Jump to content
ic.sys

O imagine... 32 de greseli

Recommended Posts

Posted

pe masa din fata, in sticla e vin alb iar in pahar vin rosu

scaunul din fata usii? (daca e in fatza usii, posibil sa fie langa ;-s )

nivelul marii e mai ridicat in geamul din stanga

PS. Va rog notati raspunsurile in ordine.. Deja sunt 5. Urmatorul sa fie de forma.

6. raspuns.........

@ dear_painter_paint_me nu ai zis ce trebuie legat de acel scaun.

@ BrokenLord ai zis bine legat de oglinda dar nu tot. fiti mai precisi.

pana acum ati descoperit 4 greseli. pentru ca legat de oglinda nu e complet.

Posted

Sticla de vin alb si in pahar vin rosu?

va rog fiti atenti la ce replyuri s-au dat.... deja a fost descoperita greseala asta zetulescu. sorry

@ The Wizzard... gresit. deci urmatorul => urmatorul reply tot nr. 6 va fi

Posted

^

acolo e coperta unui album al lui andrew gold (desi pe google nu gasesti vreun album cu aceze poza)

ferestrele au tocuri de grosimi diferite

Posted

^

acolo e coperta unui album al lui andrew gold (desi pe google nu gasesti vreun album cu aceze poza)

ferestrele au tocuri de grosimi diferite

VA ROG. NOTATI RASPUNSURILE.

never, ai mai gasit doua corecte, deci le notezi cu 6. si 7. sa stim cate am gasit..sau macar voi sa stiti. ca dupa aia stam si numaram degeaba. deci urmatorul reply 8. au mai ramas 25 de greseli

Posted

11.in camera haina de pe cuier este un fel de gri iar in oglinda e neagra

Posted

9. Vantul bate in fereastra care este inchisa!

buna observatie :clap: dar nu e tot legat de ce ai zis

Oricum... au mai ramas CEL PUTIN 20 greseli... s-ar putea sa descoperim mai mult de 32 ;))

Posted (edited)

buna observatie :clap: dar nu e tot legat de ce ai zis

Oricum... au mai ramas CEL PUTIN 20 greseli... s-ar putea sa descoperim mai mult de 32 ;))

Mai este ceva ce se vede prin fereastra inchisa, pe mare, dar nu imi pot da seama ce e, 100% e o greseala :)

Edited by BlueNuker
Posted

12. acea lampa este intoarsa invers, capacu acela trebuia in jos sa fie

13. scaunul de langa usa ii lipseste spatarul, se vad acele semne de la spatar ramase pe perete

14. nu sunt sigur dar acel ghiveci este gol, acela de langa masuta

15. la prima fereastra acea inchizatoare este ridicata in sus iar la a doua este in jos

@sa ma corectati va rog frumos daca am gresit undeva

Posted

Mai este ceva ce se vede prin fereastra inchisa, pe mare, dar nu imi pot da seama ce e, 100% e o greseala :)

da :D ai vazut bine..pai cum sa nu-ti dai seama ce se vede pe mare in fereastra din stanga..da zoom daca nu obs :D si apoi poate obs greseala corect

Posted

da :D ai vazut bine..pai cum sa nu-ti dai seama ce se vede pe mare in fereastra din stanga..da zoom daca nu obs :D si apoi poate obs greseala corect

Daca dau zoom in se pixeleaza imaginea si nu se mai vede nimic clar :))

Tind sa cred ca ori este un val care merge invers fata de cum ar trebui sa mearga normal, sau nush.

Posted (edited)

Daca dau zoom in se pixeleaza imaginea si nu se mai vede nimic clar :))

Tind sa cred ca ori este un val care merge invers fata de cum ar trebui sa mearga normal, sau nush.

cred ca este o mica platforma sau o barca intoarsa invers (naufragiata) =)

Foarte probabil :)

Edited by BlueNuker
Posted

12. acea lampa este intoarsa invers, capacu acela trebuia in jos sa fie

13. scaunul de langa usa ii lipseste spatarul, se vad acele semne de la spatar ramase pe perete

14. nu sunt sigur dar acel ghiveci este gol, acela de langa masuta

15. la prima fereastra acea inchizatoare este ridicata in sus iar la a doua este in jos

@sa ma corectati va rog frumos daca am gresit undeva

redshark :

- 2 raspunsuri corecte ai dat :) sa-ti explic....

-> lampa aceea..asa e ea...

-> scaunul acela de langa usa are spatar ;) uita-te mai atent

-> legat de ghiveci... ai vazut bine..e gol..

-> ai vazut tu ceva la ferestrele alea dar nu te-ai exprimat bine...alte greseli sunt la ele ;)

@ BlueNuker: da sunt niste valuri.. ;) dar nu e raspuns complet ca sa fie greseala descoperita :D

@ pitikoo: ai vazut ceva dar nu bine :D nu e pix acela e o pana.. si da... sta pe verticala si nu la orizontala

Posted

perdelele de la fereastra deschisa stau nemiscate iar de la cea deschisa par a fi suflate de vand

paharul e imens, raportat la marimea sticlei

Posted

redshark :

- 2 singur raspuns corect ai dat :) sa-ti explic....

-> lampa aceea..asa e ea...

-> scaunul acela de langa usa are spatar ;) uita-te mai atent

-> legat de ghiveci... ai vazut bine..e gol..

-> ai vazut tu ceva la ferestrele alea dar nu te-ai exprimat bine...alte greseli sunt la ele ;)

@ BlueNuker: da sunt niste valuri.. ;) dar nu e raspuns complet ca sa fie greseala descoperita :D

bun, o alta greseala ar fi poza toata pentru ca este incompleta

perdelele de la fereastra deschisa stau nemiscate iar de la cea deschisa par a fi suflate de vand

sa zis

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...