xIcarus Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Haha eu pe renewal am ajuns la 40 cu 19 pvps :)) 1.2-1.4k? Ma asteptam la cel putin 2k. Economia merge repede sau se moscaie ca pe renewal? Aici inca nu avem toate armurile de A la craft in puii mei.. Ca e tare greu sa faci un nenorocit de quest de gc. Stau ca sclavul in b-grade si astept, ca la ce cp am mai bine nu. Oamenii s-au dus sa spoileze vreo 2 zile (!) pentru seturi de A. 2 zile de spoil pe 40x, sincer, inseamna ca echipezi juma de clan cu A-uri. Ei s-au intors cu 2 seturi. Ii chish in hreza. Tre sa fac solo si n-am chef. Din moment ce hydra a murit, o sa vin pe insomnia dupa bac. Cred ca imi gasesc un loc in AF, am jucat si pe hydra cu ei. Quote
UNprapadit Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Numarul e asa mic pentru ca nu e permis dualbox, deci 1.4k reali. Anyways, almost lvl 29 pe main, am facut artisanu 20 sa-l las seara sa vanda ssd (vezi cate am facut de cand ai iesit bai bardi :D? ) si cam asta e. acum mai am 6k adena sper sa scot parleala Quote
Stryke Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 scoti scoti ca se vand foarte repede. ce nick ai pe artisan, daca e sa fac cumparaturile de la tine )) Quote
UNprapadit Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 N-am vandut nimic toata seara, rofl. Nick DaMighty in gludio cu cel mai mic pret de ssd (sa f*# piata) Quote
UNprapadit Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 De dimineata cand m-am uitat la pret, ssd era 25. am pus macro cu "WTS SSD 21A (I'm KILLIN MARKET Dupa 2 ore ssd in gludio era 20, acum se vinde cu 19, iar eu normal ca am vandut cu 18 :D Profitul e in defavoarea mea, dar de castigat to castig. Just like old times icarus, ca alea-s cele mai "sigure" metode ^_^ Quote
xIcarus Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Mnaah pentru mine a ramas cum am fost invatat de la oldschooleri. O sticla de cola. O noapte. Un spoiler lvl 46. Un sin eater. Tone de ss-uri. Catacomb of the branded gol. Pe hydra intr-o zi am aparut cu un mj set + bloody orchid de se intrebau astia ce cont am spart :))) Quote
SidoX Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 salutare flacai , pe unde mai pierdeti vremea ?:D Icaruse ai bacu' , treci la invatat . crynow :tiphat: , unde te gasesc? Quote
UNprapadit Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 e greu bai icarus, abea am vazut un dorf cu composite ... dar azi au aparut karmian gloves, deci in 3-4 zile ma astept sa vad avadoanele ohai young andi, ma gasesti pe l2insomnia (c5) cu numele, pazea ca dau dauna totala, illuminaughty :D Quote
xIcarus Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 No custom stuff, dar nerfuiti steal divinity si cancel. De ce va bagati voi nasul in balance? Enchant rate pe blessed mai mare decat pe normal -> nici nu ma gandesc sa intru pe server. Iar sa pui pe un pvp server max enchant 20 e de-a dreptul stupid. Max enchant trebuia 10 maxim sa se pastreze balansul. @Sidox: invat ma ce puii mei ca am intrat in febra examenului. Inca o doua saptamani mai am si scap. Dup-aia nolife mode on pe insomnia. Quote
SidoX Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 e greu bai icarus, abea am vazut un dorf cu composite ... dar azi au aparut karmian gloves, deci in 3-4 zile ma astept sa vad avadoanele ohai young andi, ma gasesti pe l2insomnia (c5) cu numele, pazea ca dau dauna totala, illuminaughty :D rates rates rates ?:D:D:D:D c5 , hmm ...ceva custom stuff?skille modificate / armuri noi sau c5 retail like ? De cand e lansat ? nr de playeri ? Quote
UNprapadit Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 e lansat de vinerea trecuta, rates 5x - retail like, atat doar ca clan system a ramas tot ca c4 (40, nu 120) ceea ce e c00l. Fara dual box, sunt cam 1500 constant. De cam ieri au inceput sa apara si clanurile, cresturi vrajeli nebunii... e ok. Vineri se termina auctions pt ch, deci e virgin serverul. Quote
SidoX Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Count me in on l2insomnia :D Vin cu vechiu` clan sau cel putin asta incerc :) Voi aveti ceva clanuri flacai ? Quote
xIcarus Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Eu o sa fiu in AlmostFamous. Am jucat pe hydra cu ei. Quote
Buugy Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Haha Adryen cu c5 clan system comming soon. De 3 ani tot amageste cu asta. Oricum l2-insomnia = azuregaming, ceea ce e ok. Singurul lucru naspa e cronica old. Quote
xIcarus Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Bai decat h5 mai bine c5. Cum dracu sk cu vampiric 40%? Paladin cu ai + fi + bm stackable? That's fucked up. Si cu pet mai puternic decat dark panther. Dark panther cu cancel? Quote
UNprapadit Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Yo daug, d-aia am si mers pe c5, ca acolo e pvp in p#$% mea, nu cacat de instante si labareli unde te vezi de-un pvp odata la 2 saptamani. bafta. AF sunt deja lvl 50+ Quote
xIcarus Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Yey. Eu sunt 24 :>:> Bd wannabe. Si-asa nu am mai jucat bd pe low-rate in viata mea. Party + macro de dance anyone? :D Wtf? Ce dracu e cu preturile astea? EWC 700k? Sop 10k? Quote
Razvan Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Wtf? Ce dracu e cu preturile astea? EWC 700k? Sop 10k? esti bd, n-ai nevoie de gear, asadar cumpara repede mats ieftine cat ai ocazia :P Quote
UNprapadit Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 cumpara sop repede la pret mic. strange bani de sls*sls, le ti simple nu le enchantezi, le dai la baium pe kesh kesh si asta e bd-u :D. saber*saber costa cam 1.1kk ... ai ceva de strans Quote
xIcarus Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Chish in hreeeeza mai am 40k in puii mei. Ya I know n-am nevoie de gear, dar au nevoie archerii (astia cu care joc). De dual saber vad eu cum fac bani. Si vad cum fac si bani de strans sop. Quest reward e 1x in puii mei, mi-a dat 100k dangerous seduction... Quote
Stryke Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 grea viata acolope l2insomnia! totusi e cel mai in "viata" server de o vreme incoace , cel putin deocamdata ) Quote
xIcarus Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 E foarte hardcore. Eu am evitat dintotdeauna sa joc pe low-rates la deschidere. Asta e primul pe care joc si mi se pare mai hardcore decat pe oficial. Quote