Jump to content
pogo_mg

Un milion de cereri pentru bilete la concertele lui Michael Jackson

Recommended Posts

Michael Jackson va susţine un total de 26 de concerte

Cântăreţul Michael Jackson a adăugat încă 16 concerte seriei de 10 show-uri pe care le va susţine în celebra O2 Arena din Londra, ca urmare a cererii imense de bilete, informează bilboard.biz.

Biletele disponibile în perioada de pre-sale au fost puse în vânzare, miercuri, începând cu ora 7 a.m. GMT, pentru persoanele care au parcurs cu succes procedura de înregistrare pe site-ul artistului. Restul biletelor vor fi scoase la vânzare pentru publicul larg, în cursul zilei de vineri.

Până în prezent au fost confirmate un total 26 de spectacole, ce vor avea loc între 8 iulie şi 10 septembrie, potrivit Ticketmaster. Preţurile biletelor variază între 50 de lire sterline (64 de euro) şi 75 de lire sterline (81 de euro). Pe parcursul zilei de miercuri, numărul concertelor anunţate a crescut treptat, specialiştii afirmând că este foarte posibil ca numărul total al concertelor lui Michael Jackson la Londra să mai crească.

Reacţia mai mult decât entuziastă a fanilor, care s-au înregistrat cu succes pe site-ul michaeljacksonlive.com şi prin SMS-uri pentru a cumpăra biletele puse la vânzare în pre-sale, a dus la blocarea site-ului.

Chris Edmonds, directorul general al Ticketmaster UK, a declarat: "Am asistat la o cerere fără precedent de bilete pentru concertele lui Michael Jackson la complexul O2. Din păcate, din cauza unor probleme tehnice, nu am putut să satisfacem, imediat, toate cererile de bilete. Le cerem scuze tuturor fanilor care nu au putut să se logheze, dar aceştia trebuie să încerce în continuare, pentru a obţine aceste bilete".

Numărul total al biletelor alocate pentru fiecare concert la O2 Arena nu a fost confirmat pentru moment. Capacitatea totală a sălii este de 23.000 de locuri, dar multe dintre concerte vor avea doar 18.000 de locuri disponibile.

mediafax

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...