Guest adisoft83 Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Pun si eu o intrebare... cati dintre voi care aveti cablelink/cablelink+ si-au pus serviciul de telefonie? In oferta scrie ca primesti gratuit un abonament proportional cu marimea abonamentului... Sincer nu prea am vazut pre nimeni care sa-si fi pus astfel telefon... :roll: Am avut neplacerea sa ma confrunt cu telefonistele de la "comercial" care se faceau ca nu stiu nimik, desi aveau pliante cu oferta asta :>... Si in plus... ai nevoie de telefon special?
Guest alexandrur Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Pliantele alea sunt de ochii lumi! "Te abonezi la Cablelink si ai minute RDS.tel gratuite!!!!". De unde! Ma duc la caserie sa intreb cum e treaba: "am abonament la net si vreau sa beneficiez de minutele gratuite din abonament, cum se face?" Caserita (care era paralela, imi zice ca nu sunt in zona de acoperire a RDS.tel :> , asta dupa ce ma suna unu de la RDS si imi zice ca au dat drumul in tot Bucurestiul): "pai trebuie sa-ti faci contract la telefon si sa platesti abonament, doar ca in primele 6 luni nu se plateste" Toata reclama asta imi aduce aminte de publiciatea de la telefonie mobila: "te abonezi la noi si 6 luni nu platesti abonament" Asta e tot, tu cica ai minute GRATUITE in abonamentul de net :) :) :) Trebuie doar sa-ti faci contract cu ei la rds.tel si sa platesti abonamentul ca fraierul!
Guest adisoft83 Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Cand am fost sa-mi fac cibtractul a fost o tipa akolo de la o firma care venea sa-si ridice telefonul!!!! - ca cica era gratuit. Iar la mine (in TEI) ESTE telefonie RDS Tel.. Sa citez oferta RDS la "Modemul Inteligent" "Inseamna ca acum, pe langa conexiunea internet CableLink, fiecare utilizator va primi si minute de telefonie gratuita RDS.Tel. Mai exact: ABONAMENT GRATUIT, minute gratuite in reteaua..." si restul deja nu mai conteaza... Pe verso sunt minutele incluse in telefonie... Unui abonament Cable link de 3GB ii corespunde abonamentu' RDS tel de 7 euro la o analiza mai atenta a ofertelor. Pana la urma (dupa ce termin sesiunea ) o sa ma duk la fufele alea de la casierie si o sa le dau in cap cu oferta care am luat-o de la ele :twisted: . Iar cu *nu sunt decat doua lucruri : preturile nu includ TVA si ceva la telefonie mobila... care nu zice acolo. Eu nu cred ca au astia tupeu de atata vrajeala... ma mir k nu s-a luat nimeni de ei. (sunt acoperiti... in contract NU SPUNE CA AI TELEFONIE)
alexdanx Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Va cam certati aiurea :> . Treaba e in felul urmator: Daca esti abonat cable link beneficiezi de abonament GRATUIT de telefonie timp de 6 luni dar contractul de telefonie il faci pe 1 AN. Asa ca ramane sa platesti 6 luni de abonament. Partea buna e ca tarifele sunt mai mici decat la Romtelecom si ca iti schimba modemul cu unul mult mai bun (fabricat in 2004). Eu am telefonie de 1 zi :) si pana acum toate bune si frumoase. Am sunat eu niste prieteni (va dati seama ca nu suna nimeni de pe Romtelecon pe RDS :roll: )si calitatea convorbirilor este la fel ca pe Romtelecom. Partea nasoala e ca trebuie sa formezi cu prefixul judetului respectiv in fata. P.S Functioneaza cu orice tip de telefon care merge pe TONE. Pe Pulse nu am incercat.
Guest adisoft83 Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Deci practic nu merita sa te chinui cu treaba asta... eram sigur... Cum sa faca ei o treaba k lumea...
Guest buster Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Mai, nimeni nu va obliga sa treceti pe RDS.Tel. Parerea mea este ca se merita , pentru ca are tarife mult mai mici ca pe Romtelecom. Culmea este ca tariful intre un abonat RDS.Tel si unul Romtelecom este mai ieftin decat intre 2 abonati Romtelecom :> . Sa nu-mi ziceti mie ca asteptati ora 20:00 (ca in reclama de la televizor) ca sa vorbiti cu 1 eurocent pe minut, ca liliecii :) . Astia de la Romtelecom isi bat joc rau de tot de noi. La RDS.Tel ai si niste avantaje cum ar fi recunoasterea apelantului, si respingerea unui anumit numar telefon, ceea ce la Romtelecom se plateste. Adisoft83 ai spus ca: "Iar cu *nu sunt decat doua lucruri : preturile nu includ TVA si ceva la telefonie mobila... care nu zice acolo". Unde ai mai vazut tu ca nu se cere TVA-ul, este peste tot. Si la Romtelecom e aceeasi chestie, numai ca ei iti trec direct in lei + TVA. Asa ca tot aia e. Oricum fiecare cu parerea lui. Eu sunt din Militari si de abia astept sa am posibilitatea sa-mi pun tlefonie prin RDs, ca Romtelecomul m-a mancat de bani multi ani :wink: . Mai au si servici de proasta calitate
Guest alexandrur Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Buster, revin si te intreb cum: "cum pot beneficia de minutele gratuite incluse in abonamentul cablelink?" Pai de fapt nu pot! Trebuie sa-mi fac contract cu RDS.tel si sa platesc abonament! Mai bine ziceau: "Daca te abonezi la RDS.tel 6 luni nu platesti abonamet!" Era mai corect si intelegea toatea lumea! :>
Guest adisoft83 Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 @Buster: in unele zone din militari RDS are retea de mult, de catziva ani buni, si are si telefonie acolo. Iar despre preturile RDS.Tel- romtelecom... :shock: Iata ofertele: Rtelecom: Intrajudetean 2.9EuroCenti/min RDS.Tel. -Rtelecom Intrajudetean 2.15 EuroCenti/minut Si la extra judetean e mai ieftin, sa nu mai vorbim de convorbirile catre mobil/internationale. Iar la servicii... rdstel jos palaria! Pentru RomTelecom trebuie sa platesti bani in plus pentru fiecare mizerie care ti-o iei... Eu ma gandesc serios sa trek pe RDS.Tel. Era frumos daca oferta era reala, dar bineinteles ca nu este :>. Marketing idiot...
Guest Weazuul Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 cred ca acum asta si spune(abo gratuit timp de 6 luni in functie de ce cablelink ai). intr-adevar tarife mai mici si posibilitati mai multe fata de romtelecom, dar cat am vorbit pana acum ceilalti nu prea te aud bine(sper sa nu fie de la telefon desi nu cred ca eu ii aud mult mai bine decat pe romtelecom) si mai ai si probleme cu formarea numerelor(adica auzi din 3 in 3 numere apelate vocea aia suava a casetei "Numarul acesta nu este in grila noastra de numere" -- or something alike). Inca mai au de lucrat la el, dar cred ca o sa fie mai bun decat ce aveam pana acum(la mine oricum e) si cred ca se asigura si ei ca avem echipamente bune pentru cand o da abisul si or suporta firele de cupru o latime de banda mai mare decat acum, om ajunge si noi la(doamne fereste)....32KB/s????
Guest adisoft83 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Tocmai mi-am pus si eu telefonie RDS.TEL. (mai ieftin si mai avntajos decat la rromtelecom). Vreau sa zic ca casiera zice ca faza asta cu 6 luni s-ar putea sa pice si sa fie nelimitat (k durata) - aflam pe 5 iulie sigur :>. Altfel peste 6 luni daca vrei sa iti pastrezi contractul optezi pentru un abonament... Sa vedem pe 5 iulie ce se decide... noi speram sa fie in favoarea noastra... :)
Guest adisoft83 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 TeamLink :shock: ? ce e? Vasusi niste pliante ceva cu teamLink dar nu am avut curiozitatea... :) Cert este ca am fost astazi sa fac contractul la telefonie (la Mall.. la mama dreq... fac 45 de minute) si in jumatate de ora dupa ce am ajuns acasa.... a cazut netu. Apoi, dupa 5 min... a venit tonu' la telefon :). S-au miscat destul de repede (secretara zicea ca a avut in ziua aceea 9 contracte si k nu mai poate sa scrie nici unl edit: faza cu 5 iulie s-a scapat secretara :>
alex Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 membrii team link sunt acele persoane care lauda niste servicii proaste(adica serviciile RDS RDS.tel ) pentru a castiga premii tot de ....
Guest adisoft83 Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Hmm.. parerea mea pana acum: Pana acum nu am de ce sa ma plang de RDS, chiar s-au miscat mult mai repede decat ma asteptam :roll: - maniera cam necomunista :>. Pur si simplu pana acum nu mi-au aratat "partea proasta" - in afara de faptul k merge la 15k/sec :). Nu incerc sa fac reclama (nu cred ca este nevoie) ci pur si simplu am spus ce mi s-a intamplat. Daca pana acum nu am decat lucruri bune de zis...(ceea ce nu cred ca am zis NUMAI de bine) foarte bine. Ramane de vazut daca ii voi injura mai incolo (sansele sunt k da . Am pus postul acela cu 5 iulie pentru informare. Poate ca nu trebuia sa zic ca RDS.Tel este mai ieftin si mai avantajos decat la romtelecom, dar asta e adevarul (vezi noile tarife romtelecom... sa fim seriosi). Iar ca sa fac reclama NU am nimic de castigat facand asta TOCMAI pe forumul LINKMANIA, nu?
Guest petreb Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Ia incercati acum la casierii sa vedeti oferta
ZeoniX Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Am si eu o intrebare: Neaparat trebuie sa fac contract de telefonie sa beneficiez de 256kb/s si 1Giga si sa-mi schimba modemul?
Guest petreb Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Exact Siropel. Apropo frumos nume de utilizator
Guest reearo Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Apropo frumos nume de utilizator sunt deacord cu tine, chiar ca e simpatic(nick-ul) :>
alex Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 pai daca recunoasteti ca ati dat in off topic inchid threadul asta ... si asa mai sunt cel putin 2 pe aceeasi tema :roll: