ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 perdelele de la fereastra deschisa stau nemiscate iar de la cea deschisa par a fi suflate de vandpaharul e imens, raportat la marimea sticleiNever te rog fi atent la ce s-a mai zis.... nu repeta.. si NOTEAZA RASPUNSURILE!pana acum s-au gasit 15 greseli... au mai ramas cel putin 17URMATOAREA GRESEALA DESCOPERITA ROG SA FIE NOTATA CU 18. sa avem si noi o evidenta nu sa stam sa numaram dupa..a cata oara sa zic... FI ATENT NEVER
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Never te rog fi atent la ce s-a mai zis.... nu repeta.. si NOTEAZA RASPUNSURILE!pana acum s-au gasit 15 greseli... au mai ramas cel putin 17URMATOAREA GRESEALA DESCOPERITA ROG SA FIE NOTATA CU 18. sa avem si noi o evidenta nu sa stam sa numaram dupa..a cata oara sa zic... FI ATENT NEVERs-au gasit 15 greseli iar urmatoarea greseala sa fie notata cu 18? cum vine asta? nu ar trebuii 16?
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 s-au gasit 15 greseli iar urmatoarea greseala sa fie notata cu 18? cum vine asta? nu ar trebuii 16? scuze..am gresit...ma dispera never asta :dooh: da.. 16.@ BlueNuker... hai ca poti... descopera greseala legata de valuri :D
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 scuze..am gresit...ma dispera never asta :dooh: da.. 16.ok16. in camera este lumina dar nu este un bec deasupra17. pozele acelea de sub tablou stau pe zid fara sa fie lipite cu scoci sau puse sub tablou sa nu cada
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 ok16. in camera este lumina dar nu este un bec deasupra17. pozele acelea de sub tablou stau pe zid fara sa fie lipite cu scoci sau puse sub tablou sa nu cada :o redshark..de unde le-ai scos :dooh: gresite aman2... din contra... ESTE LUMINA IN CAMERA...daca tot ai ajuns aici..legat de lumina...altceva trebe sa obs.. si legat de pozele de sub tablou... lol.. normal ca sunt lipite..doar n-ai vrea sa vezi si cu ce... oricum..scoateti pozele acelea din calcul@ never... da... ai vazut ceva...tocmai ce am zis ..de lumina..dar nu e raspuns complet.... incercati o observatie corecta legat de tv :D=> tot 15 greseli descoperite pana acum
never Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 17. tabloul de langa usa nu are agatatoare si totusi sta pe perete
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :o redshark..de unde le-ai scos :dooh: gresite aman2... din contra... ESTE LUMINA IN CAMERA...daca tot ai ajuns aici..legat de lumina...altceva trebe sa obs.. si legat de pozele de sub tablou... lol.. normal ca sunt lipite..doar n-ai vrea sa vezi si cu ce... oricum..scoateti pozele acelea din calcul@ never... da... ai vazut ceva...tocmai ce am zis ..de lumina..dar nu e raspuns complet.... incercati o observatie corecta legat de tv :D=> tot 15 greseli descoperite pana acumsi de unde vine lumina aceea din camera? ca afara lumina difera de cea din cameraps: never e un cui batut in spate
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 17. tabloul de langa usa nu are agatatoare si totusi sta pe pereteof Doamne... Da tu n-ai vazut tablouri care sa aiba agatatoare pe sub rama? nu... gresit!@ redshark... grija mare ca esti indus in eroare de ceva :D nu zic.. ca altfel va divulg o greseala... dar ca sa sti.. lumina din exterior e la fel cu cea din interior
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 of Doamne... Da tu n-ai vazut tablouri care sa aiba agatatoare pe sub rama? nu... gresit!@ redshark... grija mare ca esti indus in eroare de ceva :D nu zic.. ca altfel va divulg o greseala... dar ca sa sti.. lumina din exterior e la fel cu cea din interiordamn, nu pot sa imi dau seama. Legat de acel intrerupator de langa scaun, are si buton de aprindere a luminii si priza? si de ce este situat tocmai acolo jos? si daca ar fi fost sa fie o priza ce este acel buton? sau mai bine zis ce cauta acolo?
The Wizard Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 va rog fiti atenti la ce replyuri s-au dat.... deja a fost descoperita greseala asta zetulescu. sorry@ The Wizzard... gresit. deci urmatorul => urmatorul reply tot nr. 6 va fi...am dat zoom si ala e un album, da tot arata aiureascaunul pe care sta arata aiureausa parca nu are clanta (nici in oglinda nu se vede si nici normal)btw alta poza mai clara nu e? ca daca dai zoom nu se mai vede nimic.
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 ...am dat zoom si ala e un album, da tot arata aiureascaunul pe care sta arata aiureabtw alta poza mai clara nu e? ca daca dai zoom nu se mai vede nimic.Toate cele 32 de greseli...sau mai multe... au fost descoperite fara zoom..si de altii..si de mine...totul e o chestie de atentie... si legat de scaunul pe care sta... nu e relevant ce ai zis..arata aiurea.. si oricum s-a descoperit greseala... "are doar 3 picioare"
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 bun, o alta greseala ar fi poza toata pentru ca este incompletasa zisdamn, nu pot sa imi dau seama. Legat de acel intrerupator de langa scaun, are si buton de aprindere a luminii si priza? si de ce este situat tocmai acolo jos? si daca ar fi fost sa fie o priza ce este acel buton? sau mai bine zis ce cauta acolo?de astea ce zici?
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 de astea ce zici? cred ca ai inteles.... nu e nimic in neregula legat de priza... vede cineva ceva acolo ca eu n-am obs..unde e si intrerupator si priza? deci raspuns gresit... tot 15 gasite pana acu
Romeo! Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nu stiu a a cata greseala e ...umbra scaunului de linga usa...nu e corecta..in conditiile in care mi se pare ca nici pozitia scaunului nu ar genera o asemenea umbra si nici ramele de la spatarul scaunului nu sunt corecte...ramele scaunului sunt orientate in sus..iar in umbra in jos...e bine???
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 nu stiu a a cata greseala e ...umbra scaunului de linga usa...nu e corecta..in conditiile in care mi se pare ca nici pozitia scaunului nu ar genera o asemenea umbra si nici ramele de la spatarul scaunului nu sunt corecte...ramele scaunului sunt orientate in sus..iar in umbra in jos...e bine???gresit :) :error: tare as vrea sa-ti spun de ce umbra de la scaun e corecta si nu altfel.. poate cineva isi va da seama totusi.. si..umbra nu e orientata deloc in jos :dontknow: e protiectata normal.. pe perete...
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 16. adidasii au in bot culori diferite, unul mov si unul albastru
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 16. adidasii lui au in bot culori diferite, unul mov si unul albastru :blink: nup.... culorile din varfurile adidasilor sunt la fel..altceva trebuie observat la adidasi.... au mai ramas cel putin 17 greseli...hai
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :blink: nup.... culorile din varfurile adidasilor sunt la fel..altceva trebuie observat la adidasi.... au mai ramas cel putin 17 greseli...hai 16. sireturile sunt puse invers la primu adidas, uitate unde are legatura
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 16. sireturile sunt puse invers la primu adidas, uitate unde are legaturain sfrasit.... in sfarsit.. 16. raspunsuri.. :clap: dar inca n-ati terminat cu adidasii.. ;)
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 17. mi se pare mie sau un picior e mai mare ca altul? chiar mai gras18. tabloul de deasupra celor 2 poze, uitati-va la rama de sus si la cea de jos, cea de sus e mai mare ca cea de jos
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 17. mi se pare mie sau un picior e mai mare ca altul? chiar mai gras18. tabloul de deasupra celor 2 poze, uitati-va la rama de sus si la cea de jos, cea de sus e mai mare ca cea de jos- 17. gresit. ambele sunt identice.- 18. sa zicem. corect..chiar pe asta nu am observat-o cand m-am chinuit eu intai la imaginea asta :Ddeci... 17 pana acum
Mayhem. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 18. spatarul de la scaun este rotund iar umbra lui este in forma de patrat... nu sunt sigur
Equilibrium Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Este la acea boxa din spate, difuzorul este mai mare decat boxa.E buna?
ic.sys Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 18. spatarul de la scaun este rotund iar umbra lui este in forma de patrat... nu sunt sigur fi mai atent.... indata vor fi mai multe greseli aiurea decat corecte... @ BlueNuker... da IN SFARSIT! :D avem 18 raspunsuri pana acum