Jump to content
Diabolik_01

Tarzan de la volan!

Recommended Posts

Posted

Un sofer roman de TIR castiga detasat titul de campion mondial la capitolul "inconstienta la volan". Individul, care are pana-n 30 de ani, s-a lasat filmat in timp ce dansa langa volan pe o melodie populara, interpretata ca la nunta.

Extrem de grav este ca in tot acest timp masina rula cu viteza pe autostrada. In orice secunda se putea intampla o nenorocire daca unul dintre autovehiculele din fata frana brusc.

Imaginile absolut incredibile au fost postate pe internet.

Vorbim de un barbat cu adevarat fericit. Isi mana TIR-ul pe o sosea de viteza si in acelasi timp cocheteaza cu o camera de luat vederi.

Muzica rasuna in casetofon, iar omul nostru se dezlantuie. Bate cu foc in volan, isi smulge centura de siguranta care il incurca si chiuie din tot sufletul.

Soferul tasneste din scaun si incepe sa danseze in cabina. Nu pare sa realizeze ca poate provoca o nenorocire. Se vede ca iubeste viata, dar ca nu o pretuieste. Credeati ca se opreste aici? Ei bine nu. Ne arata ca poate sa conduca autotrenul si cu picioarele.

VIDEO + TOT ARTICOLUL

Guest stefteo21
Posted

vaidemine :rofl1:

Posted

Eh era pe autostrada...plictiseala, drum drept, poate nu era nimeni pe sosea sa se ia la intrecere.. :D

Daca nu tipa ca nebunu, era chiar funny =))

Posted

Eh era pe autostrada...plictiseala, drum drept, poate nu era nimeni pe sosea sa se ia la intrecere.. :D

vezi in video ca erau masini in drum :| nu e greu

@haic-amrasbinesicandl-amvzlatv :rofl1:

Posted

Vezi ca nu am spus ca era singur pe sosea, am facut o gluma 8-| , avand in vedere ca soferi de tir merg cu cate 90-100 km/h ca si cum s'ar lua la intrecere si atuci cand se i'au la "intrecere" sunt concentrati la depasiri deci nu ar avea timp sa danseze hore.

Ce'i drept, e greu :|

Posted

Well said, Pinky :D. E nebun, dar nu inconstient :)).

Posted

:) in general fiecare poate sa faca ce vrea cu viata lui..dar aici implica si viata celor care erau pe aceeasi autostrada cu el..dac ail rupem din context este un taranel amuzant

Posted

nu e inconstient? :)) oricat de bine ai stapani arta sofatului, omul asta poate produce un accident oricand. poate o masina din fata lui punea frana brusc din cine stie ce motiv, poate ii iesea un bursuc in fata sau orice altceva imprevizibil. din pozitiile in care se afla ar fi fost cam greu sa evite obstacolele. am vazut ca unii dintre voi il considera chiar haios. el in esenta lui ar fi oarecum "distractiv" (cu indulgenta, desi n-am agreat niciodata umorul asta cu maimutareli), dar doar daca n-ar avea in fata un volan. mai grav e ca nimeni nu a luat vreo masura si sunt convinsa ca macar un reprezantant al autoritatilor a vazut filmarea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...