Dani Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 In primul rand aceste imagini sugereaza niste tractoare concept (Tonka) care se vor construi cu ajutorul cercetatorilor de la Astrobotic Technology Inc si Institutul Robotic din cadrul Universitatii Carnegie Mellon si cu care se va construi asa zisa baza spatiala pana in 2020. Se mai zice ca se vor descoperi pe luna si resturi ale unei baze naziste. Sincer nu cred asta dar tot ce e posibil. Si va rog frumos, nu ma luati cu faptul ca inca n-am ajuns pe luna ca n-are rost. Stim bine cu totii ce tehnologii exista si ca poate chiar avem si extraterestrii vii sau morti la noi pe planeta. Cum ii ziceam unui prieten, noi n-avem voie sa stim decat anumite lucruri, de la suprafata. Restul pozelor si filmuletul
Steffann Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 super :) dar pana in 2020 mai este mult...
Random Hero Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 o_O nazisti au avut o baza pe luna?? wow
dev Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 O sa le placa in studioul, Area 51. A fost super si cu primii oameni de pe luna ... cu 3 directii a umbrelor ... :rofl2: [ avem un singur Soare in sistemul nostru, deci e imposibil ]Astea-s niste aberatii ... in principiu ideea e buna ... dar e o mare vrajeala! :)
The DeaD HelL Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 'Se mai zice ca se vor descoperi pe luna si resturi ale unei baze naziste.Restul pozelor si filmuletuloare?
Stargate Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 daca ar fi doar pt a studia universul si spatiul invecinat, bine ar fi, dar omul modern se gandeste mai degraba la razboi si distrugere de la distanta - ce smecheri or sa fie americanski cand vor lansa rachete dp luna si nimeni nu are cum sa ajunga la baza lor....hu-ha.e doar un scenariu...
darth_sirus Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cand zici nasa,,,,tragi apa. Daca intradevar o sa construiasca o baza acolo(ceea ce nu prea cred) in mod sigur scopul principal va fi unul militar acoperit de cel cu "cercetare". Amercani imputiti!
Fury Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 cam imposibil , si termenul cam scurt pentru o asa realizare
Guest ang3lalex Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Aberatii, oare de ce din 68 sau in cat a fost apollo nu s-a mai trimis nici un echipaj pe luna? Ca doar tehnologia a avansat... Poate ati vazut si aberatia aia cu roswell cu area 51. Parerea mea e ca vor.. publicitate americanii.
BomB777 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 cum ma nazisti, aia vroiau sa se refugieze pe luna si sa dea cu nuclearele de acolo?sunt curios daca o sa iasa ceva pana la urma...
andy31 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 o_O nazisti au avut o baza pe luna??aha si Hitler a murit in '58 Nu prea vad baza pe luna prea curand..
Guest stefteo21 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cand zici nasa,,,,tragi apa. Daca intradevar o sa construiasca o baza acolo(ceea ce nu prea cred) in mod sigur scopul principal va fi unul militar acoperit de cel cu "cercetare". Amercani imputiti!Termina ca esti penibil...Ideea este foarte tare/buna/practica indiferent daca este in scop militar sau nu.
darth_sirus Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Termina ca esti penibil...Ideea este foarte tare/buna/practica indiferent daca este in scop militar sau nu.Tu esti penibil...chiar daca e "tare" ideea cu ce crezi ca te ajuta pe tine sau romania sau restu lumii. Le aduc lor faima si ii face mai puternici
Flogger Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Vor face americanii baza pe luna,cand o sa faca romanii racheta spatiala Dacia...Sa fim seriosi,eu nu cred ca s-a ajuns pe Luna vreodata in istorie.S-a ajuns in spatiu,da,rusii au demonstrat asta si l-au luat intr-o misiune si pe astronautul roman,domnul Prunariu.Din cate stiu,singurul vehicul care a mers pe luna a fost unul rusesc,imi scapa numele,care i-a lasat pe americani cu gura cascata,caci ei nu percepeau un vehicul controlabil pe suprafata lunii.Rusii au fost smecheri si l-au controlat din statia lor spatiala Mir :D