oick Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Sura : libertatea.ro E clar, e pe bune :rolleyes: Link to comment
Guest Xspeed Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Sura : libertatea.ros-a epuizat rezerva de tatze pt libertatea?cum de nu au c scrie si se apuca sa inventeze? Link to comment
_Deza Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ce primata!Ba tu nu intelegi ca sunt reale intamplarile ? Ce bani sa scoate...Daca Dumnezeu i-a dat acest talent el nu trebuie sa profite de el ...daca va profita i se va lua inapoi ...sau i think so ...kinda...Am mai citit cateva lucruri despre astea Iti dai seama ca esti singurul prost care crede,nu? Link to comment
nu ma cunosti Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ce primata!Ba tu nu intelegi ca sunt reale intamplarile ? Ce bani sa scoate...Daca Dumnezeu i-a dat acest talent el nu trebuie sa profite de el ...daca va profita i se va lua inapoi ...sau i think so ...kinda...Am mai citit cateva lucruri despre astea ce talent ma? crezi ca e manelar? numai la aia le`a dat Dumnezeu talent -_- Link to comment
Guest Xspeed Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ce primata!Ba tu nu intelegi ca sunt reale intamplarile ? Ce bani sa scoate...Daca Dumnezeu i-a dat acest talent el nu trebuie sa profite de el ...daca va profita i se va lua inapoi ...sau i think so ...kinda...Am mai citit cateva lucruri despre astea un talent aduce si un folos...real Link to comment
-=rZv=- Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 probabil e adevarat probabil nu e , pana acuma nu am vazut asa ceva , oricum daca e adevarat e un miracol de la Dumnezeu iar el trebuie sa ajute oamenii Link to comment
XposeX Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 JESUS, PLECACIUNI !!!! :o Unde e asta? Cati bani fac cu asta daca pun mana pe el Link to comment
pogo_mg Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 probabil e adevarat probabil nu e , pana acuma nu am vazut asa ceva , oricum daca e adevarat e un miracol de la Dumnezeu iar el trebuie sa ajute oameniif buna remarca p.s. am vrea mai multe detalii :) Link to comment
the_first Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 de ce nu ia inviat pe cei 4 care au murit pentru aa ajunge la el:)) ? Link to comment
andypopa Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 efectul de turma isi face simtita prezenta Cu pelerinajele nu e exact aceeasi chestie? Moaște and shit? Nu se calca oameni in picioare si-acolo? Link to comment
Glau Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 OMG . JESUS INCOMING ! :rofl1: #Da, daca ar fi fost adevarata stirea am fi auzit-o sigur si pe la tv pana acum. :) Link to comment
MiTzA- Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 L-a făcut chiar şi pe un mut să vorbească. Copilul a început să-l zdruncine pe mut, apoi s-a luat la bătaie cu el, iar la final, acesta a vorbit pentru prima dată în viaţa lui.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Sigur ca da . Link to comment
cossy90 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 prin nume => blasfemie..e imposibil sa faca asa ceva.. Link to comment
octavian_tavi_3 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Inca o minciuna a religiei... Link to comment
Denzel_Lsd Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 astea sunt cele mai penale minciuni pe care le auzi vreodata...auzi ...a dat glas unui mut ))))) Link to comment
batterfly Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Am vazut prea multe ca sa cred asa ceva! Link to comment
deea<3wasd Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 vindeca sida sau cancer?nu cred Link to comment
Velasquez Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Lies over lies :) , azi maine nu mai credem nimica din presa . Link to comment
just_sika Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 vindeca sida sau cancer?nu credNU cred ca vindeca nimic :blink: Link to comment
Strike^^ Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Nagasaky' date='Mar 3 2009, 01:35' post='3550884']Da da aia cu bataia merge... l-a batut pana a putut sa injure.:rofl2: adevarat Link to comment