Jump to content
lixandra

Discutii si "vocea poporului"

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

RASPUNDE-MI TE ROG CUM POTI SA COMPARI VOTUL PARLAMENTAR CU CEEA CE ESTE AICI!!!!!

si tu ce vrei? sa voteze lumea oamenii propusi de tine...WOW SUPER GALA!!!

si pana n-auzim si noi cine te-a ajutat, ramane asa. gala ta :)

Posted

Klau, de'aia nu mai poti sa dormi tu noaptea, ca nu a fost nominalizat si guildu HEART.

Ai dreptate in privinta lui Pisu..mare om mare caracter :)

Posted

si pana n-auzim si noi cine te-a ajutat, ramane asa. gala ta :)

Exact genul de comportament de baba care sta cu ochii la gardul vecinului mai ceva ca o vulpe.

M-ai vazut sa zic: "Eu am scris, eu am nominalizat, eu am fost singura care a facut totul B)!"? Nu, am zis ca nu am fost singura si nu are rost sa ii mentionez eu pe cei care au ales odata cu mine pentru ca sunt destul de capabili ca sa o faca si ei (din ce tot spuneti, ii faceti incapabili de a judeca sau analiza).

Posted

Klau, de'aia nu mai poti sa dormi tu noaptea, ca nu a fost nominalizat si guildu HEART.

Ai dreptate in privinta lui Pisu..mare om mare caracter :)

Narcisa draga guilda HEART am spus-o pentru simplul motiv ca stiu cat de unita e...nu pot eu sa imi permit sa nominalizez alte guilde din momentul in care nu am NICI O TREABA CU ELE...

si da Pisu alias Adam ar fi meritat un loc la cel mai iubit gm...ai inteles?

si tu draga mea lexa...succes in continuare cu GALA TA.... pentru mine ce ai facut tu si ce o sa faci in continuare e egal cu zero de acum... este efectiv GALA TA si atat!!!

Guest Kamikaze
Posted

Exact genul de comportament de baba care sta cu ochii la gardul vecinului mai ceva ca o vulpe.

M-ai vazut sa zic: "Eu am scris, eu am nominalizat, eu am fost singura care a facut totul B)!"? Nu, am zis ca nu am fost singura si nu are rost sa ii mentionez eu pe cei care au ales odata cu mine pentru ca sunt destul de capabili ca sa o faca si ei (din ce tot spuneti, ii faceti incapabili de a judeca sau analiza).

de unde reseie ca facem noi incapabil pe cineva in afara de tine? ai fi putut la fel de bine sa faci gala asta cu a doua personalitate a ta ca n-aveam de unde sa stim :rofl1:

nici macar nu stiu daca am pe cine face incapabil, ca nu vrei sa ne zici nimic. si mai ales...ce cauti si tu in lista? :rofl1:

Posted

turci noi sau tu lexa? de ce ai mai deschis topicul asta vazand ca ink de la cel de la asa zisa GALA A TA au inceput polemicile?

Pentru ati etala cunostintele nule in ceea ce priveste o organizare? Sau pentru a raspunde unei discutii care se astepta a fi una aprinsa? Din cate vad si topicul asta ar trebui numit DISCUTII SI "VOCEA POPORULUI" A LA LEXA!!!

Guest Kamikaze
Posted

a deschis topicul ca sa raspunda la intrebari ca mai apoi sa ne faca turci ca il luam la rost, nice :rofl1:

Guest Combinatorul
Posted

Sunt sigura ca unul din cei care te'a ajutat este Alex :) :whistle:

care Alex ?

Posted

Ok, daca sustineti atat de vehement, sa asteptam ca cei care au facut parte din juriu, care au ales, sa isi faca simtita prezenta (desi nu le-as recomanda, sa vada pupincuristii si cat de bine sunt vazuti pe baza unor alegeri).

Pana atunci, daca sunteti binevoitori, nominalizati. Daca nu, sa fiti sanatosi si sa ne auzim numai de bine.

tu vorbesti de pupincuristi? :lol: you are an exemple of why some animals eat their young.

ot: nu inteleg de ce trebuie sa fie facute nominalizari. puteai foarte bine sa pui doar criteriul si fiecare sa-si dea cu pararea si asa s-ar fi vazut cine e cu adevarat cel mai popular si iubit si pe langa asta, fiecare ghilda ar fi avut posibilitatea sa participe.

si apropo, la cupluri ai dat-o-n bara de doua ori si ai si omis un cuplu pe deasupra (cuplu pe bune, nu numai dragalasenii in joc)

Posted

Totusi, eu nu vad nici o nominalizare. Cei care au facut parte din grupul de "nominalizatori" se vor arata la sfarsitul timpului de vot (imi mentin parerea cu pupincuristii). V-am expus criteriile de selectare. Daca vreti sa imi/ne dovediti ca am selectat gresit, faceti-o prin nominalizari.

@Lucky: daca eram pupincurista, aveam de mult o functie sau beneficii ;).

Guest Celeste
Posted

Ca mi'am adus aminte..cuplul Strike-Picola nu mai exista :( Si in loc de Maiev-Sadi mai nou este Rosy-Sadi :)

=)) cred ca nu ai vazut votul lui Sadi :)

E vorba de cupluri in joc, nu real, oameni buni :)

Asa le place unora sa imprastie zvonuri, ceva de groaza...

Guest Combinatorul
Posted

Alexey.

Si nu vad ce e rau in asta. A ajutat'o..ok, foarte frumos din partea lui

nu stiam care ,prima oara imi sarise gandul la Invisible ,dar banuiam ca nu are nici o treaba cu topicul asta.

Posted

=)) cred ca nu ai vazut votul lui Sadi :)

E vorba de cupluri in joc, nu real, oameni buni :)

ai dreptate Alina...asta ca sa vezi cat de informata e draga noastra Lexa astfel incat isi permite sa faca ea nominalizarile...ma refer la cuplul Picola-Strike...

Posted

Ca mi'am adus aminte..cuplul Strike-Picola nu mai exista :( Si in loc de Maiev-Sadi mai nou este Rosy-Sadi :)

Cred ca teai insela :-j Maiev-Sadi in joc relatia intacta ca la inceput

Posted

Cu comportamentul asta de cocos in cautare de oua sa stii ca nu impresionezi pe nimeni. Doar presupusii amici de pe forum vor rade la micile glume de maimuta isterica plina de sictir.

Din nou... nu stii nici 1% despre mine.

si ce-ar trebui sa stiu ma despre tine , ma culc eu cu tine? ( din fericire nimeni n-o face) esti ruda mea? esti fratele lu` mama? nu , esti NiMiC. pana acum toti au fost impotriva ta / ideilor tale , ce vrei mai mult ? sa te rugam frumos sa iesi de pe forum ? 8-| hai lasa-ma

Guest Combinatorul
Posted

Totusi, eu nu vad nici o nominalizare. Cei care au facut parte din grupul de "nominalizatori" se vor arata la sfarsitul timpului de vot (imi mentin parerea cu pupincuristii). V-am expus criteriile de selectare. Daca vreti sa imi/ne dovediti ca am selectat gresit, faceti-o prin nominalizari.

aha,stai linistita nu trebuie neaparat sa fii pup-in-cur-ista ca sa ai o funtie sau "beneficii" ...eu cat ii injur pe astia (ma refer la moderatori,gm ) si am destule beneficii.

@SWAT2000 ferea,ca o sa-ti iei iar warn daca mai deranjezi...

Guest Kamikaze
Posted

hahaha, deci moderatorii sunt pupincuristi si o functie se obtine prin mijloace de mouth to ass, ce balarii scoti pe gura =))

Guest Celeste
Posted

In joc...nu stiam ca mai exista cuplul Maiev-Sadi :-??

Pai de ce sa nu existe? Nu ne-am certat niciodata, nu o sa incepem acum :P

Si cu privire la Strike-Picola.. daca nu mai exista acum, nu inseamna ca nu a existat niciodata, asa ca mi se pare normal sa apara aici, s-a luat in considerare tot timpul scurs de la inceputul bazei 3, nu numai ultimele luni.

Ca asa, si tu ai jucat mult mai putin acum, fata de old db si totusi apari.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...