iReaLRauL Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Şoferul, filmat pe când dansa la volan, în timp ce conducea un camion, i-a impresionat şi pe jurnaliştii de la The Sun. Aceştia au publicat un amplu material cu "şoferul dansator", care-şi luase mâinile de pe volan ca să ţopăie pe ritmuri de "muzica sălbatică ţigănească". EDIT: Cum pot sa pun un video ca sa poti sa`l vezi aici pe forum sa dai doar play ?
Sparky[SV] Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cel putin nu ne mai facem cunoscuti pentru crime/violuri/jafuri
[Loading] Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 da..chiar azi am vazut filmuletul...nu e sanatos la cap..cel putin cum danseaza in tir.. :) inconstient..
just_sika Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ' date='Mar 6 2009, 23:39' post='3564489']Cel putin nu ne mai facem cunoscuti pentru crime/violuri/jafuri Cred ca ne-am facut destul.
DivinE Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 se distra omul, m-as fi bucurat doar daca ar fi dat cu tirul peste gutza :D
Fane Spoitoru Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 daca il vedeam live sa fiu cu masina || cu el, il faceam cumva sa franeze il dadeam jos si il paralizam cu bataia, retardat mintal, cum sa faci asa ceva si dupaia te miri dc fac accidente
ChoWdeR Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Probabil a vrut sa ajunga vedeta a ajuns, cu siguranta . on: a luat soferul ceva bani pt atata publicitate :> /:)
just_sika Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 a ajuns, cu siguranta . on: a luat soferul ceva bani pt atata publicitate :> /:) Poate a luat o amenda
make3 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 daca il vedeam live sa fiu cu masina || cu el, il faceam cumva sa franeze il dadeam jos si il paralizam cu bataia, retardat mintal, cum sa faci asa ceva si dupaia te miri dc fac accidente hai ca m-a bufnit rasu
Luci Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 retardat mintal , putea sa faca un accident grav si sa omoare oameni..
just_sika Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 retardat mintal , putea sa faca un accident grav si sa omoare oameni..Crezi ca ii pasa lui de ce se putea intampla?Acum se vede la TV si :rofl1:
Guest stefteo21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 daca il vedeam live sa fiu cu masina || cu el, il faceam cumva sa franeze il dadeam jos si il paralizam cu bataia, retardat mintal, cum sa faci asa ceva si dupaia te miri dc fac accidente :rofl1: Zeu mic ce esti... In ce tara totusi s-a intamplat asta, daca nu era pe strazile din Romania ?
2dor Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 daca il vedeam live sa fiu cu masina || cu el, il faceam cumva sa franeze il dadeam jos si il paralizam cu bataia, retardat mintal, cum sa faci asa ceva si dupaia te miri dc fac accidente Puterea Fane ! :> clar nu a fost in anglia pentru ca la ei se conduce pe partea stanga
TITANIC-SM Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 puff om cu sacun la cap si fara minte , ori cum se vede ca inca detinea controu volanului, si tot al mai verifica. :P
Guest stefteo21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 puff om cu sacun la cap si fara minte , ori cum se vede ca inca detinea controu volanului, si tot al mai verifica. :P ideea nu era sa detina controlul volanului, ideea era ca daca cineva din fata frana din cauza unei situatii pe strada... un ambuteiaj ceva sau oricum ceva neasteptat ... se urca pe 5 masini cu tiru lui inainainte sa se opreasca si culmea, el era singurul care dadea interviu dupa accident, ceva de genu " aveam viteza regulamentara, dar la franarea brusca am pierdut controlul volanului si am turtit o coloana intreaba :( "
Guest HateLord Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Lasa ca e bine... macar sa fim cunoscuti prin soferi profesionisti
Fury Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 asa ne facem noi renume in occident , prin prisma oamenilor de teapa astuia
acelasi_bandit Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 mha hai ca e tare ...am ras cu lacrimi apropo voi ati vazut ca are gps ? :>