UNprapadit Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Nu stiu unde am auzit ca inca se gandesc daca sa permita multi box sau nu. Daca nu permit o sa fie de caca si nu cred ca intru. uhm au fost foarte clari ca nu o sa permita dualbox .. btw crainau .. daca tu si grupul tau aveti de gand sa jucati cat de cat serios .. i can prob play cardi for you ^_^ .. i`m all abbout playing daca prind parte de un grup fain de oameni ( sa am cu cine rade / face caterinca pe vreun vent or sumeffin` ) Acelasi raspuns ce i l-am dat si lu' xicarus. Si da, normal ca vrem sa jucam serios, motto-ul nostru pentru insomnia e "this is going to be lengedary" so figure it out by yourself. Si normal ca va fi English only pe vent/ts (inca nu stiu) cu exceptii de kurwa mac pierdole, si romanian blabering :D P@!# mea, eu sper sa mai gasim suportul si voila, desi unu sau doi din party probabil vor fi inlocuiti in primele 2-3 zile due to lack of activity. Cand vine vorba de laineigi scriu romgleza, scuzati! Hai salut 'va dreacu de simpatici }{ Quote
Animosity Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 well ask your people .. daca nu au alti preferati .. cunostinte etc etc i WILL play Bishap for you. Daca e sa ma luati numa sa imi ziceti clar .. sa stiu sa nu fac alte planuri. Quote
Maxim09^ Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Old and booring game... Acuma il mai joaca lumea pe servere ca sa faca bani.... Quote
Animosity Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Old and booring game... Acuma il mai joaca lumea pe servere ca sa faca bani.... iar tie ... tia cerut parerea .....? dai cu praf de mers kindere 8-| Quote
xIcarus Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Old and booring game... Acuma il mai joaca lumea pe servere ca sa faca bani.... Ce sa stii tu despre vremurile in care era cel mai inovativ mmo. Hai fugi ca te striga mamica la masa. I'm out from insomnia pana dupa bac. Dup-aia voi o sa fiti lvl mare deci cred ca o sa raman fara cp. Quote
Razvan Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Old and booring game... Acuma il mai joaca lumea pe servere ca sa faca bani.... Ce sa stii tu despre vremurile in care era cel mai inovativ mmo. Hai fugi ca te striga mamica la masa. I'm out from insomnia pana dupa bac. Dup-aia voi o sa fiti lvl mare deci cred ca o sa raman fara cp. in jur de 1iulie o sa ma apuc si eu sa joc.. In principiu acasa as avea 2 statii si un laptop disponibile.. sa vad! Daca nu o sa mearga, facem noi un party. Spor la bac! Quote
xIcarus Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Mersi. Grea matematica asta la M1. Poate facem un party, vedem. Quote
make3 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Au ales un polac ca si arcas (in locul meu), CARCALAC STF BAAAA (daca ma icitesti forumu asta din gand in gand }{ ) coaie.. pe tine pot sa te injur in romana calumea , daca nu dai song`uri cand trebuie :) , lasa ca nu`i bai , faci dmg si cu sws`u ;) Quote
Stryke Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 vad ca sunteti hotarati sa mergeti pe isomnia chiar si fara dualbox ! sper sa fie la fel bine cum a fost odata. distractie maxima !! Quote
UNprapadit Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Au ales un polac ca si arcas (in locul meu), CARCALAC STF BAAAA (daca ma icitesti forumu asta din gand in gand }{ ) coaie.. pe tine pot sa te injur in romana calumea , daca nu dai song`uri cand trebuie :) , lasa ca nu`i bai , faci dmg si cu sws`u ;) E cacat, nu-i vorba de "being imba pwnzor", da' e mai bine asa, fac lvl pe spatele vostru. meheheheheehe Btw, uite mai sus animosity a jucat mult timp pe nanaki sau celalat server, daca nu gasim bitchop ... Quote
xIcarus Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 S-a deschis renewal, 40x gracia final retail files. Dupa 15 min de la launch 1k players. Kamael village era efectiv plin, erau 700 insi acolo. Never seen smth like it. Serverul pare kewl. Care aveti chef de un quick fack inainte de insomnia join. Quote
Stryke Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 S-a deschis renewal, 40x gracia final retail files. Dupa 15 min de la launch 1k players. Kamael village era efectiv plin, erau 700 insi acolo. Never seen smth like it. Serverul pare kewl. Care aveti chef de un quick fack inainte de insomnia join. Pare kewl dar e off deja de prea mult timp. annoying Quote
xIcarus Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Join irc. Nu stiu ce tot face incompetentul de sawk. Quote
Animosity Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 eu mam apucat sa frec oleaca menta pe serv asta Renewal (pana o da drumu la Insomnia)... pare simpatic .. imi place ca are populatie .. pm ingame daca mai joaca careva xD Rosie - PonnyMaster Rossie - Leechcryer Quote
Stryke Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 eu mam apucat sa frec oleaca menta pe serv asta Renewal (pana o da drumu la Insomnia)... pare simpatic .. imi place ca are populatie .. pm ingame daca mai joaca careva xD Rosie - PonnyMaster Rossie - Leechcryer Aveti CP sau asa pentru l2insomnia.com ? Am vazut ca si warfare merge acolo Quote
MooF2010 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 care stiti un server de interlude nu prea plin nu prea gol ... fara lag nu fun nici greu .... si sa fie cu change class nu cu rebirt???? Quote
UNprapadit Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Pasarel, ma bate tare forumu asta, da' cre'ca ti-am trimis PM-u. Read and answe A S A P !!! :D Quote
UNprapadit Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Disara la 8 se deschide servaru. O SA FIE F&*@#RE CU SIEGE TIME hahahahahhaha (americunts 2 pm) Quote
xIcarus Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Meh eu raman aici deocamdata. Bacu asta -.-' 5x is gonna be really hardcore, n-am mai jucat un low-rate in afara de hydra de vreo 2 ani. Quote
Animosity Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Disara la 8 se deschide servaru. O SA FIE F&*@#RE CU SIEGE TIME hahahahahhaha (americunts 2 pm) nu e 7 fa ? i used a GMT convertor thingy oO Quote
Animosity Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Vezi ca romania vara e +3 nu +2. ORLY ? i didn't knew that oO Quote
UNprapadit Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 You suck. Thanks for poiting that out xD ma bag la dota, sper sa apuc sa-l termin pan' atunci Quote
xIcarus Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Vezi ca romania vara e +3 nu +2. ORLY ? i didn't knew that oO Mda si eu am ramas un pic 'Oo'. Am aflat cand s-a deschis renewal credeam ca face fail la launch. Anyway, cum e? Presupun ca s-a deschis already. Quote
Animosity Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Vezi ca romania vara e +3 nu +2. ORLY ? i didn't knew that oO Mda si eu am ramas un pic 'Oo'. Am aflat cand s-a deschis renewal credeam ca face fail la launch. Anyway, cum e? Presupun ca s-a deschis already. lvl 19 :P 6 pvps ... je suis pro e ok :P nu e lag .. supra populate areas ca deh .. asa e la inceput ... totusi slaba deschidere (1,2-1,4k online) .. toti pe forum se kkau pe ei ... ca vaiii mai dati sloturi (server cap e 3000) ca nu o sa avem unde sa jucam Quote