[Emo] Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 1. Cel mai bun moderator: Lancelot 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania):bunny si murdoc 3. Cel mai fair-play jucator: depe old db ZoHaN ... si depe db Actuala Alexey 4. Cea mai mare dezamagire: cand i`am furat contu la Adrian 6. Cel mai mare spammer:1234 :-j 7. Cel mai activ jucator:Sadi 8. Cea mai unita guilda: Stapanu 9. Cea mai dezastruoasa guilda:evils 11. Cel mai bogat jucator (rare):Ewald 13. Cel mai vanat jucator: tzonea 14. Cel mai popular user pe forum: Invisible 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Strike/Tzonea/sere 17. Cel mai mare vanator: tzonea
Guest Kamikaze Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 iar o dam in dalea..."x cel mai tare pk-ist, tzuuuuuc :kiss:"?
-SomE- Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 #Da sunt de acord sa se faca o asemenea Gala!#PS: Asteptam si topicul cu nominalizari!
Guest smiley_real92 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 12. Cel mai suspendat jucator : :D cred ca eu nu cred:P te inseli amarnic dar cine? ^_^ Da 12. Cel mai suspendat jucator -->asta imi place!!
TyreXel Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Da numai daca sunt nominalizat si eu altfel topicul asta n-a fost creat vreodata
uLise Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 da Cele mai multe disconecturi fara hacks , doar cu un bug in joc ? :whistle: Cred ca am fost primu + vreo 30 rr date asa
spauny Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 3. Cel mai fair-play jucator; - alexey ... i gues 7. Cel mai activ jucator; - sadi 8. Cea mai unita guilda; - aia din stapinu (unde erau ei era si party) 9. Cea mai dezastruoasa guilda; - evils 13. Cel mai vanat jucator; - tzonea 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate); - Strike B) ai dreptate... cei din stapanu faceau si 2 pt-uri pe tarc numai sa creasca cu toti. bagati si nominalizare pt cel mai obsedat care nici nu iese din casa si care mananca la pc numai sa nu piarda vreun moment din mu.
uLise Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 9. Cea mai dezastruoasa guilda;Asta sa fie scoasa pt a evita conflictele.Fiecare posteaza guilda de la care n-a primit spoturi or smth like that.
Guest smiley_real92 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ahapropun "cel mai analfabet player" muahahhahaha :D22)cel mai mare critic=..oare cine ....bunny
NervoS Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 1. Cel mai bun moderator; xtest2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania); BATOSAI3. Cel mai fair-play jucator; BUNICA...(ICA) de pe old4. Cea mai mare dezamagire; Majoritatea adminilor...5. Cea mai spectaculoasa revenire; Sesion 16. Cel mai mare spammer; D@nY_D7. Cel mai activ jucator; Q=Sadi8. Cea mai unita guilda; PFF9. Cea mai dezastruoasa guilda; Sicily10. Cel mai popular cuplu;.....11. Cel mai bogat jucator (rare); .....12. Cel mai suspendat jucator; ......13. Cel mai vanat jucator; Q=Sadi ...majoritatea st invidiosi pe succesul lui...14. Cel mai popular user pe forum; NervoS15. Cel mai afk-ist; Ravenicka :)16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate); RAU?? Poate Cel Mai Ipocrit ...:)17. Cel mai mare vanator; sunt multi...18. Cel mai iubit GM de guilda; Maiev.."Alina"
lixandra Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Asta sa fie scoasa pt a evita conflictele.Fiecare posteaza guilda de la care n-a primit spoturi or smth like that.Nu cred ca vor exista conflicte. Au fost si guilde cu o organizare mai slaba, daca nu, chiar foarte slaba.Vad ca unii inteleg ca nu trebuie sa spuna ei acum cine cred ci doar cu "Da" sau "Nu" si eventual o sugestie.Bunny, n-ar fi rea o astfel de categorie (criteriul de selectare: cel mai incoerent si cel cu cele mai multe greseli in exprimare). Added.
bunny Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 da13. BoleKscoate sig-ul, nu se referea la faptul ca daca e in staff nu ia suspend, ci era foarte sigur pe el, atat. buni sunteti de interpretat si de reprosat tot felul de porcarii.
NewWorldOrder Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 1. Cel mai bun moderator;- alex862. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania);- 3. Cel mai fair-play jucator; - Sandy_Mg4. Cea mai mare dezamagire; - 5. Cea mai spectaculoasa revenire; - 6. Cel mai mare spammer; - 7. Cel mai activ jucator; -- q=sadi 8. Cea mai unita guilda; - 9. Cea mai dezastruoasa guilda; - 10. Cel mai popular cuplu; - 11. Cel mai bogat jucator (rare); - boomeey12. Cel mai suspendat jucator; - 13. Cel mai vanat jucator; --- flood ( pe la inceput de db , pt cei care nu stiu povestea )14. Cel mai popular user pe forum;15. Cel mai afk-ist; -16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate); - 17. Cel mai mare vanator; - mike4ever :D ^18. Cel mai iubit GM de guilda; - 19.Cel mai bun admin ( din toate punctele de vedere ) --- _bunny_ ( pe 0.97d nu ai mai intra si tu un pic sa mai radem la un evente ceva :P )
garrone21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 propun si eu ceva : 19. cel mai mare mincinos al serverului : gravidul
spauny Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 pe la inceput .. cel mai vanat jucator era un bk attyla (sau ceva de genu) care se certa cu toata lumea
SWAt2000 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 este o diferentza intre cel mai activ jucator si cel mai afk-ist , iar daca q=sadi este cel mai activ jucator...inseamna ca bunny cand era gm era cel mai inactiv gm :lol: