Jump to content
lixandra

Discutii si "vocea poporului"

Recommended Posts

Posted

hai sa va zic un secret

1 toti o atacati pe lixandra pentru ca nu are vechime cata avem multi dintre noi..ok pretty fair..dar de ce nu v-a venit aceasta idee si voua?de ce nu a-ti facut voi un topic de acest gen dupa gustul vostru?

2 acum ca topicul este facut (si eu mi-am aruncat un ochi asupra categoriilor si nominalizatilor si am mai exprimat o parere 2 acolo unde stiam despre ce este vorba) de ce nu votati pur si simplu conform preferintelor voastre?Oricum voturile se vor numara..Considerati ca nominalizarile sunt pur orientative..nu va obliga nimeni sa stick to the plan nu?:)

In acest fel..trecand peste orgolii si peste nemultumirile generate de varsta si sexul lexei mai scapam de un topic de scandal

:) e destul de clara treaba?:)

Posted

Na exemplu :-??! Babele, ma jur, sunt copii mici pe langa voi. Ei spun ca as beneficia de anumite lucruri sau ca cine stie mai ce, apoi o da la intors (altfel nu stie) cum ca moderatorii sunt asa 8-|...

Daca cuplul mniezo & s|n|ster a fost mai cunoscut in joc decat Maiev si Sadi... inseamna ca nu vad eu bine. Sau decat Deza & Narci...

Din joc o dati in rl si invers...

@Pante: ... nici n-are rost sa te mai apelez sau sa iti mai zic ceva. Esti batut de soarta destul.

LE: Mrr... nu trebuia sa zici nimic, Lance :|.

Guest Combinatorul
Posted

hai sa va zic un secret

1 toti o atacati pe lixandra pentru ca nu are vechime cata avem multi dintre noi..ok pretty fair..dar de ce nu v-a venit aceasta idee si voua?de ce nu a-ti facut voi un topic de acest gen dupa gustul vostru?

2 acum ca topicul este facut (si eu mi-am aruncat un ochi asupra categoriilor si nominalizatilor si am mai exprimat o parere 2 acolo unde stiam despre ce este vorba) de ce nu votati pur si simplu conform preferintelor voastre?Oricum voturile se vor numara..Considerati ca nominalizarile sunt pur orientative..nu va obliga nimeni sa stick to the plan nu?:)

In acest fel..trecand peste orgolii si peste nemultumirile generate de varsta si sexul lexei mai scapam de un topic de scandal

Lance,intai trebuia la sugestii ,ce sa stie ma nene asta ,joaca de maxim 6 luni pe server , 3rd DB e din septembrie 2007. Trebuia sa deschida un topic la sugestii cu categoriile care le voia,acum se discuta, se adapta si apoi se posta undeva,ca sa nu mai iasa atatea discutii si certuri...E vorba strict de 3rd DB ,nici eu care activez de la inceput nu am habar de tot si sunt multi ca mine ,dar ea(el, ce dracu o fi).

Guest Marasm
Posted

hai sa va zic un secret

Foarte clara! Si oarecum evidenta de la inceput :D In loc sa va revoltati, mai bine votati dupa preferinte, fie ca se incadreaza sau nu in recomandari :D

Eu am votat! Please check my vote :D

See u later, alligators! :bananadance2:

Guest Kamikaze
Posted

bun asa. votez la toate categoriile pozitive Lucian si Sicily

Guest Combinatorul
Posted

ok si ce va impedica sa votati conform propriilor cunostine/alegeri/sentimente ? eu nu vad unde ar scrie asta :)

ai vzt deja de ce , tocmai i-ai dat 3 zile lui asta care a votat ca in codru,iar altii voteaza strict dupa "nominalizari" iar ce va iesi nu va conform cu realitatea ...In fine ideea e foarte buna,dar trebuia putina rabdare.

Posted

Hai ca ne-ai facut curiosi cine a facut parte din juriu pentu aceste nominalizari sau este un secret profesional

Raspunsul tau nu ne incalzeste cu nimic,asta inseamna ca bati campi

Daca chiar vroiai sa faci acest lucru in colaborare cu alti playeri intai formai un juriu dupa care..............

Intai sa vedem cine a facut parte din juriu pentru a face nominalizari

Atata timp cat face referinta la toti playeri de pe acest DB corect este sa vedem intai cine a ajuns sa ne judece atat in game cat si pe forum

Pai devreme ce nu am primit un raspuns concret din partea ei Lancelot,de ce sa fim toti mintiti in legatura cu juriul format .......cand putea foarte bine sa spuna cai parerea ei: daca vrem sa votam bine si daca nu vrem iarasi bine

Posted

Na exemplu :-??! Babele, ma jur, sunt copii mici pe langa voi. Ei spun ca as beneficia de anumite lucruri sau ca cine stie mai ce, apoi o da la intors (altfel nu stie) cum ca moderatorii sunt asa 8-|...

Daca cuplul mniezo & s|n|ster a fost mai cunoscut in joc decat Maiev si Sadi... inseamna ca nu vad eu bine. Sau decat Deza & Narci...

Din joc o dati in rl si invers...

@Pante: ... nici n-are rost sa te mai apelez sau sa iti mai zic ceva. Esti batut de soarta destul.

LE: Mrr... nu trebuia sa zici nimic, Lance :|.

dar cine-a zis ca beneficiezi de ceva? :-?? plus ca exista pupincuristi care cu toate sunt degeaba.

si stai tu linistita ca n-am insinuat cumva ca eu si sinister am fi fost indreptatiti sa aparem in lista ;)

Posted

Pai devreme ce nu am primit un raspuns concret din partea ei Lancelot,de ce sa fim toti mintiti in legatura cu juriul format .......cand putea foarte bine sa spuna cai parerea ei: daca vrem sa votam bine si daca nu vrem iarasi bine

A mintit cineva in legatura cu juriul? Am spus ca e parerea mea? Conteaza atat de mult daca a fost parerea mea? Cred ca asta e motivul la toata gargara asta, ca a venit din partea mea, nu din partea altuia. Ok... faptul ca am omis sau nu am vrut sa zic se numeste ca mint? Unde am mai vazut o astfel de situatie :-? ... ?

Si nu inteleg de ce tot dai reply la toate quote-urile tale. Ce vrei sa demonstrezi?

Guest Celeste
Posted

Cel mai destept cedeaza, abia astept sa vad cum va considerati fiecare =))

Posted

Cel mai destept cedeaza, abia astept sa vad cum va considerati fiecare =))

deci , nu te cunosc , dar vrei te rog frumos sa nu te bagi atata timp cat nu stii despre ce e vorba? mersi.

idem luci , la toate categoriile pozitive votez Lucian - other friends, Sicily

Posted

A mintit cineva in legatura cu juriul? Am spus ca e parerea mea? Conteaza atat de mult daca a fost parerea mea? Cred ca asta e motivul la toata gargara asta, ca a venit din partea mea, nu din partea altuia. Ok... faptul ca am omis sau nu am vrut sa zic se numeste ca mint? Unde am mai vazut o astfel de situatie :-? ... ?

Si nu inteleg de ce tot dai reply la toate quote-urile tale. Ce vrei sa demonstrezi?

Poate asa ma intelegi:

Cine dracu esti tu sa faci nominalizari si referinte la toti playeri de pe Linkmania(MU)?

Posted

Poate asa ma intelegi:

Cine dracu esti tu sa faci nominalizari si referinte la toti playeri de pe Linkmania(MU)

Eu chiar tind sa cred ca vorbesc alta limba :)...

Posted

Poate asa ma intelegi:

Cine dracu esti tu sa faci nominalizari si referinte la toti playeri de pe Linkmania(MU)

WORD.

just pwned . nu cred ca mai ai replica :rofl1:

sper sa nu se considere flame atata timp cat este o sectiune necontorizata

@lexule , ne lasi prietene cu replici din astea? deja te atacam 10 , nimeni nu-ti ia apararea ca ai facut ceva bun cu topicul ala :) ce mai vrei?

Posted

WORD.

just pwned . nu cred ca mai ai replica :rofl1:

sper sa nu se considere flame atata timp cat este o sectiune necontorizata

@lexule , ne lasi prietene cu replici din astea? deja te atacam 10 , nimeni nu-ti ia apararea ca ai facut ceva bun cu topicul ala :) ce mai vrei?

Well... I have the same question for you (intrebarea lui JACK_DANIELS) :). Replici? Am scris de 2-3 ori cel putin despre ce m-a intrebat.

"deja te atacam 10"... cati ani ziceai ca ai?

Guest Combinatorul
Posted

Poate asa ma intelegi:

Cine dracu esti tu sa faci nominalizari si referinte la toti playeri de pe Linkmania(MU)?

de acord :))

@lexule ,habar nu ai cine e asta , cred ca stii urmarea,ai trezit toti playerii cu vechime si greutate pe serverul asta si cu toate ca multi suntem "certati" tu acum doar ne unesti impotriva ta...sanse de reusita nu cred ca ai.

Posted

Well... I have the same question for you (intrebarea lui JACK_DANIELS) :). Replici? Am scris de 2-3 ori cel putin despre ce m-a intrebat.

"deja te atacam 10"... cati ani ziceai ca ai?

trei , de ce?

SIGUR nu are :)

Guest Kamikaze
Posted

si cu toate ca multi suntem "certati"

tu imi esti drag ba :D

Guest Combinatorul
Posted

tu imi esti drag ba :D

=))

Posted

am citi vreo 20

si erau doar certuri deci nu are rost restu

si daca noi ne certam cum ca nu vrem topicul / sau sa fie facut de cineva cu vechimie si care cunoaste situatia , cum sa vii cu o propunere.. a fost cam lol :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...