Guest Silphy Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 gata, hai sa va stric distractia... am dat un search pe google si uite ce am gasit http://www.classroomtools.com/wronglst.htmdu-te si beati banii #-o
Romeo! Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 nu-ti reprosam tie nimic mah...))))faceam caterinca...tu nu vezi in ce hal am pus io greselile alea acolo?ce formulari?))) )) oricum ideea e ca e smekera treaba cu descoperitul greselilor dintr-o imagine...da' greselile pe care ni le propui tu in imaginea asta sunt cel putin "cretine"...) se uita prea de aproape la TV??SI CE??poate e chior...si se uita si el atent la ceva chiar in momentul ala....si apare chiar el in revista de pe jos??SI CE???poate e vedeta:))))) cauta alte imagini mai mijto si mai clare sa mai jucam din astea ca e tare genu' asta de provocari:))))
ic.sys Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 nu-ti reprosam tie nimic mah...))))faceam caterinca...tu nu vezi in ce hal am pus io greselile alea acolo?ce formulari?))) )) oricum ideea e ca e smekera treaba cu descoperitul greselilor dintr-o imagine...da' greselile pe care ni le propui tu in imaginea asta sunt cel putin "cretine"...) se uita prea de aproape la TV??SI CE??poate e chior...si se uita si el atent la ceva chiar in momentul ala....si apare chiar el in revista de pe jos??SI CE???poate e vedeta:))))) cauta alte imagini mai mijto si mai clare sa mai jucam din astea ca e tare genu' asta de provocari:)))) eu mai caut..dar daca mai intra vre-unu cu o minte desteapta ca da pe dinafara ca mayhem...si tranteste un link aici cu toate raspunsurile? stam si ne uitam unul la altul... PS: dc cretine? 1. nu sunt facute de mine. 2. sunt f logice. iti recomand sa te mai gandesti data viitoare.. cum ar fi faza cu uitatul prea aproape la tv... cum e corect si cum e gresit? cred ca stie toata lumea asta. clar. next? arata-mi o vedeta care are discuri si reviste cu propria persoana prin camera si mai stam de vb.
Equilibrium Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ic.sys, te asigur ca nu va mai fi vreunu ca mayhem care sa vina cu link la raspunsuri, decat atunci cand crezi ca deja a trecut prea mult timp si poti pune tu acel link sau initiatorul acelui topic!
Romeo! Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 nu tre' sa-ti arat io vreo vedeta care are in casa poze sau discuri cu ea...sau reviste si coperti...toate au!) raman la ideea ca unele greseli din acea fotografie sunt "ciudate"... parerea mea... hai mai cauta dintr-astea
Mayhem Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ic.sys, am rezolvat destule greseli din imagine, dar tu spuneai ca e gresit ce ziceam eu asa ca am dat un search ca sa ma verific si uite ca am zis corect la unele, 2 ore cred ca am stat tot privind acea imagine ca sa gasesc niste greseli... nu pot spune ca nu mi-a placut din contra a fost chiar foarte frumos si interesantps: contu redshark e al meu
ic.sys Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 tot nu m-am prins cu ce te-a incazlit? :violent: era suficient cinvea sa ceara raspunsurile si daca vedeam ca nu mai merge le puneam. puteai sa le mai tii pentru tine alea. in fine
Guest Silphy Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 blue, nu poti sa stergi link-ul, sau mai are rost?
Mayhem Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 tot nu m-am prins cu ce te-a incazlit? :violent: era suficient cinvea sa ceara raspunsurile si daca vedeam ca nu mai merge le puneam. puteai sa le mai tii pentru tine alea. in fineai mai mult de 12 ani?
Doru^ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Salut! Am gasit si eu cateva greseli,sper sa fie ''corecte'' :) -in oglinda nu se vede clanta usii -usa are o singura balama,montata cam ciudat PE tocul usii -nu vad nici un cui de care sa stea agatat tabloul din partea dreapta -''ciuperca'' lampii e pusa invers -incuietorile geamurilor sunt diferite(una in sus si una in jos) -antena de pe TV e pusa intr-o parte -chifla si carnatul de pe farfurie nu stiu ce vor sa alcatuiasca...un hamburger sau un hot dog? Cam atat....A da, iar floarea din stanga trebuia sa aiba 20 de frunze si are mai multe... Deci, sunt mai mult de 32 de ciudatenii in poza. Numai bine!
Equilibrium Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Salut! Am gasit si eu cateva greseli,sper sa fie ''corecte'' :) -in oglinda nu se vede clanta usii -usa are o singura balama,montata cam ciudat PE tocul usii -nu vad nici un cui de care sa stea agatat tabloul din partea dreapta -''ciuperca'' lampii e pusa invers -incuietorile geamurilor sunt diferite(una in sus si una in jos) -antena de pe TV e pusa intr-o parte -chifla si carnatul de pe farfurie nu stiu ce vor sa alcatuiasca...un hamburger sau un hot dog? Cam atat....A da, iar floarea din stanga trebuia sa aiba 20 de frunze si are mai multe... Deci, sunt mai mult de 32 de ciudatenii in poza. Numai bine! Deja s-au dat raspunsurile... Closed! ic.sys cand mai gasesti ceva sa-mi spui!