Buugy Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Spoiler + craft dc sh1ts = dineros. Totusi e e c5, max 1 luna server si ajungi endgame. Quote
UNprapadit Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 meam frate, mai am de craftat 100k ssd. n3b00n1@ l00 $@l@m anyway, io n-am dat toti banii pt daggere, ar fi si culmea :D, oricum o sa moara astia cand o sa ma vada cu arma de C :D. noroc cu dorfu, scot la craft 1 ssd cu 9.5 adena, si-l vand lejerescu cu 14 adena. doar ca' tre sa craftezi cantitati industriale sa se simta ceva profit :D Quote
xIcarus Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cu 14 adena? Unde vinzi ca cumpar de la tine de-acum incolo :)) Acum vreo 2 zile niste dwarfi imputiti au venit in dion au cumparat toate ss-urile si vindeau cu 30 per ssd. Au venit cative cu 100k ssd fiecare la 15 adena si i-au bagat in faliment :)) Aiurea sa f#!i piata asa. Ba, ce se aude cu ancient adena? O sa aiba pret bun, sau 2 adena ca acum? :))) Ca am inceput sa farmez in catacombe si sincer nu as iesi din ele, am strans 4 insi aproape cat un arc de C in cateva lvle. Acuma tre sa ma apuc de questurile de 2nd kkmas pe ele ca-s nenorocite rau la bd. Si cand niezo creste pretu la sop ca vreau sa fac spoiler. Quote
UNprapadit Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ^ LawL ya maniac!! Pai da, si pe dex, timp de 1-2 luni a fost pretu la aa 2-4a, si atat timp cat marea majoritate nu va fi nobless (adica se va farma in cata/necro atat pe main cat si pe sub) pretul la AA n-o sa creasca prea mult. Si legat de SOP, acu' depinde cum gandesc astia, fie isi fac BOPuri si apoi DB direct, fie fac arcuri de A ... Quote
xIcarus Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Atunci bag penisul pentru ca avem deja 1.17kk aa si vrem arcuri de C :)) Daca fac bopuri cred ca o sa fie crunt la sop price.. Baa chish eu ma culc maine bac. Succes care dati. Quote
UNprapadit Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Te-a dat afara ca ai copiat la bac? Mad party cu randomi ieri in loa (dintre care 4 daggeri, toti cu war :D ), -doom shield -damascus -bo ring -tallum gloves dupa ce am plecat eu (5-6 ore de farmat) a mai picat ceva BW hvy si inca ceva ... mad! Quote
xIcarus Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Lol. Easiest bac ever. Mi-a picat ce a fost si la simulare.. Quote
Depechar Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Cine imi poate da un server cu experienta acceptabila, sa fie un server bine facut cu admini, bineinteles, buni? Sa fie un server mai vechi pe care se merita sa joci. Quote
Buugy Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Daca ai putea sa specifici ce fel de cronica doresti? Ce rate sa aiba serverul, numarul de players, ce tip de comunity doresti (internationala sau romana), te-am putea ajuta cu mare placere. Quote
Nimeni Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Salut baieti. Am terminat si eu cu BAC-ul si m-am apucat de l2 pe nou server DEX. Mai joaca cineva? Quote
Razvan Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 din cate stiu eu mai pyro, raspunsul se afla in nickul tau :D ce ai facut la bac? ;;) Quote
Nimeni Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 nu stiu deocamdata...mi-e lene sa ma duc la liceu sa inteleg ca voi o ardeti pe c5? Quote
UNprapadit Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Eu o ard hardcore pe c5. Ieri am luat Rune-u (FUCKING HARD TO GET IT FROM NPCs). Sambata am omorat 90% din garzi, si cand sa intram sa casteze duke pt giran, a venit zergu peste noi si ne-a luat castelu. E bun si Rune-u, dar nu se compara cu Giranu Q_Q Quote
xIcarus Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ce bataie de joc a fost la bac. Pot sa jur ca am luat cu cel putin 1 punct mai putin decat meritam -.-' Nu fac contestatie ca dracu stie cat imi mai scad imputitii. Din clasa mea am luat mai putin decat aia care nu stiau sa lege doua vorbe. Cica cel mai corect bac. Sa vezi cine intra acuma la facultatile de top. Aia care au cotizat cel mai mult. Da-l dracu de bac. A venit vacanta macar. Cum e viata pe insomnia? 47 bd lf fucking 7signs ca am picat de prost la dawn saptamana asta si n-am pus piciorul in catacomba. Sunt FALIT. Quote
Erhard Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 V? salut. Sunt in cautarea unui nou MMO s?-mi umplu timpul. Am avut câteva tentative de a juca Lineage 2, dar am cam e?uat(lips? de timp ?i interes), dar acum am mai mult timp pe mâini ?i din ce am vazut pe YT jocul pare interesant. V-a? ruga, dac? se poate s? îmi recomandati un server ?i dac? se poate s? îmi explica?i câte ceva despre joc. Quote
UNprapadit Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Eu doar atat iti zic, in Lineage 2 gasesti cel mai bun sistem de PVP gasit intr-un MMO. Daca joci un mmo pentru PVP, lineage e foarte bun. Atat mai adaug, e un joc care se bazeaza pe grind si nu pe questuri. Bai icaruse, moare AF'u ? Ca nu prea i-am mai vazut pe harta, si pe langa asta au oprit si war-u cu Warfareu :C Quote
Aldguth Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Eu doar atat iti zic, in Lineage 2 gasesti cel mai bun sistem de PVP gasit intr-un MMO. *cought* din punctul tau de vedere. Quote
UNprapadit Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Pana nu imi dovedesti contrariul asa va ramane, si nu doar al meu; multi il impartasesc Quote
xIcarus Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Eu doar atat iti zic, in Lineage 2 gasesti cel mai bun sistem de PVP gasit intr-un MMO. *cought* din punctul tau de vedere. Eu sunt de acord cu crynow. De asta joc lineage. @Crynow: da, af-ul are maxim 4 activi. Au plecat multi pentru ca liderul nu organizeaza nimic si nu e activ. Am impresia ca au fost certuri pe tema asta. Mendez a plecat primul parca, si restul au urmat. Uite acusi plec si eu cand imi gasesc un clan decent. Quote
Aldguth Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Fanboys will be fanboys la orice joc. Ca la orice altceva. Nu vreau sa bashuiesc. Imi place lineage, e feckin badass, dar sa afirmi ca e mmo-ul cu cel mai bun sistem de pvp cand exista jocuri ca eve, darkfall, gw si daoc mi se pare fanboysm dus pana la ignoranta. si nu doar al meu; multi il impartasesc Iti garantez ca daca intri si pe forumul tian long ba bu o sa vezi multi oameni care zic ca e cel mai cel joc de cand lumea :)) Quote
xIcarus Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Nu e fanboyism dus pana la ignoranta, e parerea noastra. Sistemul de mass pvp chiar are elemente care nu sunt atat de bine realizate in alte jocuri. Sa nu mentionez si de sistemul politic. Astea-s cele doua motive pentru care inca il mai joc. Sure, nu zic ca alte mmo-uri au pvp de rahat, dar cel din l2 are ceva anume care il face deasupra altor mmo-uri in ochii mei. Quote
Razvan Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 aldguth daca tu crezi ca dupa 6 ani de lineage mai incape un alt mmo in mintea celor de aici... Eu iti zic: am incercat o vreme si guild wars, o vreme si wow, o vreme si rappelz, o vreme si aion.. dar de fiecare data m-am intors la lineage... poate ca pentru mine e un standard :P Acuma ma intristeaza sa vad toate aberatiile noi pe care le introduce jocul, dar legile lui clasice .. uite, le indragesc crynow / icarus +1 :P ps: haha, acuma am realizat ca nu am schimbat "location"-ul.. dupa atata timp de cand n-am mai intrat macar pe dex..... le: ne-am cam imputinat.. n-am mai auzit de prea multa vreme de oameni precum raw sau kaboom... Quote
Erhard Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Imi puteti da un link pentru un server ok? Si poate un wiki sau un site cu ghiduri. As vrea sa mai incerc o data jocul ^_^ . Quote
Guest Azazea Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 vreau si eu sa joc pe insomnia dar nici macar nu pot sa dau register , care este raspunsul la intrebarea " If you are human type I am human!" , am incercat tot felul de raspunsuri si nu e bun niciunul, nici daca las liber nu merge... so tell me someone... Quote