Jump to content
Dani

NASA va construi o baza pe luna

Recommended Posts

Posted

In primul rand aceste imagini sugereaza niste tractoare concept (Tonka) care se vor construi cu ajutorul cercetatorilor de la Astrobotic Technology Inc si Institutul Robotic din cadrul Universitatii Carnegie Mellon si cu care se va construi asa zisa baza spatiala pana in 2020. Se mai zice ca se vor descoperi pe luna si resturi ale unei baze naziste. Sincer nu cred asta dar tot ce e posibil. Si va rog frumos, nu ma luati cu faptul ca inca n-am ajuns pe luna ca n-are rost. Stim bine cu totii ce tehnologii exista si ca poate chiar avem si extraterestrii vii sau morti la noi pe planeta. Cum ii ziceam unui prieten, noi n-avem voie sa stim decat anumite lucruri, de la suprafata.

Imagine IPB

Restul pozelor si filmuletul

Posted

O sa le placa in studioul, Area 51. A fost super si cu primii oameni de pe luna ... cu 3 directii a umbrelor ... :rofl2: [ avem un singur Soare in sistemul nostru, deci e imposibil ]

Astea-s niste aberatii ... in principiu ideea e buna ... dar e o mare vrajeala! :)

Posted

daca ar fi doar pt a studia universul si spatiul invecinat, bine ar fi, dar omul modern se gandeste mai degraba la razboi si distrugere de la distanta - ce smecheri or sa fie americanski cand vor lansa rachete dp luna si nimeni nu are cum sa ajunga la baza lor....hu-ha.

e doar un scenariu...

Posted

Cand zici nasa,,,,tragi apa. Daca intradevar o sa construiasca o baza acolo(ceea ce nu prea cred) in mod sigur scopul principal va fi unul militar acoperit de cel cu "cercetare". Amercani imputiti!

Guest HateLord
Posted

Cred ca va depasi termenul-limita..

Guest ang3lalex
Posted

Aberatii, oare de ce din 68 sau in cat a fost apollo nu s-a mai trimis nici un echipaj pe luna? Ca doar tehnologia a avansat... Poate ati vazut si aberatia aia cu roswell cu area 51. Parerea mea e ca vor.. publicitate americanii.

Guest stefteo21
Posted

Cand zici nasa,,,,tragi apa. Daca intradevar o sa construiasca o baza acolo(ceea ce nu prea cred) in mod sigur scopul principal va fi unul militar acoperit de cel cu "cercetare". Amercani imputiti!

Termina ca esti penibil...

Ideea este foarte tare/buna/practica indiferent daca este in scop militar sau nu.

Posted

Termina ca esti penibil...

Ideea este foarte tare/buna/practica indiferent daca este in scop militar sau nu.

Tu esti penibil...chiar daca e "tare" ideea cu ce crezi ca te ajuta pe tine sau romania sau restu lumii. Le aduc lor faima si ii face mai puternici

Posted

Vor face americanii baza pe luna,cand o sa faca romanii racheta spatiala Dacia...

Sa fim seriosi,eu nu cred ca s-a ajuns pe Luna vreodata in istorie.

S-a ajuns in spatiu,da,rusii au demonstrat asta si l-au luat intr-o misiune si pe astronautul roman,domnul Prunariu.Din cate stiu,singurul vehicul care a mers pe luna a fost unul rusesc,imi scapa numele,care i-a lasat pe americani cu gura cascata,caci ei nu percepeau un vehicul controlabil pe suprafata lunii.Rusii au fost smecheri si l-au controlat din statia lor spatiala Mir :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...