turbomaxim Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Coreea de Nord a ordonat armatei sale să fie pregătită de luptă, a anunţat presa oficială, înaintea manevrelor comune ale armatei sud-coreene şi celei americane, calificate de Phenian drept preludiul unui război.Armata nord-coreeană populară a calificat aceste exerciţii militare, prevăzute să se desfăşoare între 9 şi 20 martie, ca fiind "fără precedent prin numărul forţelor de agresiune implicate şi prin durata lor", într-o declaraţie difuzată de agenţia de stat nord-coreeană KCNA."Comandamentul suprem al armatei Coreei de Nord a dat ordin tuturor forţelor să fie complet pregătite de luptă", continuă declaraţia."Este vorba doar despre o măsură de autoapărare pentru a proteja suveranitatea şi demnitatea naţiunii", adaugă armata.De asemenea, Coreea de Nord a afirmat că va reacţiona la orice tentativă de interceptare a satelitului pe care intenţionează să-l lanseze şi a avertizat că o astfel de acţiune ar putea duce la un război ."Vom reacţiona la orice acţiune vizând interceptarea satelitului nostru destinat uzului paşnic contraatacând rapid prin mijloacele militare cele mai puternice", a declarat un purtător de cuvânt al Statului Major al armatei nord-coreene."A trage asupra satelitului nostru destinat folosirii paşnice va însemna precis un război", a adăugat purtătorul de cuvânt într-un comunicat publicat de agenţia oficială KCNA.Represaliile, a continuat el, ar putea viza "nu numai mijloacele de interceptare folosite, dar şi punctele-cheie ale agresorilor americani şi japonezi şi ale marionetelor lor sud-coreene, care complotează pentru a intercepta" satelitul.Sâmbătă, la Seul, noul emisar american pentru Coreea de Nord, Stephen Bosworth, afirmase că Statele Unite vor să dialogheze cu Phenianul. "Stabilim contactul. Dorim dialogul", a declarat Bosworth, aflat în primul său turneu asiatic de la numirea în funcţie, luna trecută.Vineri, la Tokyo, emisarul american ceruse Phenianului să renunţe la lansarea prevăzută a rachetei sale, fie că este vorba despre un satelit, fie de o rachetă balistică."Am convenit că ar fi preferabil ca Phenianul să nu lanseze o rachetă, fie că este vorba despre lansarea unui satelit, fie de un tir cu rachetă", a declarat Bosworth la încheierea convorbirilor cu ministrul nipon de externe, Hirofumi Nakasone.
lixandra Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ceva nu le convine americanilor de au o astfel de atitudine. Ca de obicei, nu le convine ca o alta tara sa faca ceva fara avizul lor sau fara sa "manance" si ei...
Guest stefteo21 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Mi se par cam trecuti pentru secolul asta comunistii astia amarati. Armata lor n-ar rezista 2 zile in fata americanilor... cred ca daca au "ciuperca" face vre-o diferenta ?Ce tot atata nu va convine la americani ma ? amintiti-va ca suntem sub protectia lor si fara ei am fi aproape nimic si sunt sigur ca oficialitatile din Romania nu ar avea asa mult tupeu in relatiile cu Ucraina.
musLi Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 cred ca ar fi trebuit sa explici ce este Phenianul sau Bosworth pentru ca eu de exemplu nu stiu.Phenian e capitala Coreei de Nord iar Bosworth este ceva trimis american pentru Coreea de Nord.ps.sa ne asteptam oare la WW3? :>
Guest stefteo21 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 WW3 auzi, nu ma scrieti ma prima prostie care va trece prin cap, ganditi in plm ca aveti creier, una doua, orice stire genu se gasesc cate 10 oameni : "ww3, da asta e, ww3, daa daa.. vine... e pe noi.. "
Luci Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Coreea de Nord a ordonat armatei sale să fie pregătită de luptă, a anunţat presa oficială, înaintea manevrelor comune ale armatei sud-coreene şi celei americane, calificate de Phenian drept preludiul unui război. Armata nord-coreeană populară a calificat aceste exerciţii militare, prevăzute să se desfăşoare între 9 şi 20 martie, ca fiind "fără precedent prin numărul forţelor de agresiune implicate şi prin durata lor", într-o declaraţie difuzată de agenţia de stat nord-coreeană KCNA. "Comandamentul suprem al armatei Coreei de Nord a dat ordin tuturor forţelor să fie complet pregătite de luptă", continuă declaraţia. "Este vorba doar despre o măsură de autoapărare pentru a proteja suveranitatea şi demnitatea naţiunii", adaugă armata. De asemenea, Coreea de Nord a afirmat că va reacţiona la orice tentativă de interceptare a satelitului pe care intenţionează să-l lanseze şi a avertizat că o astfel de acţiune ar putea duce la un război . "Vom reacţiona la orice acţiune vizând interceptarea satelitului nostru destinat uzului paşnic contraatacând rapid prin mijloacele militare cele mai puternice", a declarat un purtător de cuvânt al Statului Major al armatei nord-coreene. "A trage asupra satelitului nostru destinat folosirii paşnice va însemna precis un război", a adăugat purtătorul de cuvânt într-un comunicat publicat de agenţia oficială KCNA. Represaliile, a continuat el, ar putea viza "nu numai mijloacele de interceptare folosite, dar şi punctele-cheie ale agresorilor americani şi japonezi şi ale marionetelor lor sud-coreene, care complotează pentru a intercepta" satelitul. Sâmbătă, la Seul, noul emisar american pentru Coreea de Nord, Stephen Bosworth, afirmase că Statele Unite vor să dialogheze cu Phenianul. "Stabilim contactul. Dorim dialogul", a declarat Bosworth, aflat în primul său turneu asiatic de la numirea în funcţie, luna trecută. Vineri, la Tokyo, emisarul american ceruse Phenianului să renunţe la lansarea prevăzută a rachetei sale, fie că este vorba despre un satelit, fie de o rachetă balistică. "Am convenit că ar fi preferabil ca Phenianul să nu lanseze o rachetă, fie că este vorba despre lansarea unui satelit, fie de un tir cu rachetă", a declarat Bosworth la încheierea convorbirilor cu ministrul nipon de externe, Hirofumi Nakasone. sursa ? @iar o sa fie razboi la televizor . (nu cred ca o sa fie vreun ww3)
ShorTyx Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 nu se poate:|de ce nu pot trai oamenii in pace:|de ce trebuie numai razboaie si moarte? le e dor?
iNm Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ce WW3 ma? Coreea de Nord e un fel de Iraq deci cam asa o sa fie si deznodamantul.
trAANCe~ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 WW3 auzi, nu ma scrieti ma prima prostie care va trece prin cap, ganditi in plm ca aveti creier, una doua, orice stire genu se gasesc cate 10 oameni : "ww3, da asta e, ww3, daa daa.. vine... e pe noi.. "asa, si ?ce daca 10 oameni scriu ww3 ? fiecare cu parerea luistai jos, 4@ ww3 :wub:
Stargate Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 daca se lasa cu pac-pac, nu cred k mai pupam noi telefoane samsung si Lg ...in rest...cred k ii mananca in fund si pe unii si pe altii; ce naiba k sunt tot galbejiti de aceeasi natie...acelasi popor, aceeasi limba...of-of:(
_Deza Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 si asa is prea multi ... @on .. , +1 lixandra Sunt 23 de milioane,ti se par multi sau nu stii sa faci diferenta dintre Coreea si China?
Guest stefteo21 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 asa, si ?ce daca 10 oameni scriu ww3 ? fiecare cu parerea luistai jos, 4@ ww3 :wub:idiot...Kill yourself si gandeste-te postmortem ca esti erou national si ai fost inmormantat cu salve de tun, pt ca ai murit pe front ^_^
c3nz0r Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 idiot...Kill yourself si gandeste-te postmortem ca esti erou national si ai fost inmormantat cu salve de tun, pt ca ai murit pe front ^_^nu-l mai baga in seama ...Cineva de aici a zis ca "de ce nu putem trai in pace".Nu va fi niciodata stabilitate la nivel mondial. Intotdeauna v-a fi cineva nemultumit. O Rusie sa taie gazu', un Chavez care sa jigneasca o intreaga natie cu toate ca nu se amesteca in treburile lui, un dictator comunist sa testeze programe nucleare etc.Insa cea mai mare problema o reprezinta suprapopularea. Multi dintre voi inca nu constientizati ca asta o sa ne aduca pieirea daca nu vine careva cu solutii minune.Care visati la basme "love & peace", n-aveti decat sa visati mult si bine. Pamantul si resursele nu sunt infinite. Oamenii multi sunt tinuti cu greu in frau.
TombRaider Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 SUA daca vrea poate sa distruga toata Coreea intr-o zii, incepe razboi si maine se termina :) , doar ca nu va mai ramane decat desert peacolo.
Denzel_Lsd Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 mda..si din nou SUA e in prim plan...stiu sa isi faca reclama...le e dor de putina actiune...
NoComment Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mi se par cam trecuti pentru secolul asta comunistii astia amarati. Armata lor n-ar rezista 2 zile in fata americanilor... cred ca daca au "ciuperca" face vre-o diferenta ?Ce tot atata nu va convine la americani ma ? amintiti-va ca suntem sub protectia lor si fara ei am fi aproape nimic si sunt sigur ca oficialitatile din Romania nu ar avea asa mult tupeu in relatiile cu Ucraina.esti sub protectia armatei SUA ? :rofl1: :rofl1: :rofl1: gandeste-te ca suntem foarte aproape fata de a doua putere mondiala ( Rusia ) ... ce o sa faca America pentru noi daca intra in razboi cu Rusia ? .... iti zic eu NIMIC Terminati cu aberatiile astea ... America nu da doi lei pe armata Romaniei si pe apararea ei ....
Guest HateLord Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 esti sub protectia armatei SUA ? :rofl1: :rofl1: :rofl1: gandeste-te ca suntem foarte aproape fata de a doua putere mondiala ( Rusia ) ... ce o sa faca America pentru noi daca intra in razboi cu Rusia ? .... iti zic eu NIMIC Terminati cu aberatiile astea ... America nu da doi lei pe armata Romaniei si pe apararea ei ....Ba da, contam. Suntem bagati la inaintare. Fara noi i-ar lovi direct pe ei, cu noi ei supravietuiesc si prostii de romani se duc... :crazy:
Guest stefteo21 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ce e drept suntem un fel de avanposturi ale SUA, dar macar cu numele contam -_-
The DeaD HelL Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ba da, contam. Suntem bagati la inaintare. Fara noi i-ar lovi direct pe ei, cu noi ei supravietuiesc si prostii de romani se duc... :crazy: cam are dreptate nici Rusia si nici America nu da doi bani pe noi..si nici o alta tara nu cred :) doar cateva persoane :)
turbomaxim Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 SUA daca vrea poate sa distruga toata Coreea intr-o zii, incepe razboi si maine se termina :) , doar ca nu va mai ramane decat desert peacolo. Esti sigur? Ai vazut asta intr-un film american?
Guest stefteo21 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Esti sigur? Ai vazut asta intr-un film american? cu Sylvester Stallone :rofl1:
andy31 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 World war 3 :rofl1: nu prea cred.. fac ce fac mongoloizii si tot mor pe capete