Esti sigur :rofl1:? Ei asa ma dau =)).

Un exemplu cum ar fi trebuit sa faceti si voi, chiar daca e in gluma (stii ca nu se va tine cont de bascalie, decat unde e serios :) ).

Guest Combinatorul
Posted

cone on get over it..implicarea jucatorilor?:) pai voi ar trebui sa va implicati si sa votati ..conform propriilor voastre opinii

In schimb...voi stati aici si de 20 de pagini va certati cu lixandra :))

Lance,pai ce facem...intai pune acolo de capul lui niste nume,apoi tu zici sa "nominalizam" noi pe cine vrem..chiar crezi ca toti stau sa citeasca 7 pagini de certuri ca sa inteleaga ? dau un copy-paste,aleg un nume la fiecare intrebare si gata. Daca era postat de tine sau de altcineva era ok,dar tot comentam numai ca pe un ton mai civilizat putin...

Inteleg ca a discutat si el cu cineva,dar tot degeaba si ma repet : SUGESTII > PROPUNERI > VOT

Guest Combinatorul
Posted

am citit si eu acolo..in fine graba strica treaba.

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=271626 -_-

V'a cerut parerea inainte de a face gala..

Daca tot esti asa de draguta se poate si un rezumat la acel topic.Eu nu am inteles mai nimic

Nu eram mai corect ca intai sa votam

Exemplu:

Azi se faceau nominalizari pentru:

1. Cel mai bun moderator

Maine se faceau nominalizari pentru

2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania)

etc.........

Cand era vorba de:

12. Cel mai suspendat jucator

cerem parerea unui sau mai multi moderatori care au acces la susp....

etc........

ceva de genul acesta cred cai corect pentru o GALA

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=271626 -_-

V'a cerut parerea inainte de a face gala..

oo da si cat a tinut? 24 de ore? chestia asta ar fi trebuit sa tina vreo saptamana sa aiba toata lumea timp sa faca nominalizari si abia apoi sa faca topicul, pe baza nominalizarilor facute de noi. eu asta tot zic si se pare ca lexa tot nu pricepe. o tine pe-a ei ca vezi doamne pentru asta e topicul asta. si degeaba e.

Posted

Cand era vorba de:

12. Cel mai suspendat jucator

cerem parerea unui sau mai multi moderatori care au acces la susp....

etc........

ceva de genul acesta cred cai corect pentru o GALA

Nu inteleg ce era de explicat la topicul ala. Scuza-ma ca zic asta, dar chiar nu inteleg...

Cei care au participat la nominalizari au fost numai moderatori, deci... da, nominalizarile s-au facut pe baza unor date.

oo da si cat a tinut? 24 de ore? chestia asta ar fi trebuit sa tina vreo saptamana sa aiba toata lumea timp sa faca nominalizari si abia apoi sa faca topicul, pe baza nominalizarilor facute de noi. eu asta tot zic si se pare ca lexa tot nu pricepe. o tine pe-a ei ca vezi doamne pentru asta e topicul asta. si degeaba e.

Acelasi lucru au vrut si moderatorii, sa lase la libera apreciere. Ce am facut eu? Am expus urmatoarea situatie: daca s-ar fi lasat ca nominalizarea sa o faca jucatorii, ar fi aparut nominalizari mai mult decat subiective. Nu ma indoiesc de corectitudinea unora dar majoritatea asta ar fi facut. Daca la un vot cu nominalizari puse strict pe baza unor date (repet: nu am facut pe preferinte, nici pe favoritisme, nici pe alt criteriu ce tine de simpatii ci strict pe baza unor date) s-a votat destul ca x e din guild cu y sau ca la o anumita categorie are un anumit grad de simpatie fata de respectiva persoana, fiti siguri ca ar fi iesit castigatoare guilda cu cei mai activi membrii in momentul de fata. Sau ca daca s-ar fi lasat la nominalizat, multi ar fi pus direct cine ar fi crezut, un singur nominalizat... si ce se rezolva? Si in situatia asta, exista o majoritate in cea pe care o mentionez. Si mi-au dat dreptate...

Posted

Ok hai sa va intreb direct voi vreti toti Oscarul?

Nu de alta dar ar trebui sa va lipiti o alunita pe fata si sa jucati in filme de alea cu subiect social indian pentru asta..Aici e de ajuns doar sa postati intr-un topic facut mai mult sau mai putin in graba..dupa ce ni s-a cerut si noua parerea ( unora dintre noi)

eu m-as vota la cel mai mare dictator din istoria Web Zen dar nu exista categoria asta

La naiba =((

Guest Combinatorul
Posted (edited)

stii ceva,ma ..pe el de vot, prea ii iei apararea gravidului. fa ce vrei lance,ramai cu gravidul si cu votul...

am editat :D

Edited by Lancelot
Posted

=)) hai ca va tachinam si eu :)

Ok propuneti voi o solutie ..ca sa fie toata lumea multumita.. :) eu nu iau apararea nimanui..dar nu imi plac ideile preconcepute atata tot

Guest Combinatorul
Posted

gata sefu :)) aoleooo ,hai ca incerc si eu sa ajut cat de cat cu niste idei

Posted (edited)

o simpla parere:

delete acest topic, si 1 mod / gm / user daca se poate sa faca acele " topice " cu o lista de nominalizati la fiecare grupa.

Si la sfarsit cei care sunt nominalizati si au peste 50 de voturi sa zicem, trec in adevarata gala. . .

Edited by DenY
Posted

o simpla parere:

delete acest topic, si 1 mod / gm / user daca se poate sa faca acele " topice " cu o lista de nominalizati la fiecare grupa.

Si la sfarsit cei care sunt nominalizati si au peste 50 de voturi sa zicem, trec in adevarata gala. . .

si cand eram si eu aproape sa iau OSCAR-u voi vreti sa stergeti topicu =((

pai daca ar fi trebui sa aiba cei nominalizati cel putin 50de voturi inseamna ca nu ar trece nimeni de baraj :))

Posted

pai daca ar fi trebui sa aiba cei nominalizati peste 50de voturi inseamna ca nu ar trece nimeni de baraj :))

am pus acel numar ca un exemplu :P

@ pot ajuta cu cateva " topice " dar la restu la care nu stiu povestile, nu ma bag :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...