Guest Kamikaze Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 9. Cea mai dezastruoasa guilda; Sicilyca ai luat 40 de zile de la noi, jackass :huh:esti cel mai bun exemplu de ce n-ar trebui tinut un asemenea eveniment. asta ai zis-o asa fiindca acum ai galben peste char, nu ca ar fi adevarat
uLise Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Vezi alexandra de ce.Si cea mai dezastroaza guilda , mi se pare o jignire la adresa playerilor care au depus efort pt a fi un clan.Deci imi mentin punctul de vede ca trebuie scoasa
bunny Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 aprob, devine cearta apoi si nu vrem asta. >.<@newworldorder, i know, nu mai sunt activ ca in alte dati, viata privata isi pune amprenta, activez cat pot si eu. :)
bunny Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 nu ca tine, golane. :D btw, tre' sa vorbesc ceva cu tine, am nevoie de putin ajutor. ^_^
lixandra Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Vezi alexandra de ce.Si cea mai dezastroaza guilda , mi se pare o jignire la adresa playerilor care au depus efort pt a fi un clan.Deci imi mentin punctul de vede ca trebuie scoasaNup, nici macar nu stiti cine sunt guildele nominalizate :). Nu se leaga nimeni de incercarea lor ci de esuarea lor, comportamentul lor...