Jump to content
lixandra

Discutii si "vocea poporului"

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

nup, judecam ideile in functie de om

Posted

Sa mor eu daca nu va certati degeaba si jur ca pentru nimic. Si ca-mi vad nick-ul printre voturi si ca nu, si ca mi-e guilda votata sau nu, sau mai stiu eu ce, pentru mine e egal cu zero, nu e goana dupa faima...

Posted

nup, judecam ideile in functie de om

cam asa ceva, dar si ideea in sine e aiurea. mai intai ar fi trebuit sa fie facut un topic in care toata lumea sa poata face nominalizarile si nu o singura persoana sau 2. ori asa, ori sa nu fie nominalizat nimeni. fiecare completa la categoria respectiva pe cine credea de cuviinta

bani e vorba de principiu, intelegi tu :))

si drept dovada ca e aiurea...cel mai fidel unei ghilde pe ce criteriu a fost facut? :-?? de ce unu care a stat intr-o ghilda de 2 ani e mai tare decat altu care a stat in alta ghilda tot de acelasi timp? si mai pot sa gasesc hibe din astea daca ma strofoc mai tare

Guest Combinatorul
Posted

Sa mor eu daca nu va certati degeaba si jur ca pentru nimic. Si ca-mi vad nick-ul printre voturi si ca nu, si ca mi-e guilda votata sau nu, sau mai stiu eu ce, pentru mine e egal cu zero, nu e goana dupa faima...

cate luni au trecut ma de cand iti zic sa iei poza de la gravidul asta cu el si barbatasu' ...

si on topic,macar daca era facut k lumea ,ma repet deschis topic la sugestii > propuneri > discutii > apoi voturi...ceva gresit ?

Edit : acum ce iese aici e o porcarie de care gravidul era constient

Posted

cam asa ceva, dar si ideea in sine e aiurea. mai intai ar fi trebuit sa fie facut un topic in care toata lumea sa poata face nominalizarile si nu o singura persoana sau 2. ori asa, ori sa nu fie nominalizat nimeni. fiecare completa la categoria respectiva pe cine credea de cuviinta

bani e vorba de principiu, intelegi tu :))

si drept dovada ca e aiurea...cel mai fidel unei ghilde pe ce criteriu a fost facut? :-?? de ce unu care a stat intr-o ghilda de 2 ani e mai tare decat altu care a stat in alta ghilda tot de acelasi timp? si mai pot sa gasesc hibe din astea daca ma strofoc mai tare

printzipii printzipii :nanana:

@bog, serios, de la o vreme pentru mine comunitatea nu mai reprezinta nimic, jur ca persoanele de care-mi pasa de pe-aici le numar pe degetele de la o mana. Restul imi sunt neinteresanti, treaba lor ce fac, unde se duc, pe cine critica, pe cine pupa in dos, etc.

Guest Combinatorul
Posted

eeee ,buna dimineatza soare :D te-ai trezit in sfarsit :P

Posted

eeee ,buna dimineatza soare :D te-ai trezit in sfarsit :P

:P

cand esti "amenintat" ca ti se strica reputatia pe un forum\joc, te pune pe ganduri, frate...ce reputatie? virtuala? geez :) oh well, voi sa fiti iubiti. :hug:

Posted

:P

cand esti "amenintat" ca ti se strica reputatia pe un forum\joc, te pune pe ganduri, frate...ce reputatie? virtuala? geez :) oh well, voi sa fiti iubiti. :hug:

nu uita de tiranie :))))

Posted

mie discutia aia imi spune un singur lucru si anume ca tu erai constienta de ce va urma si ai fost ai avertizata si cu toate astea ai tinut mortis sa faci topicul. suporta consecintele si nu te mai supara. plus ca uite, si eu si altii am mai facut propuneri. ce se intampla cu ele? au fost adaugate la lista? eu nu vad.

si da, chiar daca o facea altcineva la fel ar fi sarit in cap (nu uita topicul facut de bunny).

ideea in sine e proasta, aceea de a face nominalizari. trebuia sa lasi asa si fiecare sa spuna ce vrea sau nominalizarile trebuiau facute de popor, nu de un om sau 2 si abia apoi facut topicul cu vot

O dovada ca ati sarit ca hultanii. Ce scrie in primul post al topicului? Ca nominalizati si discutati aici, iar ce se nominalizeaza aici se ca compara cu votul.

Citeste din print: "le dai un deget si iti iau toata mana"... :-??.

Motivul pentru care s-au pus direct cei nominalizati l-am expus nu numai o singura data, ci de mai multe ori: cel putin 50% ajungeau sa voteze direct, votul fiind inutil. Orgoliile au contat mai mult aici, nu organizarea si cine a fost sau nu votat.

Ar fi sarit si in capul lor :)? Huh... chiar ma faci sa rad. Toti ati fi tacut si ati fi votat ce vi s-ar fi dat.

si eu ce-am spus? :|

imi esti antipatic, "frustrarile" alea de care vorbesti tu mi le exprimam si lui lance, doar ca sub alta forma

Stiu, ti le exprimi sub forma " :lol: " dar mai bine pui un " :-* " ca tot aia e.

normal, doar ai vreo 2 gm in guild, cum sa n-ai beneficii?

@cu ce te deranjez? vezi ca primul care a deranjat tu ai fost, eu doar m-am amuzat de mentalitatea ta ;p

deja o dai in castle siege , chem si aliantza impotriva alexandrei? sau dau mass pe messenger?

@cum a mai zis oick, daca lance facea topicul asta, nu deschidea unu gura, dar na, daca vi se permite, de ce sa n-o faceti? tipic romanesc

"Ei este patroni pe linkmania. Ei este la creme de la creme pe linkmania." Ce naiba, vrei sa le invadezi teritoriul :blink:?

gravidule,nu te halim...de ce cauti tu seama cu fotza ? ti-au zis 20 persoane de toate sexele si varstele...crezi ca daca pun 2-3 , 5 botul la ce-i vrajesti tu si-i aberezi rezolvi ceva ? bine ca s-a desteptat bunny dreaq,intr-un final...acum pe cine ai mai agatat de esti asa sigur pe tine ?

Ma... nu stiu cine cauta seama cu forta aici. M-as uita in oglinda inainte sa zic asta daca as fi in locul tau.

Bunny s-a desteptat... ? Oook!

bani e vorba de principiu, intelegi tu

si drept dovada ca e aiurea...cel mai fidel unei ghilde pe ce criteriu a fost facut? de ce unu care a stat intr-o ghilda de 2 ani e mai tare decat altu care a stat in alta ghilda tot de acelasi timp? si mai pot sa gasesc hibe din astea daca ma strofoc mai tare

Avand in vedere faptul ca cei care au participat la nominalizari au o autoritate pe forum, cred ca au si dreptul de a nominaliza. Cum am mai zis, intr-un fel i-ati facut incompetenti :-??. Alta intrebare legata de criteriu... oare e greu sa citesti? Strofocarea ta e pur si simplu un moft de ambit, incerci sa gasesti nod in papura. Criteriul a fost expus, l-ai inteles, dar nu faci altceva decat sa zgarmi pisica in fund.

@Bunny: from emo to sorrow :dontknow:? Una spui si alta faci? Uiti de la mana pana la gura?

Eu tot astept nominalizari si sugestii facute corespunzator, dar nimic...

Posted

Stiu, ti le exprimi sub forma " :lol: " dar mai bine pui un " :-* " ca tot aia e.

de fapt pun lui si ORICAREI alte persoane " :lol: " si doar tie...cum era semnul ala din 3 liniute, una pe verticala si 2 pe orizontala?

pe bune, esti cea mai evoluata forma de prost pe care am intalnit-o pana acum. parerea mea si...ei bine, a multora. na si un dasta :-*, daca tot esti aici

Posted

de fapt pun lui si ORICAREI alte persoane " :lol: " si doar tie...cum era semnul ala din 3 liniute, una pe verticala si 2 pe orizontala?

pe bune, esti cea mai evoluata forma de prost pe care am intalnit-o pana acum. parerea mea si...ei bine, a multora. na si un dasta :-*, daca tot esti aici

El este crema ma! El este!

Posted

@Bunny: from emo to sorrow :dontknow:? Una spui si alta faci? Uiti de la mana pana la gura?

serios, vezi tu ceva la adresa ta? te simti cu musca pe caciula? te simti mult prea importanta sa crezi ca esti singurul meu "adversar". sunt destui, nu duc lipsa. te-am rugat sa nu imi mai vad nick-ul\numele in reply-urile tale. emo? ma vezi pe mine ca te insult sau cine stie ce? nici nu stiu de ce-ti dau reply, nu meriti atata atentie. chiar nu vezi ca nu te suporta nimeni? eu mi-as pune niste intrebari, ori noi prosti ori tu nebun(a). Lasa ma, fiu eu emo si ala ratatul, fii tu desteapta forumului. :tiphat:

Posted

Multi contestati alegerile facute. Ele au fost facute pe baza unor anumite date si nu la intamplare, dar ce e mai important e ca nu le-am facut de capul meu ci alaturi de oameni cu db-uri in spate.

Spuneti-va of-ul aici si ce nominalizari credeti ca au lipsit.

La final, rezultatele topicului cu vot vor fi comparate cu acesta si eventual schimbate, in functie de argumentele aduse.

pe mine de ce nu mai trecu? =)) lai facut vedeta doar pe bunny

SWAt2000 no ks :nanana: nb

Posted

Intrebare : Cine te-a pus sa faci gala asta ?

Multi spun ca incerci sa dovedesti ceva ... si nu stiu ce

Aceeasi intrebare : Ce incerci tu sa dovedesti prin "scandalul" asta pe care il provoci in fiecare topic de-al tau ?

Guest Combinatorul
Posted

e nebun ma gravidul,nu va puneti cu el..crede ca daca s-a pus bine cu 1-2 moderatori/gm a crescut in rang..a uitat dreaq ca bunny l-a ridicat,ca era un nimeni si acum incearca sa ajunga vedeta.si il pomenesc eu in reply-uri ca-mi permit,ce pana mea.

Posted

serios, vezi tu ceva la adresa ta? te simti cu musca pe caciula? te simti mult prea importanta sa crezi ca esti singurul meu "adversar". sunt destui, nu duc lipsa. te-am rugat sa nu imi mai vad nick-ul\numele in reply-urile tale. emo? ma vezi pe mine ca te insult sau cine stie ce? nici nu stiu de ce-ti dau reply, nu meriti atata atentie. chiar nu vezi ca nu te suporta nimeni? eu mi-as pune niste intrebari, ori noi prosti ori tu nebun(a). Lasa ma, fiu eu emo si ala ratatul, fii tu desteapta forumului. :tiphat:

Sunt nebuna, dar nu proasta :|. Auzi la el... "te simti cu musca pe caciula"...

e nebun ma gravidul,nu va puneti cu el..crede ca daca s-a pus bine cu 1-2 moderatori/gm a crescut in rang..a uitat dreaq ca bunny l-a ridicat,ca era un nimeni si acum incearca sa ajunga vedeta.si il pomenesc eu in reply-uri ca-mi permit,ce pana mea.

Capul ala il ai degeaba. Cu ce m-a ridicat bunny? Mi-a bagat el vorbele in gura? El m-a invatat sa gandesc :blink:? Ce vedeta? Oameni buni, voi chiar aveti o problema... Esti doar un papagal din grupuletul "Ba, nu te atinge de jucaria mea!"...

Posted

Tie nu iti pasa :dontknow: dau si eu sunt pe acolo si vreau sa iau Oscarul pls vote me :hail::hail: ! :yum:

Posted

nush ce sa zic...cam are dreptate aici...bunny te-a ridicat...+ca organizarea nu e buna si te-ai grabit...

Posted

Cred ca ar trebui sa se schimbe titlul topicului :dontknow:.

Cu ce naiba m-a ridicat bunny :rofl1:? Mi-a bagat el cuvintele in gura? Mi-a zis el cum sa gandesc sau sa actionez? Cu ce m-a facut cunoscuta bunny? Faptul ca am ales sa joc pe char-ul lui a fost o decizie comuna. Asta inseamna ca m-a facut cunoscuta /:)? Atitudinea si comportamentul nu mi-au fost facute cunoscute de catre bunny, stia de la inceput cum sunt :-??. Mai ramane sa ziceti ca el m-a invatat sa scriu si sa respir :-??...

Posted

Avand in vedere faptul ca cei care au participat la nominalizari au o autoritate pe forum, cred ca au si dreptul de a nominaliza. Cum am mai zis, intr-un fel i-ati facut incompetenti :-??. Alta intrebare legata de criteriu... oare e greu sa citesti? Strofocarea ta e pur si simplu un moft de ambit, incerci sa gasesti nod in papura. Criteriul a fost expus, l-ai inteles, dar nu faci altceva decat sa zgarmi pisica in fund.

M-ai lasa-ne cu autoritatea ta de nominalizari ca nu halim ce vrei tu

Daca vrei sa faci faci o Gala atunci unde-i si implicarea playerilor,unde au votat sau nominalizat (cine,cum sau in ce fel)playeri la acest subiect?

Sunt cateva nominalizari unde autoritatea despre care ne tot vorbesti tu(secret) nu aveau de unde sa stie ....

1. Cel mai bun moderator

2. Cel mai bun GM

3. Cel mai fair-play jucator

10. Cel mai popular cuplu

11. Cel mai bogat jucator

18. Cel mai iubit GM de guilda

20. Cel mai fidel player (unei guilde)........

Daca te crezi asa de importanta si raspunzi la ceea ce-ti convine tie cum se vede in acest topic mai bine lasa-ne

PS:Revin mai tarziu cu mai multe intrebari daca reusesti sa raspunzi intai la ce te-am intrebat.Mai intai incerca sa raspunzi de la inceputul topicului si nu mai raspunde tu numai la ce-ti convine.

Posted

degeaba ai facut topicu ca orikum nu tii cont de parerea nimanui... au mai existat cateva propuneri pt topul tau dar nu le-ai luat in considerare... pt ce l-ai mai deschis dak orikum nici nu ma bagi in seama ?

Posted

Eu tot astept nominalizari si sugestii facute corespunzator, dar nimic...

Ce vedeta? Oameni buni, voi chiar aveti o problema...

tu suferi de mania persecutiei si din cauza asta ti-ai "castigat" atatea antipatii. unora le sta bine sa fie orgoliosi si incapatanati, dar nu si tie. e vina ta ca se intampla asa, pentru ca tu le raspunzi tuturor in felul in care o faci si pe deasupra mai si minti in legatura cu viata ta personala, iar unii stiu despre ce e vorba ;)

cat despre strofocarea mea, de vreo 3 ori am facut propuneri de nominalizari. cine tine cont de ele? ti-ai notat tu pe carnetel? voturile deja merg pe banda, degeaba zic eu ca trebuia nominalizat cutarica.

ideea a fost a ta, doar ca ai fost ajutata de cineva cu autoritate pe forum, asa ca nu e nimeni incompetent, ei doar te-au ajutat sa faci nominalizari, pentru ca tu i-ai rugat. altfel n-ar fi facut-o.

din nou iti zic, stiai in ce te bagi, tu ai recunoscut, asa ca tine-te departe de afirmatii din astea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...