adytzu32 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Acum cateva minute am vazut la un post TV ca medicii au reusit sa dezlege un mister vechi de tot:Copii la comandaPrimul copil va fi "livrat" anul viitor.In ce consta aceasta livrare:Mama isi alege culoare ochilor etc si ceva cu un ovul(nu prea am inteles)si insemineaza ovulul in "domiciliul"mamei.Mie mi se pare o aberatie:sa faci copii la comanda :blink:
Guest HateLord Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Adica il faci sa arate cum vrei tu? :-/ Cam aiurea.
adytzu32 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Adica il faci sa arate cum vrei tu? :-/ Cam aiurea.da
Fury Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :rofl2: e chestie de genetica , dar mi se pare o aberatie :-j ce ar putea face si sa fie util , sa elimine mutatiile genetice existente , nu sa schimbe ochii , bla bla ......
Nimeni Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Procesul se numeste inseminare artificiala si nu ,nu iti alegi tu cum e copilul. Acest proces consta in plasarea spermatozoizilor in ovule prin alte metode decat prin actul sexual.
Luci Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ehh.. ba este ..acest copil este unul normal Ex:2 oameni se iubesc foarte mult, dar nu pot face copii deoarece barbatul este steril..majoritatea cuplurilor se destrama din cauza asta dar unele raman impreuna folosind aceasta forma de insamntare in "vitro" parca ii zicea .
HipnotykBoy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tot mai bine e sa il faci pe cale naturala si sa iasa cum o vrea Dumnezeu ..
Tweety Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cica pot sa elimine genele "rele" si sa schimbe ceva din ADN......povesti de adormit copii facuti la comanda.
dontaskme Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 asta e chiar o tampenie .... o sa imi fac copilul la comanda si o sa il fac sa arate ca Obama ... -_-
Valek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nu se va permite asa ceva. Exista o etica in fiecare stiinta.
_Deza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Acum cateva minute am vazut la un post TV ca medicii au reusit sa dezlege un mister vechi de tot:Copii la comandaPrimul copil va fi "livrat" anul viitor.In ce consta aceasta livrare:Mama isi alege culoare ochilor etc si ceva cu un ovul(nu prea am inteles)si insemineaza ovulul in "domiciliul"mamei.Mie mi se pare o aberatie:sa faci copii la comanda :blink:Eu stiam ca metoda respectiva se va aplica pentru evitarea nasterii copiilor cu probleme,nu pentru "creearea" unui copil din punct de vedere fizic.
[IlluSioN] Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 perfect .. copii mei o sa fie cei mai cei .. iau pachetu premium
Mayhem Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tot mai bine e sa il faci pe cale naturala si sa iasa cum o vrea Dumnezeu ..si daca nu poti?@ce prostie
-=rZv=- Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 nu cred ca e posibil asa ceva sa il faci cum vrei tu sa inseminezi o femeie se poate
TombRaider Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tot mai bine e sa il faci pe cale naturala si sa iasa cum o vrea Dumnezeu .. si cand ies 2 lipiti unu de celalalt inseamna ca Dumnezeu ATOTPUTERNICUL MEGA HYPER GODLIKE POWERFULL IMBA a vrut sa iasa asa? :crazy: think again h4x0r
Guest Xspeed Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 si cand ies 2 lipiti unu de celalalt inseamna ca Dumnezeu ATOTPUTERNICUL MEGA HYPER GODLIKE POWERFULL IMBA a vrut sa iasa asa? :crazy: think again h4x0r nu inseamna ca dumnezeu-lui tau nu ii pasa
nu ma cunosti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O clinică de fertilizare in vitro din Statele Unite a declanşat o adevărată controversă publică după ce le-a oferit viitorilor părinţi posibilitatea de selecta o serie de trăsături ale copiiilor, precum culoarea ochilor sau a părului.Tehnologia se bazează pe Diagnosticul Genetic Preimplantar - o procedura de testare, folosită pentru detectarea embrionilor nesănătoşi înainte de implantare. Doctorii selectează un embrion fără defecte genetice - sau, în acest caz, un embrion cu trăsăturile dorite de părinţi, precum ochi albaştri şi părul blond - pe care îl implantează ulterior. Primul copil cu trăsături pre-selectionate se va naşte anul viitor. Însă experţii britanici pun în discuţie moralitatea acestui demers, copiii riscând să ajungă nişte mărfuri. "Dacă ajugem la momentul în care putem decide care combinaţie de gene este responsabilă pentru ochii albaştri şi părul blond, ce se va alege cu toţi ceilalţi embrioni care se vor dezvolta în oameni roşcaţi cu ochi verzi, aşa cum sunt eu?", s-a întrebat dr. Gillian Lockwood, expert britanic în domeniul fertilizării artificiale. În Marea Britanie, deocamdată selecţia sexului copilului este interzisă, fiind permise doar decizii care au legătură cu sănătatea viitorului copil.@cam asta e adevarata stire.@@ nu e vorba de nici o inseminare artificiala.
Flake Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Adica il faci sa arate cum vrei tu? :-/ Cam aiurea.PREA TARE parerea mea !