i sin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 nu-mi pasa ce-ai ales ca nominalizari. nu-mi place doar ca TU ai facut topicul :) tu care habar n-ai ce e linkmania . cat ai? 3 luni? (ala fiind userul lui bunny)
Jack Daniel Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: Lancelot / Alex86 / xtest / Redemption / TyreXel / Odyzzeus;Si anume pentru ce este mai bun unu si altu nu ?2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija- / _bunny_ / BATOSAI / RaSSe / MurDoc / Diablo;Idem 1?3. Cel mai fair-play jucator: ija4ok / picola / Redemption / master_m / Alexey / bunnyx / Thunder-MG / WarlockBK / vctoria / mecanicosu;La ce te referi aici a suspenduri sau comportametul sau in Game?4. Cea mai mare dezamagire: cRs / RaSSe / Invisible / Margelatul;Decand poti face afirmati de genul Cea mai mare dezamagirela ?Cu ce anume te-a dezamagit?5. Cea mai spectaculoasa revenire: bunny / MurDoc / Lancelot;De unde au revenit au luptat pe front sau......?6. Cel mai mare spammer: Bonito / Lucian / loyd / bunny / d1nk3 / orbit_drops; Unde la sectiunea Linkmania sau la MU ?7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi / andrey2000 / Maiev_ELF / BUFFarwen / Alexey / bunny / Strike / COBRA^^MG / ^_RainMan^;Aici este vorba de rr sau timpul petrecut pe servar?8. Cea mai unita guilda: STAPINU / Honor / Kings / Honey / IMORTALS / Sicily / PFF;Unita in ce sens?detaliaza ca sa pricem si noi 9. Cea mai dezastruoasa guilda: BAD^BOYS / EvilS;Idem 8?10. Cel mai popular cuplu: Zuma^MG & lorykiss / Q=Sadi & Maiev_ELF / Deza & BUFFarwen / Strike & picola ;11. Cel mai bogat jucator (rare): cenzurat / =PIX= / pogo_mg / x_dragos_x / boomeey;De unde stim noi fiecare jucator ce iteme are ?poate uni nu stau pe forum12. Cel mai suspendat jucator: Nebunu / Bonito / Pante / d1nk3 / tzonea / sika;Faci referinta la un singur caracter sau fiecare cate caractere au?13. Cel mai vanat jucator: Bonito / tzonea / Sadi / Bolek / Winner / Hocus / Bremm;De ce sa fie vanat daca joaca cinstit?14. Cel mai popular user pe forum: Lancelot / Invisible / bunny / Alex86;15. Cel mai afk-ist: PePs!-MG / cris_cj1 / Fabietta / Viky / ^free4love / Rylai / BKBK / Maiev;Aici numaram abaterile pe care le-au la contor?16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Strike / Esc@pe / Danzel-MG / Lexa;Tu cu elfa Lexa faci pk?17. Cel mai mare vanator: xMarius / tzonea / hocus;18. Cel mai iubit GM de guilda: Maiev_ELF / arabu@ / bunnyx / Lucian / mecanicosu / Thunder-MG / Tzunami / jan_valjan;Si de unde sa stim noi cai iubit sau nu?19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): dinke / winner / bonito / sadi / bremm / TITANIC-SM;?20. Cel mai fidel player (unei guilde): oick / tzunami / Thunder-MG / s|n|ster / boomeey / SHARK_BITE;?
KlauErik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ok..scriam in acelasi timp cu tine lexa.. "8. Cea mai unita guilda: - guilda care a avut destui membrii activi, guilda care faceau actiuni impreuna, guilda care se observa intr-o multime;"de unde stii tu/voi cati membri activi au avut o guilda... de unde stiti ce actiuni intreprindea guilda respectiva...guilda care se observa in multime...sa fim seriosi asta NU ESTE UN CRITERIU DE DEPARTAJARE!!!! SA FIE CLAR....UNIT = din pct meu de vedere este sa te simti in guild ca intr-o comunitate de prieteni..sa poti purta o discutie DESCHISA cu ei..guilda care se observa intr-o multime NU E NEAPARAT UNITA deci ati cam dat chix cu acest criteriu... ALTE criterii in legatura cu alegerea guildelor mai aveti??? :-?
Guest Kamikaze Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Mic revolutionar ce esti :dontknow:... poti face nominalizari si pot fi destui care pot zice: "Da, ba! Ai dreptate, ea n-are. Acelasi lucru cred si eu si l-as alege pe X-ulescu.", sau: "Ma, cam asa ceva ar fi, dar as avea ceva de adaugat sau de taiat."...eu nu te mai fac cum esti. oricum, incepe cu "na" si face furori pe otvdaca faceai tu asta de la inceput, nu era mai bine? ti-ai strans tu "date" de la pretenii tai imaginari si super vechi si ai venit aici cu o lista barosana. "na ba, votati!" "dar noi de ce votam pe astia?" "taci acolo! stiu eu!"
KlauErik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 si scuza-ma Lexa..dau doar UN EXEMPLU...intrebarea 18. Cel mai iubit GM de guilda: Maiev_ELF / arabu@ / bunnyx / Lucian / mecanicosu / Thunder-MG / Tzunami / jan_valjan;a fost formulata doar pentru MEMBRII guildei respective? pentru ca eu personal nu stiu nici cum e Maiev_ELF ,arabu@ ,Lucian, mecanicosu, Thunder-MG , Tzunami , jan_valjan ca GM de guild pentru a-i putea vota..Ti se pare impartial votul sau a fost pus doar asa sa fie pus???
i sin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 si scuza-ma Lexa..dau doar UN EXEMPLU... intrebarea 18. Cel mai iubit GM de guilda: Maiev_ELF / arabu@ / bunnyx / Lucian / mecanicosu / Thunder-MG / Tzunami / jan_valjan; a fost formulata doar pentru MEMBRII guildei respective? pentru ca eu personal nu stiu nici cum e Maiev_ELF ,arabu@ ,Lucian, mecanicosu , Thunder-MG , Tzunami , jan_valjan ca GM de guild pentru a-i putea vota.. Ti se pare inpartial votul sau a fost pus doar asa sa fie pus??? sa adaug , prietenii se voteaza total intre ei la sectiunile 3 8 18 , nu este si cazul meu (al guildei) dar e LOGIC ca oricine isi vede guildul acolo sa zica Gogu sau GoguLand daca stai trei secunde sa te gandesti , organizarea este dezastroasa :) sper sa nu mai am placerea sa te vad facand un topic
Guest Combinatorul Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 parerea mea ca s-a grabit putin, nu are destula vechime pe joc,forum.ar fi trebuit intai postate categoriile ,apoi lasat ceva timp pt nominalizari ,sau facut un juriu din cei vechi ,fiecare venind cu propunerile sale...am sa revin si cu cu propunerile mele.
lixandra Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 @Pante: asta dovedeste ca stii FOARTE putine pentru a-ti putea da cu parerea despre mine, ce sunt, cum sunt, in ce fel sunt.@JACK_DANIELS: la multe din intrebari le-ai fi aflat raspunsul daca citeai; unele intrebari sunt puse doar pentru a fi puse (ex: 13);@Klau: activitatea la soccer... activitatea pe forum, activitatea in guild, modul in care interactionau, etc. Nu neg ca in HEART nu sunt jucatori uniti sau ca nu se inteleg bine dar pentru a fi recunoscuta ca guilda in fata celorlalti este nevoie de mai mult (am scris ce anume, nu mai repet).
i sin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 @Pante: asta dovedeste ca stii FOARTE putine pentru a-ti putea da cu parerea despre mine, ce sunt, cum sunt, in ce fel sunt.@JACK_DANIELS: la multe din intrebari le-ai fi aflat raspunsul daca citeai; unele intrebari sunt puse doar pentru a fi puse (ex: 13);@Klau: activitatea la soccer... activitatea pe forum, activitatea in guild, modul in care interactionau, etc. Nu neg ca in HEART nu sunt jucatori uniti sau ca nu se inteleg bine dar pentru a fi recunoscuta ca guilda in fata celorlalti este nevoie de mai mult (am scris ce anume, nu mai repet).Stiu foarte multe chiaresti barbat (te dai femeie :huh: ) pe linkmania inca n-ai realizat nimic sa-ti permiti macar sa te uiti la un topic gen HH , dar sa iei pagina 3k :huh: de topicuri gen gala sa nu mai vorbim :rofl2: ...
lixandra Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Motivul pentru care nu s-a lasat la alegerea jucatorilor? Uitati-va la topicul in care este sugerata. Deja, unii incepeau sa spuna direct. Daca s-ar fi cerut nominalizari din partea tuturor, cel putin 50% puneau direct cine credeau (Ia ziceti voi, ce sa inteleg din asta? Pai, de ce mai faceam nominalizari apoi? Doar de formalitate?).
Jack Daniel Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Hai ca ne-ai facut curiosi cine a facut parte din juriu pentu aceste nominalizari sau este un secret profesionalRaspunsul tau nu ne incalzeste cu nimic,asta inseamna ca bati campiDaca chiar vroiai sa faci acest lucru in colaborare cu alti playeri intai formai un juriu dupa care..............Treci cam repede peste subiecte cam asa ai facut si nominalizarile?,Inca nu ai raspuns aiciNoi mai asteptam un timp ca sa nu votam toti ca berbeci
Guest Kamikaze Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Motivul pentru care nu s-a lasat la alegerea jucatorilor? Uitati-va la topicul in care este sugerata. Deja, unii incepeau sa spuna direct. Daca s-ar fi cerut nominalizari din partea tuturor, cel putin 50% puneau direct cine credeau (Ia ziceti voi, ce sa inteleg din asta? Pai, de ce mai faceam nominalizari apoi? Doar de formalitate?).si puneai la fiecare categorie primii 10-15 cu cele mai multe voturi. easy
KlauErik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 @Pante: asta dovedeste ca stii FOARTE putine pentru a-ti putea da cu parerea despre mine, ce sunt, cum sunt, in ce fel sunt.@JACK_DANIELS: la multe din intrebari le-ai fi aflat raspunsul daca citeai; unele intrebari sunt puse doar pentru a fi puse (ex: 13);@Klau: activitatea la soccer... activitatea pe forum, activitatea in guild, modul in care interactionau, etc. Nu neg ca in HEART nu sunt jucatori uniti sau ca nu se inteleg bine dar pentru a fi recunoscuta ca guilda in fata celorlalti este nevoie de mai mult (am scris ce anume, nu mai repet). Draga mea te rog sa recunosti ca ai gresit...sa iti spun si de ce:Ai zis GUILDA UNITA...NU GUILDA POPULARA!!!!!!!!!!Activitatea la soccer, pe forum NU au nici o treaba cu cat de uniti sunt sau NU membrii guildei...NU ai fost in HEART ca sa stii activitatea membrilor sai.... DECI TE ROG FRUMOS ORI SCHIMBI INTREBAREA SI PUI GUILDA POPULARA ORI INCLUZI SI HEART SI EFECTIV TOATE GUILDELE CARE SUNT IN ACEST MOMENT PE SERVER!!!!!! E VORBA DE GUILDA UNITA NU POPULARA!!!!!!!
lixandra Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Stiu foarte multe chiaresti barbat (te dai femeie :huh: ) pe linkmania inca n-ai realizat nimic sa-ti permiti macar sa te uiti la un topic gen HH , dar sa iei pagina 3k :huh: de topicuri gen gala sa nu mai vorbim :rofl2: ...Cu comportamentul asta de cocos in cautare de oua sa stii ca nu impresionezi pe nimeni. Doar presupusii amici de pe forum vor rade la micile glume de maimuta isterica plina de sictir.Din nou... nu stii nici 1% despre mine.
KlauErik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Motivul pentru care nu s-a lasat la alegerea jucatorilor? Uitati-va la topicul in care este sugerata. Deja, unii incepeau sa spuna direct. Daca s-ar fi cerut nominalizari din partea tuturor, cel putin 50% puneau direct cine credeau (Ia ziceti voi, ce sa inteleg din asta? Pai, de ce mai faceam nominalizari apoi? Doar de formalitate?).Si atunci de ce mai este gala daca jucatorii NU au libertatea de a alege singuri nominatii??? Trebuia sa fie titlul GALA Linkmania gandita de Lexa si co...
lixandra Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 si puneai la fiecare categorie primii 10-15 cu cele mai multe voturi. easyCand deja cel putin jumatate ar fi votat? @Klau: e vorba de votul tuturor, modul in care o guilda si-a prezentat marfa in fata celorlalti, a aratat cat de unita e.
Guest Kamikaze Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Si atunci de ce mai este gala daca jucatorii NU au libertatea de a alege singuri nominatii??? Trebuia sa fie titlul GALA Linkmania gandita de Lexa si co...eu ce zic? gala linkmania lexu :rofl1:
KlauErik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Draga mea te rog sa recunosti ca ai gresit...sa iti spun si de ce:Ai zis GUILDA UNITA...NU GUILDA POPULARA!!!!!!!!!!Activitatea la soccer, pe forum NU au nici o treaba cu cat de uniti sunt sau NU membrii guildei...NU ai fost in HEART ca sa stii activitatea membrilor sai.... DECI TE ROG FRUMOS ORI SCHIMBI INTREBAREA SI PUI GUILDA POPULARA ORI INCLUZI SI HEART SI EFECTIV TOATE GUILDELE CARE SUNT IN ACEST MOMENT PE SERVER!!!!!! E VORBA DE GUILDA UNITA NU POPULARA!!!!!!!@Klau: e vorba de votul tuturor, modul in care o guilda si-a prezentat marfa in fata celorlalti, a aratat cat de unita e.am scris mai sus...o guilda este UNITA pt SINE NU PT CEILALTI...intelegi??? NU este vorba de POPULARITATEA GUILDEI RESPECTIVE...este vorba de cat de UNITI SUNT MEMBRII GUILDEI INTRE EI...Trebuie sa ma repet? Chiar asa? ...
lixandra Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Vad ca cautati nod in papura, desi nu e asa . Expun o situatie similara: la vot, ii alegeti voi pe cei care sunt alesi pentru a se lupta pentru titulatura in cauza? am scris mai sus...o guilda este UNITA pt SINE NU PT CEILALTI...intelegi??? NU este vorba de POPULARITATEA GUILDEI RESPECTIVE...este vorba de cat de UNITI SUNT MEMBRII GUILDEI INTRE EI... Trebuie sa ma repet? Chiar asa? ... Klau, fiind vorba de un joc interactiv cu mai multe "grupulete", conteaza sa arati cat de unit e respectivul grupulet.
KlauErik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 draga mea....nu compara VOTUL cu ce e aici!!! NU EXISTA GRAD DE COMPARATIE INTRE ELE DOUA...la vot se prezinta O PERSOANA/MAI MULTE DIN FIECARE PARTID.... OK????? ARATA-MI TU MIE AICI UNDE SE FACE LUCRUL ASTA SI ATUNCI O SA ITI DAU DREPTATE!!!Lexa mama....PAREREA CELORLATI DESPRE UN ANUMIT GUILD NU ARE NICI O IMPORTANTA IN LEGATURA CU CAT DE UNITI SUNT SAU NU MEMBRII GUILDULUI...DE CATE ORI SA MA REPET??? NU E VORBA AICI DESPRE POPULARITATE CI DESPRE CAT DE UNITI SUNT SAU NU MEMBRII UNUI GUILD........AI INTELES???
Narcisa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ce rost mai are acum sa va certati? E clar ca fiecare isi voteaza guilda si gm'ul (Sicily & Lucian rulz :wub: ). A mai fost un topic facut de bunny "cel mai popular guild" ceva de genul, si s'a ajuns tot la cearta.
lixandra Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Ok, daca sustineti atat de vehement, sa asteptam ca cei care au facut parte din juriu, care au ales, sa isi faca simtita prezenta (desi nu le-as recomanda, sa vada pupincuristii si cat de bine sunt vazuti pe baza unor alegeri).Pana atunci, daca sunteti binevoitori, nominalizati. Daca nu, sa fiti sanatosi si sa ne auzim numai de bine.
Guest Kamikaze Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 (Sicily & Lucian rulz :wub: ).ai o manea de la mine :wub:
KlauErik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 draga mea....nu compara VOTUL cu ce e aici!!! NU EXISTA GRAD DE COMPARATIE INTRE ELE DOUA...la vot se prezinta O PERSOANA/MAI MULTE DIN FIECARE PARTID.... OK????? ARATA-MI TU MIE AICI UNDE SE FACE LUCRUL ASTA SI ATUNCI O SA ITI DAU DREPTATE!!!Lexa mama....PAREREA CELORLATI DESPRE UN ANUMIT GUILD NU ARE NICI O IMPORTANTA IN LEGATURA CU CAT DE UNITI SUNT SAU NU MEMBRII GUILDULUI...DE CATE ORI SA MA REPET??? NU E VORBA AICI DESPRE POPULARITATE CI DESPRE CAT DE UNITI SUNT SAU NU MEMBRII UNUI GUILD........AI INTELES???RASPUNDE-MI TE ROG CUM POTI SA COMPARI VOTUL PARLAMENTAR CU CEEA CE ESTE AICI!!!!!si tu ce vrei? sa voteze lumea oamenii propusi de tine...WOW SUPER GALA!!!
lixandra Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 RASPUNDE-MI TE ROG CUM POTI SA COMPARI VOTUL PARLAMENTAR CU CEEA CE ESTE AICI!!!!!si tu ce vrei? sa voteze lumea oamenii propusi de tine...WOW SUPER GALA!!!Klau, intelege ca se bazau pe subiectivism nominalizarile facute de catre jucatori. Crezi ca daca ai fi nominalizat tu intr-un mod corect, ar fi facut-o si ceilalti? Eu nu prea cred... Nu am facut decat sa nominalizam pe baza unor date, cat de cat evidente.