Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Haha eu pe renewal am ajuns la 40 cu 19 pvps :))

1.2-1.4k? Ma asteptam la cel putin 2k. Economia merge repede sau se moscaie ca pe renewal? Aici inca nu avem toate armurile de A la craft in puii mei.. Ca e tare greu sa faci un nenorocit de quest de gc. Stau ca sclavul in b-grade si astept, ca la ce cp am mai bine nu. Oamenii s-au dus sa spoileze vreo 2 zile (!) pentru seturi de A. 2 zile de spoil pe 40x, sincer, inseamna ca echipezi juma de clan cu A-uri. Ei s-au intors cu 2 seturi. Ii chish in hreza. Tre sa fac solo si n-am chef.

Din moment ce hydra a murit, o sa vin pe insomnia dupa bac. Cred ca imi gasesc un loc in AF, am jucat si pe hydra cu ei.

Posted

Numarul e asa mic pentru ca nu e permis dualbox, deci 1.4k reali.

Anyways, almost lvl 29 pe main, am facut artisanu 20 sa-l las seara sa vanda ssd (vezi cate am facut de cand ai iesit bai bardi :D? ) si cam asta e. acum mai am 6k adena sper sa scot parleala

Posted

De dimineata cand m-am uitat la pret, ssd era 25. am pus macro cu "WTS SSD 21A (I'm KILLIN MARKET

Dupa 2 ore ssd in gludio era 20, acum se vinde cu 19, iar eu normal ca am vandut cu 18 :D

Profitul e in defavoarea mea, dar de castigat to castig.

Just like old times icarus, ca alea-s cele mai "sigure" metode ^_^

Posted

Mnaah pentru mine a ramas cum am fost invatat de la oldschooleri.

O sticla de cola. O noapte. Un spoiler lvl 46. Un sin eater. Tone de ss-uri. Catacomb of the branded gol.

Pe hydra intr-o zi am aparut cu un mj set + bloody orchid de se intrebau astia ce cont am spart :)))

Posted

e greu bai icarus, abea am vazut un dorf cu composite ... dar azi au aparut karmian gloves, deci in 3-4 zile ma astept sa vad avadoanele

ohai young andi, ma gasesti pe l2insomnia (c5) cu numele, pazea ca dau dauna totala, illuminaughty :D

Posted

No custom stuff, dar nerfuiti steal divinity si cancel. De ce va bagati voi nasul in balance?

Enchant rate pe blessed mai mare decat pe normal -> nici nu ma gandesc sa intru pe server. Iar sa pui pe un pvp server max enchant 20 e de-a dreptul stupid. Max enchant trebuia 10 maxim sa se pastreze balansul.

@Sidox: invat ma ce puii mei ca am intrat in febra examenului. Inca o doua saptamani mai am si scap. Dup-aia nolife mode on pe insomnia.

Posted

e greu bai icarus, abea am vazut un dorf cu composite ... dar azi au aparut karmian gloves, deci in 3-4 zile ma astept sa vad avadoanele

ohai young andi, ma gasesti pe l2insomnia (c5) cu numele, pazea ca dau dauna totala, illuminaughty :D

rates rates rates ?:D:D:D:D

c5 , hmm ...ceva custom stuff?skille modificate / armuri noi sau c5 retail like ?

De cand e lansat ? nr de playeri ?

Posted

e lansat de vinerea trecuta, rates 5x - retail like, atat doar ca clan system a ramas tot ca c4 (40, nu 120) ceea ce e c00l.

Fara dual box, sunt cam 1500 constant. De cam ieri au inceput sa apara si clanurile, cresturi vrajeli nebunii... e ok. Vineri se termina auctions pt ch, deci e virgin serverul.

Posted

Haha Adryen cu c5 clan system comming soon. De 3 ani tot amageste cu asta. Oricum l2-insomnia = azuregaming, ceea ce e ok. Singurul lucru naspa e cronica old.

Posted

Bai decat h5 mai bine c5. Cum dracu sk cu vampiric 40%? Paladin cu ai + fi + bm stackable? That's fucked up. Si cu pet mai puternic decat dark panther.

Dark panther cu cancel?

Posted

Yey. Eu sunt 24 :>:>

Bd wannabe. Si-asa nu am mai jucat bd pe low-rate in viata mea. Party + macro de dance anyone? :D

Wtf? Ce dracu e cu preturile astea? EWC 700k? Sop 10k?

Posted

cumpara sop repede la pret mic. strange bani de sls*sls, le ti simple nu le enchantezi, le dai la baium pe kesh kesh si asta e bd-u :D.

saber*saber costa cam 1.1kk ... ai ceva de strans

Posted

Chish in hreeeeza mai am 40k in puii mei. Ya I know n-am nevoie de gear, dar au nevoie archerii (astia cu care joc).

De dual saber vad eu cum fac bani. Si vad cum fac si bani de strans sop. Quest reward e 1x in puii mei, mi-a dat 100k dangerous seduction...