Jump to content
Narcisa

Look primavara 2009

Recommended Posts

Posted

Spectaculoase, senzuale si foarte moderne - onduleurile si buclele iti evidentiaza feminitatea.

Bucle spiralate

Spectaculos, dar in acelasi timp foarte natural. Cu acest look a la Sarah Jessica Parker nu vei trece neobservata!

Pentru inceput aplica un ser care sa protejeze parul de caldura si umiditatea foenului. Imparte parul in suvite egale si infasoara-le pe bigudiuri incalzite. Fixeaza cat mai bine, mai ales varfurile, astfel incat sa nu se desprinda.

Imagine IPB

Asteapta pana cand bigudiurile se racesc, scoate-le si lasa spiralele modelate sa se aseze cat mai natural. Aplica un spray anti-electrizare si desfa buclele cu degetele, pentru a nu le strica forma. Vei obtine o coafura naturala, cu mult volum . Pentru a finisa coafura aplica o ceara modelatoare sau un spray pentru stralucire. Insista la varfuri, pentru a le fixa cat mai bine.

Poti accesoriza coafura cu o bentita lata din plastic sau cu o esarfa colorata din matase sau satin. Vei avea un look in tendinte.

Imagine IPBImagine IPBImagine IPB

Angel style

Timp si rabdare - sunt ingredientele care te ajuta sa obtii o coafura de efect!

Ofera rezistenta buclelor aplicand pe parul uscat un spray fixativ. Imparte-l in suvite cat mai subtiri si egale. Infasoara fiecare suvita pe ace de par, astfel incat sa obtii bucle mici, foarte dese. Dupa aproximativ o ora scoate acele de par si aranjeaza buclele cu degetele. Cel mai bine este sa desfaci fiecare suvita in altele mai subtiri, fara a le strica insa forma. Pentru a obtine o coafura rebela, cu mult volum, tapeaza bine parul atat la radacina, cat si pe toata lungimea lui.

Imagine IPB

Prinde parul cu ace perfect asortate cu nuanta acestuia, astfel incat sa obtii un bob nefinisat. Da coafurii un aer si mai sofisticat aplicand un spray fixativ cu particule stralucitoare. Desi este o coafura care necesita destul timp pentru a o crea, are si avantaje: odata terminata, este foarte rezistenta, nu ai nevoie de retusuri peste zi si nici nu trebuie accesorizata. Daca vrei sa o transformi, prinde buclele tapate intr-un coc bucla, bine finisat.

Imagine IPBImagine IPB

Wild look

Cu cat buclele sunt mai asimetrice, cu atat coafura este mai sic !

Imparte parul in patru suvite late, inegale, apoi rasuceste-le si prinde-le cu clame sau agrafe subtiri. Pe toata lungimea suvitelor aplica un tratament care sa protejeze firul de par. Imparte fiecare din cele patru suvite in altele mai subtiri, tot inegale. Modeleaza-le cu o placa pentru intins.Vei obtine astfel suvite lejere, nefinisate, inegale, foarte naturale.

Imagine IPB

Aduna tot parul in fata sau intr-o parte si desfa buclele cu degetele, pentru a nu le strica forma. Pentru finisarea acestei coafuri, aplica o ceara modelatoare care sa nu incarce firul de par. Va accentua buclele si le va da stralucire maxima. Daca vrei sa transformi rapid aceasta coafura na?turala intr-una sofisticata, nu trebuie decat sa aduni buclele obtinute intr-un coc lejer, fixat la baza cefei cu ace de coc cu perle sau strasuri. Poti purta aceasta coafura atat pe timpul zilei (potrivita cu un costum clasic), cat si seara (cu o tinuta sofisticata).

Imagine IPBImagine IPB

Posted

abia astept sa imi fac bucle a la Sarah Jessica Parker la vara

sper ca se va uita lumea la mine si va zice: wow uite are bucle a la Sarah Jessica Parker !

Posted

Hmmm...sunt interesante coafurile,dar eu avand parul mai scurt nu pot face mare lucru.

Eu cand vroiam sa am bucle ii spuneam mamei sa-mi puna parul pe asa zisele "moatze" ,imi rezistau in jur de 4 zile.

Intr-o seara neavand ce face,mi-am incretit tot parul,parerea mea e ca nu prea imi sta bine,ma imbatraneste foarte mult.

Posted

:) mie imi plac EXCLUSIV fetele brunete (exceptie cele roscate :lol:) cu parul drept, nu f lunf, sau... se poate si parul buclat...dar super tare si marunt xDDd

Posted
Eu am parul drept,destul de scurt,imi ia mult timp sa-mi fac ceva mai complicat,si-mi trebuie ceva sa pun pe el pentru a rezista....
Posted

Foarte frumoasa tunsoarea crazy ;;)

Mi'a fost oarecum teama sa ma tund asa scurt.

Tunsoarea mea este in genul acesta, bob mediu

Imagine IPB

pai cam asa m`a facut si pe mine.. (+ breton, ofc).. n`a iesit cum vroiam + ca mi`a taiat tot parul =))

acum astept sa creasca :yum:

Posted

vreau si eu parul lung :))) doamne greu mai creste pfff . Lasati fetelor ca sunt si asa frumoase . Oricum prefer brunetele cu parul "drept" sa zic asa insa niciodata nu stii care-ti pica cu tronc .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...