batterfly Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O femeie în vârstă de 29 de ani din Arad a adus pe lume, duminică noaptea, un băieţel. Evenimentul s-a desfăşurat taman în mijlocul unei secţii de poliţie din Arad, iar moaşe de ocazie au fost doi agenţi care se aflau acolo pentru a identifica un suspect.Poliţiştii, care încă nu şi-au revenit în urma experienţei, au povestit că a fost aproape cea mai grea misiune din viaţa lor. Agentul-şef Alex Robert şi colegul lui, Călin Năbădan, ambii căsătoriţi, se aflau, duminică seară, la sediul Secţiei de Poliţie nr.1 din Arad. La miezul nopţii, o femeie, care trăieşte pe străzi, a dat buzna în secţie cerând ajutor că naşte. “Mai întâi am crezut că e o glumă, dar am văzut, prin pantalonii femeii, mişcând ceva, ca o mogâldeaţă. Apoi am auzit un scâncet”, a povestit agentul Alex Robert. Cei doi bărbaţi au întins pe jos o haină şi au aşezat-o pe femeieAm luat un cutter şi am tăiat cele trei perechi de pantaloni cu care era îmbrăcată, pentru că ni s-a părut că micuţul se sufocă. Avea placenta mamei pe faţă. I-am curăţat nasul ca să poată respira, l-am învelit într- o haină de blană, iar el a adormit”, a mai spus poliţistul. Între timp a ajuns Salvarea, iar medicul a tăiat cordonul ombilical al fătului, mama şi copilul fiind duşi la Spitalul “Salvator Vuia”. Băieţelul cântăreşte 3,300 kilograme şi este perfect sănătos, iar medicii spun că, dacă poliţiştii nu ar fi intervenit, micuţul s-ar fi asfixiat.Valentina Vericica, în vârstă de 29 de ani, mai are doi copii aflaţi în plasament şi nu are acte. Ea şi-a numit cel de-al treilea copil Dian Adrian pentru că îşi dorea o fetiţă pe care s-o boteze Diana. Ieri, femeia şi copilul au primit, de la agenţiimoaşe, un ursuleţ în uniformă de poliţist.
iReaLRauL Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Am vazut si la stiri. Merita un grad in plus politistii . Bravo lor ;))
-=rZv=- Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 am auzit ca mama copilului mai are cativa "din flori" (deci va dati seama ce fel de femeie este) si a spun ca s-ar putea sa-l abandoneze, atunci politisti au spus ca o sa aiba grija sa nu ii lipseasca nimic :) ... frumos gest
Guest HateLord Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Bravo lor, ar merita si ei ceva in plus la buzunar...
spauny Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 trebuie sa le bage sporuri la salariu si pt cazuri de aducere pe lume a unui copilas.
florin Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 jos palaria ptr. acesti politisti..daca ar fi asa toti..
Mysterio Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 gest frumos pe naiba .. ganditi si voi ca femeia era in sediul politiei, deci daca nu faceau nimic si o lasau asa .. va dati seama ce era acum pe la stiri ..
NoComment Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 e tiganca cumva? ce conteaza ce ii ? felicitari pentru politisti :)
cossy90 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 gest frumos pe naiba .. ganditi si voi ca femeia era in sediul politiei, deci daca nu faceau nimic si o lasau asa .. va dati seama ce era acum pe la stiri ..Macar daca ai aprecia si tu o fapta buna..
[IlluSioN] Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 bv lor :D e bine ca inca mai sunt oameni dispusi sa dea o mana de ajutor
just_sika Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ' date='Mar 3 2009, 22:30' post='3553894']Pariez ca o sa se faca politist da
batterfly Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Sunt curioasa cati dintre voi ar fi in stare sa faca ce au facut acesti doi politisti, 80% din voi lesinati cand vedeti ca iese bebe!!!
Fury Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 , ar trebui sa se faca moase daca tot se pricep , se pare ca mai exista si exceptii printre copoi :D
2dor Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 gestul lor nu il face oricine...bv lorasa e :)eu as fi lesinat :rofl1:
c1ocan Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sunt curioasa cati dintre voi ar fi in stare sa faca ce au facut acesti doi politisti, 80% din voi lesinati cand vedeti ca iese bebe!!!Scuzati-ne aia care nu lesina :-jon:// Bravo lor :rofl1:
batterfly Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Scuzati-ne aia care nu lesina :-jon:// Bravo lor :rofl1:Doamne ce copii sunteti unii!!!
Guest Kamikaze Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sunt curioasa cati dintre voi ar fi in stare sa faca ce au facut acesti doi politisti, 80% din voi lesinati cand vedeti ca iese bebe!!!ai facut copii cu multi de zici asta? just a thoughtte rog sa nu te ataci, e doar o intrebare, nu / da e de ajuns