Jump to content
HipnotykBoy

Un copil surpanumit ”Mesia” vindecă orice boală

Recommended Posts

Guest Xspeed
Posted

Sura : libertatea.ro

s-a epuizat rezerva de tatze pt libertatea?

cum de nu au c scrie si se apuca sa inventeze?

Posted

Ce primata!Ba tu nu intelegi ca sunt reale intamplarile ? :banghead:

Ce bani sa scoate...Daca Dumnezeu i-a dat acest talent el nu trebuie sa profite de el ...daca va profita i se va lua inapoi ...sau i think so ...kinda...Am mai citit cateva lucruri despre astea

Iti dai seama ca esti singurul prost care crede,nu? =))

Posted

Ce bani sa scoate...Daca Dumnezeu i-a dat acest talent el nu trebuie sa profite de el ...daca va profita i se va lua inapoi ...sau i think so ...kinda...Am mai citit cateva lucruri despre astea

ce talent ma? crezi ca e manelar? numai la aia le`a dat Dumnezeu talent -_-

Guest Xspeed
Posted

un talent aduce si un folos...real

Posted

probabil e adevarat probabil nu e , pana acuma nu am vazut asa ceva , oricum daca e adevarat e un miracol de la Dumnezeu iar el trebuie sa ajute oamenii

Posted

probabil e adevarat probabil nu e , pana acuma nu am vazut asa ceva , oricum daca e adevarat e un miracol de la Dumnezeu iar el trebuie sa ajute oamenii

f buna remarca

p.s. am vrea mai multe detalii :)

Posted

L-a făcut chiar şi pe un mut să vorbească. Copilul a început să-l zdruncine pe mut, apoi s-a luat la bătaie cu el, iar la final, acesta a vorbit pentru prima dată în viaţa lui.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Sigur ca da .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...