Jump to content
Luci

Gazelle, un nou browser de la Microsoft

Recommended Posts

Imagine IPB

Microsoft a anuntat ca va lansa un nou browser, bazat pe kernel, ce va domina competitia dintre Internet Explorer, Firefox si Chrome cel putin in ceea ce priveste gradul de securitate.

Una dintre cele mai mari diferente dintre Gazelle si celelalte sisteme consta in faptul ca "trateaza" elementele unui site web ca fiind separate si nu ca un tot unitar.

Gazelle va impiedica accesul programelor daunatoare in sistemul de operare, ceea ce il va face cel mai sigur sistem de navigare pe Internet aflat in acest moment pe piata, sustin reprezentanti din cadrul diviziei de dezvoltare a Microsoft.

Deocamdata, Gazelle este doar un prototip, fiind bazat in mare parte pe Internet Explorer. Singurul dezavantaj descoperit pana acum in teste este faptul ca noul browser este mult mai lent decat cele existente deja pe piata, tocmai din cauza noilor procese menite a securiza mai bine accesul la internet.

Infoportal

Link to comment
Guest stefteo21

eu folosesc si mozila si opera si internet explorer 7 :) toate odata...am folosit si safari da mananca multe resurse, asteptam acuma gazele asta...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...