lixandra Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Am vazut ca la "Comunitatea Linkmania" de la "Discutii Diverse" s-a desfasurat o gala de numire a anumitor useri pe baza unor criterii, desi nu a fost chiar atat de "global" :). M-am gandit ca ar fi interesanta o astfel de gala si aici :). Iata cateva propuneri pentru cei mai cei dintre linkmaniaci :) (sugerate si de Alex):1. Cel mai bun moderator;2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania);3. Cel mai fair-play jucator;4. Cea mai mare dezamagire;5. Cea mai spectaculoasa revenire;6. Cel mai mare spammer;7. Cel mai activ jucator;8. Cea mai unita guilda;9. Cea mai dezastruoasa guilda;10. Cel mai popular cuplu;11. Cel mai bogat jucator (rare);12. Cel mai suspendat jucator;13. Cel mai vanat jucator;14. Cel mai popular user pe forum;15. Cel mai afk-ist;16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate);17. Cel mai mare vanator;18. Cel mai iubit GM de guilda;Daca sunteti sau nu de acord, postati cu "Da" sau "Nu" :). Daca mai aveti si alte categorii in minte, spuneti-le si se vor discuta daca vor fi acceptate (criteriul de baza pentru selectarea unei categorii sugerate e de a nu crea polemici).So, what do you say :)?
Ticalosss Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 DA, de acord .. (ma incadrez la cel mai afk-ist .. :D )
Wise Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 propun : 16. Cel mai pk-ip jucator17. Cel mai mare vanator
Alex86 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 12. Cel mai suspendat jucator : :D cred ca eu te inseli amarnic
lixandra Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Momentan nu se nominalizeaza nimic ci doar se discuta daca se accepta sau nu o astfel de gala + alte sugestii de categorii.Jucatorii care vor fi nominalizati vor fi ulterior adaugati.Incercati sa dati reply-uri care sa contina "Da" sau "Nu" si eventual o sugestie pentru categorii.
Ticalosss Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 propun : 16. Cel mai pk-ip jucator 17. Cel mai mare vanator DA ! ar merge si : Cel mai cersetor jucator .. aka .. party pls :D
dvL Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 DA ! ar merge si : Cel mai cersetor jucator .. aka .. party pls :D nu te contrazic :D
lixandra Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 DA ! ar merge si : Cel mai cersetor jucator .. aka .. party pls :D Ar crea polemici, deci, nu. Plus ca nu putem categorisi pe cineva asa :).
SerDof Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 da ( nu vad unde m-as incadra )ca, cel mai naspa jucator ;)
i sin Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 k , sa zicem daas mai avea eu cateva categorii in minte :rofl2: referitoare la tine ruller , dar ma abtin , still 0% warn ^_^si ala "cel mai suspendat" cauta cazierul meu de pe DB2 :) n-o sa-l atingi vreo datape mine nu ma roade nimic , imi place sa rad de tine :) ce-ar fii sa rada tot serverul si eu nu , lame , isent? :\w8 , fac lista si-ti trimit pm :rofl2:suferi de "travestemie" , nici asta nu este o calitatepai tocmai puiule , nimeni de pe server nu te cunoaste face 2 face :)asta este adevarul :) adu' persoana nula care te cunoaste , bafta
lixandra Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 k , sa zicem da as mai avea eu cateva categorii in minte :rofl2: referitoare la tine ruller , dar ma abtin , still 0% warn ^_^ si ala "cel mai suspendat" cauta cazierul meu de pe DB2 :) n-o sa-l atingi vreo data Altceva mai stii? Te roade, nu? Pacat ca tu si grupuletul tau va considerati tot server-ul :). Suferi de grandomanie si nu e o calitate ;). Ma cunosti? Nu... deci asta e bagare de seama, nimic mai mult. Asta crezi tu :)... Pana acum ce tot bolborosesc? Tot nu te-ai prins, nu :)? Asa e cand esti greu de cap. Jucatorii de la categorii vor fi nominalizati pe baza db-ului in curs.
jmekeru_BK Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 3. Cel mai fair-play jucator; - alexey ... i gues 7. Cel mai activ jucator; - sadi 8. Cea mai unita guilda; - aia din stapinu (unde erau ei era si party) 9. Cea mai dezastruoasa guilda; - evils 13. Cel mai vanat jucator; - tzonea 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate); - Strike B)
lixandra Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 da, m-as incadra in 2 , 15 si 18.2. e pentru Asistentii Linkmania.
DenY Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 1 - Alexey2 - am 2 preferati, 1 actual si un fost gm :D4 - existenta lui dinke9 - IRON16 - Strike =)
lixandra Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Momentan nu se nominalizeaza nimic ci doar se discuta daca se accepta sau nu o astfel de gala + alte sugestii de categorii.Jucatorii care vor fi nominalizati vor fi ulterior adaugati.Incercati sa dati reply-uri care sa contina "Da" sau "Nu" si eventual o sugestie pentru categorii.1 - Alexey2 - am 2 preferati, 1 actual si un fost gm :D4 - existenta lui dinke9 - IRON16 - Strike =)Read, please :(. Doar "Da" sau "Nu" si eventual daca vreti sa sugerati o categorie, sa fie adaugata.