Jump to content
pogo_mg

Un milion de cereri pentru bilete la concertele lui Michael Jackson

Recommended Posts

Posted

Peste un milion de oameni au depus cereri de bilete pentru cele zece concerte pe care Michael Jackson le va susţine la Londra, începând cu 8 iulie, informează ContactMusic.com.

"Regele pop" a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi va încheia cariera cu o serie de zece concerte ce vor avea loc în iulie, pe O2 Arena din Londra.

Site-ul pe care spectatorii doritori se pot înscrie pentru cereri de bilete a avut peste 14.000 de accesări pe minut, iar interesul arătat de fani a condus la speculaţii conform cărora încă o serie de concerte va fi anunţată.

Managerul lui Jackson, Dr. Tohme, a declarat că starul se întoarce pe scenă pentru că îi este dor să cânte în faţa fanilor săi.

"S-a întors pentru a pune capăt speculaţiilor privind starea sa de sănătate. Şi astfel cred că le-a răspuns detractorilor săi", a declarat Thome.

În cadrul conferinţei de presă, Jackson a anunţat că acestea vor fi ultimele concerte din cariera sa pe care le va susţine la Londra. Totuşi, promotorul concertului, AEG, a declarat pentru BBC că Jackson ar putea să continue seria de la Londra cu un turneu mondial.

mediafax

O fi avand datorii prea mari ?

Guest Kamikaze
Posted

sa vina si in ro si ma duc de 3 ori

Posted

Mai ofticosilor, sunteti k vulpea cu strugurii, numa' de criticat si de aruncat rautati stiti.

Bravo lui daca cu 3 concerte face bani cat sa-i ajunga sa traiasca 5 ani. Si ce daca are datorii? Cine nu are? Duuh.

Fireste k m-as duce daca ar fi in zona; pana una alta, in vara vine Depeche Mode aici la Milano.

Posted

nu mi`a placut niciodata muzica lui sau ce face el ( sex change etc..) dar am apreciat tot timpu felul de a castiga publicul .. , bravo lui :)

Posted

' date='Mar 9 2009, 12:09' post='3573616']

si .. la cati bani face din concertele astea credeti voi ca vine in romania ?

se duc asa de multi acum probabil ca este ultima lui aparitie pe scena ...

a venit o data, de ce n-ar mai veni si a doua oara? la cate surprize am avut anul trecut in materie de concerte, nu m-ar mira deloc.

nu mi`a placut niciodata muzica lui sau ce face el ( sex change etc..) dar am apreciat tot timpu felul de a castiga publicul .. , bravo lui :)

what sex change? /:)

Posted

Chiar daca ar avea datorii, un artist cu o cariera ca a lui Michael Jackson, poate spune ca intr-adevar ii este dor sa revina pe scena :). Cu siguranta va face furori pe unde se va duce.

Guest Kamikaze
Posted

what sex change? /:)

vorbeste nevoia de +1 din el

Guest stefteo21
Posted

Nu prea ascult muzica lui, dar m-as duce la un concert doar ca sa-l vad si sa-l aud cum canta live. :D

Posted

cand tu nu erai nascut :-?

OT: Un mare artist si merita banii dati ;)

Eram nascut,du'te dracu' de copil copac.Dai click pe user cercopitecule.

Exista documentare,biografia si alte surse.

@Decat sa dau un reply idiot de +1,cum faci tu,mai bine ma informez inainte.

Guest Kamikaze
Posted

cand tu nu erai nascut :-?

ma abtin sa nu-ti zic cat de prost imi pari cu argumentul asta

Guest HateLord
Posted

Criticati voi, criticati... dar daca ar veni in Romania si intrarea ar fi gratuita ati fi toti prezenti.

ON: Il asteptam si aici ^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...