Jump to content
Mayhem

Tarzan de la volan!

Recommended Posts

Un sofer roman de TIR castiga detasat titul de campion mondial la capitolul "inconstienta la volan". Individul, care are pana-n 30 de ani, s-a lasat filmat in timp ce dansa langa volan pe o melodie populara, interpretata ca la nunta.

Extrem de grav este ca in tot acest timp masina rula cu viteza pe autostrada. In orice secunda se putea intampla o nenorocire daca unul dintre autovehiculele din fata frana brusc.

Imaginile absolut incredibile au fost postate pe internet.

Vorbim de un barbat cu adevarat fericit. Isi mana TIR-ul pe o sosea de viteza si in acelasi timp cocheteaza cu o camera de luat vederi.

Muzica rasuna in casetofon, iar omul nostru se dezlantuie. Bate cu foc in volan, isi smulge centura de siguranta care il incurca si chiuie din tot sufletul.

Soferul tasneste din scaun si incepe sa danseze in cabina. Nu pare sa realizeze ca poate provoca o nenorocire. Se vede ca iubeste viata, dar ca nu o pretuieste. Credeati ca se opreste aici? Ei bine nu. Ne arata ca poate sa conduca autotrenul si cu picioarele.

Imaginile postate pe internet nu puteau trece neobservate. Si totusi reprezentantii Politiei Rutiere Romane spun ca nu vor incepe o ancheta in acest caz scandalos pentru ca incidentul nu s-ar fi consumat pe o sosea din Romania.

Chiar daca ar fi asa, sa nu neglijam faptul ca soferul este roman si ca se poate intoarce oricand in tara unde nu este exclus sa conduca la fel de periculos.

Asta in conditiile in care numai in 2008 pe drumurile noastre s-au petrecut 10.242 de accidente rutiere. De speriat este ca spre 3000 de oameni au murit astfel, iar peste 9000 au fost raniti si nu vor uita usor prin ce au trecut. Totul din cauza neatentiei a lipsei de experienta si a vitezei la volan.

sursa: protv

link: click sa vedeti video!

ma scuzati, nu am vazut acel topic.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...