eleodor Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Eu cu Mayhem avem avatare noi*Topicul are caracter informativ*
Dropkillerz Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Si cele doua au trait fericite pana la adanci gauri...La multi ani fetele !
Mayhem Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Si cele doua au trait fericite pana la adanci gauri...La multi ani fetele !ioaneeeeeeeee :wub:care?raspunde ba la "cine?"
eleodor Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 e bine...App zii la mama ta sa nu mai dea bipuri ca nu mai am credit.
Mayhem Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 e bine... App zii la mama ta sa nu mai dea bipuri ca nu mai am credit. ce inventezi ba acolo, mama nu are credit nici de beep )
Mayhem Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 inseamna ca e una dintre gemene :D lol, tu de unde stii? @ vrei un sugus? :>
eleodor Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 de la tine de asta vara , de la ziua lor cu ultras :D nu,nu vreau sugus
Mayhem Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 aici nu e flmc nea, aici e spam cu eleodor si mayhem in DIRECT! :> @esti sigur ca nu vrei sugus? e gratis :>
eleodor Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 aici nu e flmc avand in vedere ca unii sunt prea lasi sa infrunte singuri problemele...poate ca se transforma in flmc cu eleodor & mayhem nu ba nu vreau sugus , vrei sa iti colorez limba? :>
Mayhem Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 avand in vedere ca unii sunt prea lasi sa infrunte singuri problemele...poate ca se transforma in flmc cu eleodor & mayhemnu ba nu vreau sugus , vrei sa iti colorez limba? :>mai bine imi faci o llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll si apoi o sssssssssssssssssssssssssss mult de tot, ai inteles?