Jump to content
turbomaxim

Proiect de lege pentru revenirea la termenul de "ţigan" în loc de "rom", propus de Jurnalul Naţional

Recommended Posts

Posted

nu e vorba de a pune un anumit nume , eu cred ca interesul tuturor romanilor este de alege un nume astfel incat sa se evite orice asemanare de nume cu cel de Roman . Ma intreb daca s-ar numi amerrics sau ceva de genul asta , oare cum ar reactiona SUA ??

Posted

nu e vorba de a pune un anumit nume , eu cred ca interesul tuturor romanilor este de alege un nume astfel incat sa se evite orice asemanare de nume cu cel de Roman . Ma intreb daca s-ar numi amerrics sau ceva de genul asta , oare cum ar reactiona SUA ??

ar face revolutie de la taranul de rand pana la presedinte..

Posted

stiu si ei ca nu sunt romani...

de ex in italia RROMII comit o gramada de infractiuni iar incultii de italieni nu prea stiu sa faca diferenta intre rromi si romani , ne baga pe toti in acc. oala..

Posted

de ex in italia RROMII comit o gramada de infractiuni iar incultii de italieni nu prea stiu sa faca diferenta intre rromi si romani , ne baga pe toti in acc. oala..

aici ai dreptate sunt unii inculti care vb mult si n-au nici o treaba...

Posted

Tigan mi se pare un termen prea discriminant. Nu toti rromi sunt violatori si hoti.

Toti nu dar in proportie de 70% da ... si oricum pe ei nu-i intereseaza cum li se spune "Romi" sau "Tigani" pentru ei e acelasi lucru alti chiar se simt bine cand le spui "Tigan" ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...