Guest Silphy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 acela in cel mai rau caz e ca sa deschizi becul..asa se pune..cand intrii in casa sa poti aprinde lumina prima data...sa vezi unde calci noaptea.. e butonul pt bec.. whatever, calm down. :rolleyes: @planta din stanga e plantata?mie nu mi se pare a fi :-?
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 whatever, calm down. :rolleyes:@planta din stanga e plantata?mie nu mi se pare a fi :-?frate tu ai citit fiecare reply din acest topic? SA MAI ZIS20. in oglinda nu apare planta
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 frate tu ai citit fiecare reply din acest topic? SA MAI ZIS20. in oglinda nu apare plantagresit.. in oglinda nici n-are cum sa apara..e prea departe de ea..dupa cum vezi cel mai aproape e acea haina..
uLise Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 apa , intr-o parte e alt nivel in alta , alt nivel
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 20. firul de la tv se duce fix in acea planta
Equilibrium Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Oameni buni, citit tot topicul si nu mai puneti aceleasi greseli...Urmatorul care repeta aceeasi greseala va primi warn!
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 apa , intr-o parte e alt nivel in alta , alt nivel asta inseamna sa nu citesti si celelalte raspunsuri... hai ca fac o lista acum sa va pun aici sa va aduc aminte ce s-a gasit sa nu mai repetati. @ redshark... vezi tu exact ca firul se duce in cealalta planta? nu cred...a picat asta
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 asta inseamna sa nu citesti si celelalte raspunsuri... hai ca fac o lista acum sa va pun aici sa va aduc aminte ce s-a gasit sa nu mai repetati. @ redshark... vezi tu exact ca firul se duce in cealalta planta? nu cred...a picat asta 20. andrew are doar 3 degete
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 20. andrew are doar 3 degetecorect... ;) next.. 21.
Guest Silphy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 21.chitara electronica (de pe jos) nu are corzi?
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 21. uitati-va in bolul acela, langa acea portocala este o bila de baseball (dati cu zoom si veti observa acele dungi)22. cuiul nefolosit de la cuier este in sus iar cel din oglinda este in jos23. cablurile acelea de la antena se pare ca duc spre planta@ma opresc aici, ma dor ochii de cand tot privesc aceasta imagine + ca nu are claritatea buna
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 21. uitati-va in bolul acela, langa acea portocala este o bila de baseball (dati cu zoom si veti observa acele dungi)22. cuiul nefolosit de la cuier este in sus iar cel din oglinda este in jos23. cablurile acelea de la antena se pare ca duc spre planta@ma opresc aici, ma dor ochii de cand tot privesc aceasta imagine + ca nu are claritatea buna redshark.. bine faci...ca numai ce nu trebuie imi spui...nu esti atent deloc... cuierul e in sus in ambele cazuri...nu e nimic in bowlul ala... si bratele antenei sunt puse normal..chiar si spre planta de ar fi tot nu vad care e problema...@ Silphy... are corzi..dar nu ca cea clasica..nu se vad bine in imaginea asta dar are...20 pana acum... cel putin 12 ramase..
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 redshark.. bine faci...ca numai ce nu trebuie imi spui...nu esti atent deloc... cuierul e in sus in ambele cazuri...nu e nimic in bowlul ala... si bratele antenei sunt puse normal..chiar si spre planta de ar fi tot nu vad care e problema...@ Silphy... are corzi..dar nu ca cea clasica..nu se vad bine in imaginea asta dar are...20 pana acum... cel putin 12 ramase..eu nu inteleg, tu ai gasit toate cele 32 de raspunsuri?
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 eu nu inteleg, tu ai gasit toate cele 32 de raspunsuri?da. altfel nu ma bagam in seama de nebun aici nu :( si asta oricum nu conteaza.. eu deja le stiu...voi gasiti-le ;) hai ca nu e greu...RASPUNSURILE CORECTE DATE PANA ACUM1. reflexia in oglinda... corecta dar incompleta..mai vedeti ce mai e...2. telefonul este conectat la chitara3. in pahar e vin rosu si in sticla vin alb4.nivelul marii e mai sus in geamul din stanga decat in celalalt geam5. acolo e coperta unui album al lui andrew gold (desi pe google nu gasesti vreun album cu aceze poza)6. ferestrele au tocuri de grosimi diferite7. andrew sta pe un scaun cu un picior rupt sau sters8. Vantul bate in fereastra care este inchisa!9. Scaunul din fata usii sta deasupra podelei10. in camera haina de pe cuier este un fel de gri iar in oglinda e neagra11. ghiveciul cu flori de langa masuta e fara pamant in el12. acea pana de pe cartea din fata oglinzii sta vertical si nu pe carte13. paharul e imens, raportat la marimea sticlei14. perdelele de la fereastra deschisa stau nemiscate iar de la cea deschisa par a fi suflate de vant15. usa nu are clanta16. sireturile sunt puse invers la primu adidas17. tabloul de deasupra celor 2 poze, uitati-va la rama de sus si la cea de jos, cea de sus e mai mare ca cea de jos18. Este la acea boxa din spate, difuzorul este mai mare decat boxa.19. a luat pantoful pt piciorul stang pe drept20. andrew are doar 3 degeteSA SE STIE SA NU VA REPETATIau mai ramas aprox 12
Guest Silphy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 La usa, pervazul este mai mare ca usa. 21?
tryby Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Este la acea boxa din spate, difuzorul este mai mare decat boxa.E buna?Boxa aia e posibil sa nu fie o boxa, mie difuzorul ala mi se pare mai mult un disk de pick-up.Si ca sa mai distrug un mit, acela cum ca andrew ar avea 3 degete. Depinde cum stai, poate ca celelalte 2 degete sunt in partea cealalta a chitarii unde nu le vezi.
VibeS- Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 scaunul din fata usii nu sta in aer...are niste chestii metalice care au o culoare asemanatoare cu a parchetului
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Boxa aia e posibil sa nu fie o boxa, mie difuzorul ala mi se pare mai mult un disk de pick-up. Si ca sa mai distrug un mit, acela cum ca andrew ar avea 3 degete. Depinde cum stai, poate ca celelalte 2 degete sunt in partea cealalta a chitarii unde nu le vezi. tryby tin sa te contrazic :) e o imagine nu o fotografie... chiar are 3 degete..asa e desenat.... si legat de boxa aia...tot ai gresit..chiar e desenat difuzorul mai mare decat boxa in sine @ VibeS-... sorry..dar chiar e suspendat in aer pur si simplu e o greseala intentionata pentru a fi descoperita..
ic.sys Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 ? nu inteleg ce zici acolo..dar oricum..am lista cu raspunsuri completa si nu e asa ceva in ea.. mai cautati :) eu am iesit noapte buna ca e dimineata
DuR@nG0_* Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 scaunul de langa usa pluteste :crazy: ?la piciorul drept al lui andrew blugii ii are ridicati , iar la celalant picior nu :D
Romeo! Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 m-am mai uitat si eu si zic ce mi s-a mai parut mie ca nu e ok...1.un picior de-al lui Andrew e mai gros decat celalalt 2.Telefonul nu are roata aceea pentru numere3.tabloul ala nu sta si el simetric intre ferestre???sta asa aruncat cum vrea el?4.camera imi pare exagerat de inalta...nu tavan nu bec nu nimic5.Fereastra deschisa e foarte ciudata...nici deschisa nici inchisa desi pare model dintracela care in pozitia deschis tre sa fie la nivel cu partea de sus...pare ca-i lipseste o parte din geam6.Daca lampa aia bate in sus...de unde se formeaza umbra aia la scaunul de linga usa?7.treaba aceea din varful cuierului pe care sta agatata haina nu-mi pare mie ok,,,nu apare nici in oglinda8.semnul ala de pe chitara lu' Andrew...ce cauta acolo?si daca are ce cauta...de ce nu apare si in partea de sus?9.Chitara lu' ANdrew nu are corzi si ea?sta asa goala numa' buna sa pui oua la clocit?10.Aia din colt de linga olginda pare o pusca...da nem pat nem tragaci??ceva??11.Planta din dreapta imaginii...nu sta si ea in ceva...sau n-a prins fotografu' si restu' imaginii???si de ce are un soi de crengi da' are si cateva frunze late?12.Apa e mai albastra in feresstra din dreapta decat in cealalta13.Barbatul din tabloul acela asimetric de ce poarta fusta?14.Usa pare mai aproape de oglinda in oglinda si e mai inchisa la culoaream nimerit ceva??p.s.-zi-mi cine-a facut oglinda aia ca e de proasta calitate tare!
ic.sys Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 :violent: frate....esti fantastic..ma gandeam sa-ti zic ce ai gresit si sa-ti explic pe rand..dar tu l-eia gresit aproape pe toate.. ai nimerit una din ele...desi pe asta nu o gasisem initial...acu cateva zile cand am incercat sa descopar singur. nu prea ar avea treaba...dar sa zicem..ca e o greseala.. 3.tabloul ala nu sta si el simetric intre ferestre???sta asa aruncat cum vrea el? si mi-a atras atentia ceva....vad ca nu esti atent deloc...am mai vb o data..defapt in vre-o 2 replyuri...de ce scaunul de langa usa are umbra proiectata pe perete astfel..... n-are treaba cu lampa na...acu v-am dat mura-n gura numai sa gasiti greseala. si legat de oglinda? cum sa-mi reprosezi mie ca e de proasta calitate oglinda :blink: ce treaba am eu cu asta...e doar o imagine... LOL MARE omule.. @ Dur@ngo.. ar trebui sa iei un warn mic acolo pt ca am zis de nush cate de ori sa citesti ce s-a descoperit inainte sa postezi.. desi ai mai gasit si u ceva in plus... 21. legat de blugii lui Andrew..
Mayhem Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 gata, hai sa va stric distractia... am dat un search pe google si uite ce am gasit http://www.classroomtools.com/wronglst.htm
ic.sys Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 gata, hai sa va stric distractia... am dat un search pe google si uite ce am gasit http://www.classroomtools.com/wronglst.htm ce-i de capul tau ma baiatule? care-i faza? in primul rand poza asta n-are nici o treaba cu googleu.... si chiar de avea...toata lumea face asa...de distractie..ia ceva dintr-o parte si pune altundeva pt fun... o am de pe mess de la prieteni care au rezolvat-o si ei...dar daca nu te-ai crezut in stare sa faci nimic... te inteleg... asa esti tu mai incuiat putin si vrei sa strici buna dispozitie la oameni... mai sunt ca tine.. nu-i nimic..asta e..nu ma mai mira nimic in ziua de azi dar sa-i multumim cu aplauze lui mayhem pentru prostul sau obicei...poate chiar sa-i dam si un premiu.... banuiesc ca asteapta... si hai sa va dau si eu..raspunsurile in romana...ca n-ai fost in stare sa le gasesti...pana si la search ti-a fost lene sa cauti..nu sa mai zic sa decoperi greselile ramase deci mai aveati asa: 22. in oglinda se vede un colt de tablou...ceea ce nu ar trebui.. 23. se uita prea de aproape la tv 24. haina e mai lunga decat o arata oglinda 25. Desi e lumina destula in camera, se vede pe el lumina televizorului ca si cum ar fi intuneric 26. Usa are doar o balama 27. Masa de la televizor are numai 3 picioare, insa sunt asezate intr-o pozitie care nu ar creea echilibru (cineva a zis doar de 3 picioare si nu e complet) 28. Pe coperta revistei e chiar el din cate se pare 29. Adidasul drept nu are varf negru si dunga neagra pe mijloc in total 32 de raspunsuri cel putin sunt... dupa cum am spus si la inceputul topicului :) - sa va zic care mai sunt...si defapt aici vreau sa-mi cer scuze intai lui redshark, care a descoperit una, 30. si anume ca planta nu apare in oglinda (cred ca eram prea obosit aseara :D ).... si inca una.... 31. gasita de Silphy..dar pe jumatate... chitara de jos are corzi.. nu are cea din mana lui Andrew :) - si inca una: legat de usa: 32. Tocul usii are in partea stanga o prelungire inestetica, prelungire ce in partea dreapta lipseste Toate acestea fiind zise, va multumesc pentru timpul acordat si pentru nervii care vi i-am facut.... :D ca am contrazit uneori desi era gresit... se mai intampla :P si mayhem..data viitoare cand te mai tenteaza sa strigi distractia la oameni..ca suntem totusi pe Funmania.... da un alt+F4 sa-ti treaca tentatia si revii pe pagina ;)