lixandra Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Am vazut ca la "Comunitatea Linkmania" de la "Discutii Diverse" s-a desfasurat o gala de numire a anumitor useri pe baza unor criterii, desi nu a fost chiar atat de "global" :). M-am gandit ca ar fi interesanta o astfel de gala si aici :). Iata cateva propuneri pentru cei mai cei dintre linkmaniaci :) (sugerate si de Alex):1. Cel mai bun moderator;2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania);3. Cel mai fair-play jucator;4. Cea mai mare dezamagire;5. Cea mai spectaculoasa revenire;6. Cel mai mare spammer;7. Cel mai activ jucator;8. Cea mai unita guilda;9. Cea mai dezastruoasa guilda;10. Cel mai popular cuplu;11. Cel mai bogat jucator (rare);12. Cel mai suspendat jucator;13. Cel mai vanat jucator;14. Cel mai popular user pe forum;15. Cel mai afk-ist;16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate);17. Cel mai mare vanator;18. Cel mai iubit GM de guilda;Daca sunteti sau nu de acord, postati cu "Da" sau "Nu" :). Daca mai aveti si alte categorii in minte, spuneti-le si se vor discuta daca vor fi acceptate (criteriul de baza pentru selectarea unei categorii sugerate e de a nu crea polemici).So, what do you say :)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticalosss Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 DA, de acord .. (ma incadrez la cel mai afk-ist .. :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 propun : 16. Cel mai pk-ip jucator17. Cel mai mare vanator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DaNy- Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 12. Cel mai suspendat jucator : :D cred ca eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex86 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 12. Cel mai suspendat jucator : :D cred ca eu te inseli amarnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
lixandra Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Momentan nu se nominalizeaza nimic ci doar se discuta daca se accepta sau nu o astfel de gala + alte sugestii de categorii.Jucatorii care vor fi nominalizati vor fi ulterior adaugati.Incercati sa dati reply-uri care sa contina "Da" sau "Nu" si eventual o sugestie pentru categorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvL Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 da ( nu vad unde m-as incadra ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticalosss Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 propun : 16. Cel mai pk-ip jucator 17. Cel mai mare vanator DA ! ar merge si : Cel mai cersetor jucator .. aka .. party pls :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spauny Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvL Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 DA ! ar merge si : Cel mai cersetor jucator .. aka .. party pls :D nu te contrazic :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu_tm Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Da :cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OuMaiGad! Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 18.Cel mai ks-ist jucator ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33tsk33t Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 da :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lixandra Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 DA ! ar merge si : Cel mai cersetor jucator .. aka .. party pls :D Ar crea polemici, deci, nu. Plus ca nu putem categorisi pe cineva asa :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerDof Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 da ( nu vad unde m-as incadra )ca, cel mai naspa jucator ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex86 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 fara flame va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerDof Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 fara flame va rogpai nu`i adev ma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
i sin Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 k , sa zicem daas mai avea eu cateva categorii in minte :rofl2: referitoare la tine ruller , dar ma abtin , still 0% warn ^_^si ala "cel mai suspendat" cauta cazierul meu de pe DB2 :) n-o sa-l atingi vreo datape mine nu ma roade nimic , imi place sa rad de tine :) ce-ar fii sa rada tot serverul si eu nu , lame , isent? :\w8 , fac lista si-ti trimit pm :rofl2:suferi de "travestemie" , nici asta nu este o calitatepai tocmai puiule , nimeni de pe server nu te cunoaste face 2 face :)asta este adevarul :) adu' persoana nula care te cunoaste , bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lixandra Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 k , sa zicem da as mai avea eu cateva categorii in minte :rofl2: referitoare la tine ruller , dar ma abtin , still 0% warn ^_^ si ala "cel mai suspendat" cauta cazierul meu de pe DB2 :) n-o sa-l atingi vreo data Altceva mai stii? Te roade, nu? Pacat ca tu si grupuletul tau va considerati tot server-ul :). Suferi de grandomanie si nu e o calitate ;). Ma cunosti? Nu... deci asta e bagare de seama, nimic mai mult. Asta crezi tu :)... Pana acum ce tot bolborosesc? Tot nu te-ai prins, nu :)? Asa e cand esti greu de cap. Jucatorii de la categorii vor fi nominalizati pe baza db-ului in curs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmekeru_BK Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 3. Cel mai fair-play jucator; - alexey ... i gues 7. Cel mai activ jucator; - sadi 8. Cea mai unita guilda; - aia din stapinu (unde erau ei era si party) 9. Cea mai dezastruoasa guilda; - evils 13. Cel mai vanat jucator; - tzonea 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate); - Strike B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silphy Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 da, m-as incadra in 2 , 15 si 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lixandra Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 da, m-as incadra in 2 , 15 si 18.2. e pentru Asistentii Linkmania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oick Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenY Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 1 - Alexey2 - am 2 preferati, 1 actual si un fost gm :D4 - existenta lui dinke9 - IRON16 - Strike =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lixandra Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Momentan nu se nominalizeaza nimic ci doar se discuta daca se accepta sau nu o astfel de gala + alte sugestii de categorii.Jucatorii care vor fi nominalizati vor fi ulterior adaugati.Incercati sa dati reply-uri care sa contina "Da" sau "Nu" si eventual o sugestie pentru categorii.1 - Alexey2 - am 2 preferati, 1 actual si un fost gm :D4 - existenta lui dinke9 - IRON16 - Strike =)Read, please :(. Doar "Da" sau "Nu" si eventual daca vreti sa sugerati o categorie, sa fie adaugata. Link to comment Share on other sites More sharing options...