Jump to content
adytzu32

Copil la comanda

Recommended Posts

Posted

Acum cateva minute am vazut la un post TV ca medicii au reusit sa dezlege un mister vechi de tot:Copii la comanda

Primul copil va fi "livrat" anul viitor.In ce consta aceasta livrare:

Mama isi alege culoare ochilor etc si ceva cu un ovul(nu prea am inteles)si insemineaza ovulul in "domiciliul"mamei.

Mie mi se pare o aberatie:sa faci copii la comanda :blink:

o da .. si ca sa coste mai mult il aduce si o barza..

Posted

@ adunatura de "oameni de stiinta gen becali si fanatici religiosi":

Cum puteti sa fiti asa de ...incuiati?Daca exista o sansa pt bine ..de ce sa nu o luati?De ce un copil trebuie sa sufere cand exista optiunea sa nu? De ce?Doar ca pana acuma oamenii au trebuit sa indure boli,imperfectiuni etc..trebuie sa sufere si generatiile viitoare?

Eu chiar sa reuseasca acest experiment,si sper ca pe viitor se vor putea face copii fara defecte,pt ca nici un copil nu merita sa se nasca cu ..defecte.

Guest Kamikaze
Posted

@ adunatura de "oameni de stiinta gen becali si fanatici religiosi":

Cum puteti sa fiti asa de ...incuiati?Daca exista o sansa pt bine ..de ce sa nu o luati?De ce un copil trebuie sa sufere cand exista optiunea sa nu? De ce?Doar ca pana acuma oamenii au trebuit sa indure boli,imperfectiuni etc..trebuie sa sufere si generatiile viitoare?

Eu chiar sa reuseasca acest experiment,si sper ca pe viitor se vor putea face copii fara defecte,pt ca nici un copil nu merita sa se nasca cu ..defecte.

poate nu ai auzit de faptul ca multe persoane vor sa se naste copii cu defecte. exemplu ar fi o familie de orbi care am auzit ca ar vrea ca si copilul lor sa fie orb. acum pune-ti tu intrebarea: de ce sa sufere ca asa vor altii?

Posted

poate nu ai auzit de faptul ca multe persoane vor sa se naste copii cu defecte. exemplu ar fi o familie de orbi care am auzit ca ar vrea ca si copilul lor sa fie orb. acum pune-ti tu intrebarea: de ce sa sufere ca asa vor altii?

Se poate da o lege usor in care sa se specifice ca doctorii nu au voie sa modifice adn`ul copilului intr`un mod negativ.

Posted

ca la fifa :))

nici nu stii ce bine m-ai dispus cu faza asta :)))

e ok,pana la urma il faci dupa bunul plac.. il faci perfect pt tine , nu pt altii,totusi cum vom mai aprecia noi valori ca frumusetea .. in conditiile astea ?

Guest Kamikaze
Posted

Se poate da o lege usor in care sa se specifice ca doctorii nu au voie sa modifice adn`ul copilului intr`un mod negativ.

si legea aia te si leaga de un stalp?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...