Dani Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Probabil tot vedeti pe la televizor, pe la emisiuni de caritate si peste tot ca oamenii invazlizi nu se pot bucura de unele lucruri, ex apa, pentru ca n-au cum. Insa Vipamat a creat scaunul cu rotile Hippocampe care rezista la apa si-i ajuta cu mult pe cei cu probleme. Binenteles ca nu pot merge in apa adanca dar macar se bucura si ei de atata. Il puteti achizitiona de AICI la 2440 de $. Insa sper sa nu fie nevoie pt asa ceva! Restul pozelor
Fury Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 o idee foarte buna , dar nu o sa-l poata achizitiona oricine din cauza pretului
pogo_mg Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 o idee foarte buna , dar nu o sa-l poata achizitiona oricine din cauza pretuluiintradevar, mai intai o sa si-l permita doar cei bogati si abia cu timpul se v-a ieftini...dar bazine care sa permita accesul acestor scaune exista ? :-?
florin Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 intradevar, mai intai o sa si-l permita doar cei bogati si abia cu timpul se v-a ieftini...dar bazine care sa permita accesul acestor scaune exista ? :-?o idee foarte buna ..ar avea si ei parte de distractie
Luci Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 nu mi se pare mare distractie...stau la apa mica ca in cada...faza care nu o pot face ei e sa inoate nu sa stea prin apaoricum daca va veni unu din asta pe la bazine/stranduri nu cred ca ii va placea , deoarece lumea se va uita la el ca la felul 14 .
LuckyShot Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ce e atat de deosebit? faptul ca pot sta cu picioarele in apa? :-?
MarcusM Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 buna initiativa! dar da e destul de scumput!
Lucian Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dar daca isi iau o vesta gonflabila si dau din maini nu e mai bine si mai ieftin?
[IlluSioN] Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dar daca isi iau o vesta gonflabila si dau din maini nu e mai bine si mai ieftin?chiar ca asta e mai buna solutia .. baremi asa intra si ei cu totul in apa
lixandra Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dar daca isi iau o vesta gonflabila si dau din maini nu e mai bine si mai ieftin?Chiar ca :)...O inventie destul de aiurea, nu cred ca va avea succes.
Dani Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dar daca isi iau o vesta gonflabila si dau din maini nu e mai bine si mai ieftin?Chiar ca :)...O inventie destul de aiurea, nu cred ca va avea succes.e parerea voastra.. nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu voi.. n-a zis nimeni ca e super inventie si ca ii ajuta pe invalizi sa inoate ci pur si simplu ca e o inventie buna.. ca vi se pare voua scump e alta treaba..
andy31 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dar daca au si mainile paralizate :( ? cum folosesc vesta ? Deci asta e mai eficienta
DivinE Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 daca au si mainile paralizate cum merg cu scaunul?
Luci Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dar daca au si mainile paralizate :( ? cum folosesc vesta ? Deci asta e mai eficientaDaca as avea mainile si picioarele paralizate l-as ruga pe un prieten sa-mi traga un glont.@Dani nu critica nimeni stirea..e buna..e un concept nou ..faza e ca e putin inutil acest scaun
pogo_mg Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 mai presus de parerile noastre mai mult sau mai putin competente sant parerile celor direct interesati a folosi aceste scaune cu rotile... :readthis:
Velasquez Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Daca as avea mainile si picioarele paralizate l-as ruga pe un prieten sa-mi traga un glont.Daca te-ai afla in situatia lor nu cred ca ai mai gandi asa . Buna initiativa cu acel scaun pe rotile , dar nu prea vad mari avantaje in ele .. :(
lixandra Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ' date='Feb 27 2009, 17:59' post='3538955']e parerea voastra.. nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu voi.. n-a zis nimeni ca e super inventie si ca ii ajuta pe invalizi sa inoate ci pur si simplu ca e o inventie buna.. ca vi se pare voua scump e alta treaba..O inventie trebuie sa fie practica pentru a putea fi definita buna :). Nu... !?
Denzel_Lsd Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 destul de inutil , pretul..nici sa nu mai vorbim...daca voiau sa ajute , il dadeau mai ieftin....urat :)
Sparky[SV] Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 si ce are in plus ? inafara de pretul exagerat, bineinteles :)
Dani Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 destul de inutil , pretul..nici sa nu mai vorbim...daca voiau sa ajute , il dadeau mai ieftin....urat :)2440 de $ nu e mult in alte tari.. la noi ca suntem in urma da :)' date='Feb 27 2009, 23:58' post='3539966']si ce are in plus ? inafara de pretul exagerat, bineinteles :)citeste mai atent articolul
HipnotykBoy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nu e un lucru fascinant ..mai ales ca pretul e piperat..dar pentru cei bogati ...
The DeaD HelL Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 sincer..nu stiu cum i`ar ajuta..adica..e ca un scaun cu rotile normal..cu o roata in plus..si care rezista la apa...pe deasupra si pretu` cam scumpic..prefer ideea cu colacu` :)