Guest Kamikaze Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Sa ii baneze pe cei care cumpara "aur virtual" de asta. Uita-te la video-urile alea,ce ochi au aia in cap #-o zici ca-s zombi :error: Ei castiga mult mai mult din afacerea asta,iar aia sunt pur si simplu niste roboti care stau si dau click-uri #-o n-ai inteles de ce mai zici prietene? cred ca acum ti se pare lux sa stai 10 ore in fata pc-ul PE BANI
lixandra Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pacat ca la cati bani se castiga ei iau o parte foarte infima... e un stres psihic, poate nu la fel epuizant ca cel fizic dar destul incat sa te oboseasca de nu mai stii de tine.
The DeaD HelL Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 cum vine un expansion la WoW, mai moare un chinez, ce-ti mai tre' razboi? pe mine ma doare fundul daca stau 1ora pe scaun la calculator nu stiu cum rezista ei
The^Iceman Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 pe mine ma doare fundul daca stau 1ora pe scaun la calculator nu stiu cum rezista ei apuca-te de mu si o sa vezi cum e sa stai mai mult timp ) sunt obisnuiti si pot sta ...
prince VEGETA Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ma deci urate conditii dar va zic din experienta ca sunt uni care joaca MMORPG 24h si fara sa fie platiti....
andy31 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 cum vine un expansion la WoW, mai moare un chinez, ce-ti mai tre' razboi? :bananadance2: oricum au scazut preturile nu mai fac atatia bani ca acu 2-3 ani .. prea multi se ocupa deja..