Jump to content
Dani

Scaunul cu rotile care ajuta invalizii sa se bucure de apa

Recommended Posts

Posted

Probabil tot vedeti pe la televizor, pe la emisiuni de caritate si peste tot ca oamenii invazlizi nu se pot bucura de unele lucruri, ex apa, pentru ca n-au cum. Insa Vipamat a creat scaunul cu rotile Hippocampe care rezista la apa si-i ajuta cu mult pe cei cu probleme. Binenteles ca nu pot merge in apa adanca dar macar se bucura si ei de atata. Il puteti achizitiona de AICI la 2440 de $. Insa sper sa nu fie nevoie pt asa ceva!

Imagine IPB

Restul pozelor

Posted

o idee foarte buna , dar nu o sa-l poata achizitiona oricine din cauza pretului

intradevar, mai intai o sa si-l permita doar cei bogati si abia cu timpul se v-a ieftini...

dar bazine care sa permita accesul acestor scaune exista ? :-?

Posted

intradevar, mai intai o sa si-l permita doar cei bogati si abia cu timpul se v-a ieftini...

dar bazine care sa permita accesul acestor scaune exista ? :-?

o idee foarte buna ..ar avea si ei parte de distractie

Posted

nu mi se pare mare distractie...stau la apa mica ca in cada...faza care nu o pot face ei e sa inoate nu sa stea prin apa

oricum daca va veni unu din asta pe la bazine/stranduri nu cred ca ii va placea , deoarece lumea se va uita la el ca la felul 14 .

Posted

Dar daca isi iau o vesta gonflabila si dau din maini nu e mai bine si mai ieftin?

Chiar ca :)...

O inventie destul de aiurea, nu cred ca va avea succes.

e parerea voastra.. nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu voi.. n-a zis nimeni ca e super inventie si ca ii ajuta pe invalizi sa inoate ci pur si simplu ca e o inventie buna.. ca vi se pare voua scump e alta treaba..

Posted

Dar daca au si mainile paralizate :( ? cum folosesc vesta ? Deci asta e mai eficienta

Daca as avea mainile si picioarele paralizate l-as ruga pe un prieten sa-mi traga un glont.

@Dani nu critica nimeni stirea..e buna..e un concept nou ..faza e ca e putin inutil acest scaun

Posted

mai presus de parerile noastre mai mult sau mai putin competente sant parerile celor direct interesati a folosi aceste scaune cu rotile... :readthis:

Posted

Daca as avea mainile si picioarele paralizate l-as ruga pe un prieten sa-mi traga un glont.

Daca te-ai afla in situatia lor nu cred ca ai mai gandi asa . Buna initiativa cu acel scaun pe rotile , dar nu prea vad mari avantaje in ele .. :(

Posted

' date='Feb 27 2009, 17:59' post='3538955']

e parerea voastra.. nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu voi.. n-a zis nimeni ca e super inventie si ca ii ajuta pe invalizi sa inoate ci pur si simplu ca e o inventie buna.. ca vi se pare voua scump e alta treaba..

O inventie trebuie sa fie practica pentru a putea fi definita buna :). Nu... !?

Posted

destul de inutil , pretul..nici sa nu mai vorbim...daca voiau sa ajute , il dadeau mai ieftin....urat :)

2440 de $ nu e mult in alte tari.. la noi ca suntem in urma da :)

' date='Feb 27 2009, 23:58' post='3539966']

si ce are in plus ? inafara de pretul exagerat, bineinteles :)

citeste mai atent articolul

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...