andy31 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Un avion apartinand companiei Carpatir care venea de la Chisinau si trebuia sa aterizeze la Timisoara a aterizat pe doar doua roti , una fiind defecta . Riscul unei explozii la sol era foarte mare , pilotii au survolat aeroportul din Timisoara pana li s-a terminat majoritatea combustibilului , apoi a reusit sa aterizeze perfect..La aeroport erau pregatiti pentru orice incident pompierii si ambulanta . Nici unul dintre pasageri si membrii echipajului nu a patit nimic."Aeronava, care apartine companiei Carpatair, a survolat orasul aproximativ o ora si jumatate. Pilotii au ramas atat de mult in aer, pentru ca au incercat sa consume combustibilul din rezervor, ca sa nu se produca vreo explozie la aterizare.Intre timp, au cerut turnului de control sa imprastie spuma pe pista. Au fost 90 de minute de spaima si neliniste, cu final deschis. Nimeni nu putea sa spuna cum se va incheia totul. Nici echipele de urgenta, mobilizate la sol, nici pilotii din cabina.In cele din urma, avionul a aterizat fortat si nimeni nu a fost ranit."stirileprotv.ro Filmulet : http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/exc...st-filmata.html
Guest stefteo21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ma linistesc stirile astea :)Acum cand stiu ca se poate ateriza si pe 2 roti sunt mai fericit :rofl1:
Narcisa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Meritul pilotilor si al celor de la turnul de control, au evitat o tragedie.
MarcusM Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 clasa de piloti ! ce sa mai se vede totul pe inregistrare
Denzel_Lsd Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 foarte frumos , pilotii au facut o treaba incredibila , merita aplauzele :clapping: :clapping:
The^Iceman Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 experienta e de partea pilotului...a salvat ceva vieti...bv lui
ShorTyx Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ar trebui ca statul sa le ofere cel putin o medalie!voi va dati seama ca au salvat vietile a nu stiu cator oameni:|
nu ma cunosti Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 noroc ca au dat pompieri cu spuma pe pista.. ca altfel lua foc avionul, si cine stie ce tragedie se putea intampla.
MiTzA- Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Genial. Asta inseamna sa fi profesionist in munca pe care o faci :).
Stargate Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Deci mai exista totusi Bruce Willis-i si la noi - felicitari baieti.
Guest stefteo21 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Am inteles ca avionul poate fi reparat si refolosit, nu credeti ca e cam periculos ? PS: De obicei in aviatie sunt oameni competenti
Fury Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 au avut o echipa de piloti foarte experimentati 90 % a fost treaba lor , 10 % noroc
andy31 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 :-j vrajeala, am vazut avionudin tot ce ai scris aici se intelege ca esti beat sau ca ai vrut sa faci + 1
Tweety Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 eu stiam ca au aterizat pe fuselaj......in fine noroc ca au scapat
cossy90 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Felicitari pilotilor..care, la randul lor, trebuie sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru norocul de care au avut parte. :)
florin Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 tot respectul pt piloti pt ca au salvat vietile acelor pasageri
-HoneyBfly- Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Felicitari pilotilor si celor de la turnul de control k au putut evita o tragedie..