Jump to content
MoBiLe

Cum sa cuceresti o fata

Recommended Posts

Posted

Barbatii au un orgoliu destul de puternic cand vine vorba despre masculinitatea lor si despre femei. Desi nu vor insa sa recunoasca, multi dintre ei au nevoie de putin ajutor cand vine vorba de cucerirea alesei inimii sale. Nu toti ne-am nascut invatati! Asa ca, dragilor, lasati la o parte orgoliul adolescentin si abordati problema cu maturitate! Recunoasteti ca uneori aveti nevoie de ajutor si nu ezitati sa cereti ajutorul unei prietene foarte bune. Sau sa-l cautati pe internet. Pentru ca, in general, femeile stiu cel mai bine ce vor de la barbati. Asa ca solutia cea mai simpla este sa mergi direct la sursa.

Iata 5 pasi extrem de simpli care-ti pot asigura calea catre succes, daca-i condimentezi cu putina sare si putin piper, adica adaugand o doza de umor si spontaneitate.

1. Nu fi niciodata posesiv!

Desi femeilor le place sa se simta protejate, sa simta ca apartin unui anumit barbat...posesivitatea nu e solutia. Exagerand cu intrebari, controale, telefoane.. ai sa reusesti doar s-o sufoci, nicidecum s-o tii aproape. Arata-i ca ai incredere si vei vedea ca iti va povesti singura cum si-a petrecut ziua. In fond, noua ne place sa vorbim!

2. Rasfat-o din cand in cand c-o floare!

Nimic mai romantic si mai impresionant ca daruitul unei flori.

Desi poate parea uneori de moda veche, floarea potrivita e cheia catre inima ei. In felul acesta isi va da seama ca o pretuiesti si va avea un motiv intemeiat sa-si sune prietenele si sa le spuna ce baiat minunat are langa ea.

3. Pregateste arsenalul de gesturi romantice

Fetelor nu le plac neaparat barbatii cool. Opteaza mai degraba pentru cei sensibili, dar puternici totodata. Tu fi puternic si sensibilizeaza-te chiar si-n fata prietenilor tai. Continua s-o tii de mana, s-o mangai pe par, sa-i oferi mana atunci cand coboara din tramvai sau sa-i deschizi portiera masinii. Gesturile mici au urmari importante!

4. Spune-i din proprie initiativa cu cine ti-ai petrecut timpul in lipsa ei

Asa cum tu nu trebuie sa fii posesiv, nici pe ea nu trebuie s-o lasi sa se transforme intr-o scorpie. Fi deschis, povesteste-i tu sumar cum ai iesit la bere cu baietii. In felul acesta n-o sa-si ridice singura semne de intrebare.

5. Fi sincer si natural!

Ultimul pas este cel mai important, pentru ca de el depinde succesul celorlalti. L-am lasat pentru final, ca sa va ramana intiparit in minte. Naturaletea gesturilor este cea care conteaza cel mai mult. Daca aplicati pasii de mai sus doar ca pe o reteta, ea, cu cel de-al 6-lea simt, va detecta si se va simti jignita. Nu face nimic din obligatie, ci fa totul pentru c-o iubesti!

Posted

este in natura fiecarui barbat sa cucereasca fata care ii place, fara sa invete acest lucru, daca fata reactioneaza asemanator si 'este jumatatea ta' , totul e ok... nu inveti asta pe un forum

Posted

Saaaaaaaau mai bine iti iei un BMW. Ok, sa nu generalizam...:lol:

Incearca intai sa o cunosti mai bine si vei afla ce-i place. Nu toate sunt identice, sa stii :huh:

Apropo, o fata se cucereste tinand-o de mana sau povestindu-i cu cine ti-ai petrecut timpul in lipsa ei?

Posted

Sunt x + n topicuri pe tema asta, concluzia a fost de fiecare data aceeasi:

- la aprox 70 % ai nevoie de bani, masina, tupeu, am zis bani ?

- la aprox 20 % ai nevoie de educatie si experienta

- la restu nu iti trebuie nimic, prost sa fi noroc sa ai

P.S oricarei fete ii place sa fie rasfatata si respetata ==> daca ai bani, o masina de bun gust, o casa proprie si educatie pe masura, ai raspunsul la acest topic in proportie de 99%

Posted (edited)

be ur self.si nu o cuceri doar..domin-o ..distruge-i apararea si apoi atac-o cu tot arsenalul de asediu

eu personal prefer catapultele

PS Just ma bucur ca ti-a disparut postul :)

Edited by Lancelot
Posted

be ur self.si nu o cuceri doar..domin-o ..distruge-i apararea si apoi atac-o cu tot arsenalul de asediu

eu personal prefer catapultele

Pe scurt, poarta-te perfid. :P

Posted

daca n-ati inteles e un topic pentru barbati.

aici doar barbatii isi dau cu parearea despre cum se face.

nu suntem naivi.

deja stim ca fara bani e mult mai greu sa cuceresti o tipa.

dragoste adevarata? poate doar in filme

Posted

3. Pregateste arsenalul de gesturi romantice

Fetelor nu le plac neaparat barbatii cool. Opteaza mai degraba pentru cei sensibili, dar puternici totodata. Tu fi puternic si sensibilizeaza-te chiar si-n fata prietenilor tai. Continua s-o tii de mana, s-o mangai pe par, sa-i oferi mana atunci cand coboara din tramvai sau sa-i deschizi portiera masinii. Gesturile mici au urmari importante!

deci, inainte sa o "cuceresc" tre sa o tin de mana, sa`i mangai paru si chestii dastea .. waw, abea astept sa incerc =))

pasul 3 nu cred ca se potriveste la ce ai spus tu ..

Posted

@ mobile naiv esti tu daca ai impreesia ca asa cuceresti o fata. cu bani, auzi 8-| si nu-ti da tu cu parerea despre dragostea adevarata ca nu esti marele filosof al natiunii.

si unde scrie ca e un topic pentru barbati? sau daca scrie, are vreo legitimitate?

Posted

daca n-ati inteles e un topic pentru barbati.

aici doar barbatii isi dau cu parearea despre cum se face.

nu suntem naivi.

deja stim ca fara bani e mult mai greu sa cuceresti o tipa.

dragoste adevarata? poate doar in filme

Ar fi totusi folositor sa aruncati un ochi sa la ce zic fetele despre sfaturile alea miraculoase. :)

Posted

@ mobile naiv esti tu daca ai impreesia ca asa cuceresti o fata. cu bani, auzi 8-| si nu-ti da tu cu parerea despre dragostea adevarata ca nu esti marele filosof al natiunii.

si unde scrie ca e un topic pentru barbati? sau daca scrie, are vreo legitimitate?

asa cum?

am zis ca e mai usor cu bani decat fara.

de ce trebuie sa fiu filozof sa-mi dau cu parerea?

ce legatura are dragostea cu filozofia :P

sau filozoful e cel care a spus ca: "Dragostea trece prin stomac" ?

Cred ca ii trecuse dragostea de a facut afirmatia asta.

Inseamna ca nefericitul se trezise la realitate.

Posted

am zis ca e mai usor cu bani decat fara.

N-as baga mana-n foc. Intentia conteaza si sa zicem felul in care-ti faci viitorul.

Filosofia nu are de-a face cu dragostea, in esenta. Nu trebuie sa te numesti filosof sau licentiat ca sa poti deduce anumite reguli de bun simt. :)

Cat despre punctul 1 e o regula in general valabila tuturor indivizilor, depinde doar de gradul de independenta.

(nu-mi dau cu parerea :D )

Posted

Sunt x + n topicuri pe tema asta, concluzia a fost de fiecare data aceeasi:

- la aprox 20 % ai nevoie de educatie si experienta

- la restu nu iti trebuie nimic, prost sa fi noroc sa ai

P.S oricarei fete ii place sa fie rasfatata si respetata ==> daca ai bani, o masina de bun gust, o casa proprie si educatie pe masura, ai raspunsul la acest topic in proportie de 99%

@Go and kill youreself. Aici dai definitia unei pitipoance. O fata/femeie daca te place nu vrea neaparat toate aceste lucruri. De exemplu multe fete cu capul pe umeri vor sa discute cu tine, sa aiba ce discuta, nu unul gen becali (prost de pute si cu bani), cand vei mai creste iti vei da seama.

@Lance: la tine e ceva de seek and destroy :D

@On topic: Fi tu insuti, daca accepta deja sa iesiti impreuna la o intalnire deja ai facut un prim pas sa fii cu ea.

Posted

ca sa imi spun si eu parerea .... fetele care se uita dupa ce ai scris tu acolo reprezinta doar un segment, nu as arunca cu numerele cum ai facut'o tu. cert este ca o fata care se ghideaza dupa bani o poti recunoaste usor, deci daca esti genul de baiat/barbat care cauta o relatie gen "afectiune" si nu "parazitare" vei sti sa o eviti. la fel si cu baietii care sunt plin de bani dar au capul gol, nu iti trebuie mult sa ii recunosti si acestia in general se cupleaza intre ei. un exemplu concret ar fi relatia mea: fata ma iubeste pt cine sunt, si desi am o situatie materiala buna nu se asteapta sa ii platesc consumatia sau alte prostii de'astea, de obicei ma refuza cand incerc sa o fac, si fie vorba intre noi, incerc sa o fac din politete nu ca sa imi expun exuberanta bogatie [care oricum ai lua'o e a parintilor nu a mea]. ideea e ca intr'un esantion de 100 de fete luate la nimereala de pe strada nu vei gasi o proportie asa mare de materialiste cum crezi...sau poate locuiesc eu in partea gresita a tarii :o

Posted

Fiecare are propriul stil de a agatza o fata, sau sa o cucereasca,daca vrea mai mult de "one night stand".

Un lucru e clar, nu le sufocati cu dragoste, ca li se urca la cap si se plictisesc :)

Iar legat de acele pitzipoance, la care doar daca ai bani, ai acces, in ziua de azi, poate si 80% din acele femei foarte frumoase, aplica regula asta.

Rar gasesti o femeie FOARTE frumoasa care sa nu fie materialista.

Posted

E interesant cum termenul de "pitipoanca" a devenit un cliseu :))... mai ceva ca bancurile cu Bula sau cu blonde :)).

Eu cred ca exista 3 tipuri de relatii:

- relatia de genul "lasa-ma sa te las". O relatie plina de sicane dar de care te poti lipsi cu greu;

- relatia de conjuctura. Cele mai scurte dar si cele mai dese relatii;

- relatia bazata pe dragoste, iubire, incredere, o relatie in care ambii parteneri conlucreaza pentru a o mentine. In general, astfel de relatii au ca urmare casatoria sau logodne de lunga durata.

In toate cele 3 tipuri de relatii, caracterul barbatului e cel determinant. Daca un barbat realizeaza ce stil poate aborda asupra unei femei, atunci se poate numi un cuceritor (logic ca isi "pregateste terenul" in functie de genul de relatie). Cliseele sunt cele mai detestate, "being yourself" contand cel mai mult.

Posted

@Go and kill youreself. Aici dai definitia unei pitipoance. O fata/femeie daca te place nu vrea neaparat toate aceste lucruri. De exemplu multe fete cu capul pe umeri vor sa discute cu tine, sa aiba ce discuta, nu unul gen becali (prost de pute si cu bani), cand vei mai creste iti vei da seama.

Ai inceput foarte prost fraza, nu cred ca te-am jignit.

Te rog, putin mai multa atentie...am specificat undeva ca nu-l duce capul pe acel bogat ? poate-i mai destept ca tine de 10 ori , nu ? poate-i mai frumos, poate-i mai simpatic, crede-ma, un baiat bine pus la punct, o educatie pe masura/bani/casa/masina iti da clasa oriunde la orice ora cand e vorba de femei.

Deci, nu-mi mai da exemple de femei care stiu din start ca un astfel de baiat nici nu se uita la ele ca nu are interes pentru ele, stii vorba aia, cine se aseamana se aduna :right:

Eu zic ca nu esti prea experimentat cu fetele, sau cel putin nu ai fost cu prea multe din oras care se respecta si au pretentii(la fel cum avem si noi de la ele), simpliste gasesti la tara sau cele tinute in casa, eu vorbesc de femei, tu vorbesti de fetite.

Sa fiu inteles, banii/masina/casa/educatia iti ofera un start mai bun, restul depinde numai de tine...

P.S Sunt mai in varsta ca tine, deci nu cred ca trebuie sa mai cresc.

Posted

"In toate cele 3 tipuri de relatii, caracterul barbatului e cel determinant." Aici nu sunt de acord cu tine... Daca o relatie nu mai merge bine asta nu inseamna ca este vina barbatului.Stiu foarte multe cazuri in care barbatii erau cei "ok" iar femeile...ma abtin de la continuare :| Intr`o relatie este nevoie de 2 persoane deci logic ambii contribuie la buna desfasurare a "idilei". Femeile au un atuu. Sunt singurele care au posibilitatea de a "dresa" un barbat, aici ma refer la modelarea comportamentului acestuia dupa bunul plac.

Trebuie sa recunosc ca in zilele noastre exista foarte mult fete/femei (nu conteaza) materialiste. Am vazut sute de asa zise "cupluri" formate din: barbat cu varsta intre 40-60 de ani care "poarta" dupa ei o fetita/femeie cu varsta aproape la jumatate decat cea a lor. Dupa parerea mea, aceste materialiste denigreaza conceptul de "femeie".

Este adevarat ca toate femeile isi doresc un barbat care sa arate bine, sa fie destept, educat, sa aibe simtul umorului si multe alte calitati, dar pe langa aceste calitati, isi doresc ca acest barbat sa poate sa le satisfaca majoritatea dorintelor (aici ma refer la cele materiale). Dar cum aceste calitati este foarte greu sa le gasesti la un barbat, prefera sa`si petreaca tineretea alaturi de unu cu bani, desi in acest mod elimina alte calitati importante (sa fie tanar, sa arate bine, sa aibe simtul umorului, sa stie sa se distreze si multe altele...).

Sper sa intelegeti ca am vorbit la general, nu am catalogat toate femeile ca fiind "materialiste"

Pentru cei care folosesc termenul de "pitipoanca": unii dintre voi cred ca nu stiti ce inseamna cu adevarat o pitipoanca si de ce a aparut acest termen. Pitipoancele sunt acele fete care au un stil vestimentar deplorabil (aici ma refer la culorile stridente pe care le folosesc, la combinatiile pe care le utilizeaza, la cele care isi accentueaza anumite defecte desi ar trebui sa le acopere), un nivel de cultura foarte scazut, un limbaj inadecvat unei fete si multe alte defecte. De cele mai multe ori este imposibil sa nu remarci o pitipoanca ;)

Am vazut ca asociati pitipoancele cu materialistele :) Niciodata nu o sa vedeti o fata/femeie materialista care sa nu stie sa se imbrace ;) Singurul sinonim pentru pitipoanca este taranca!

ON: Nu s`a inventat inca metoda de cucerire care sa dea roade la toate femeile! Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti, sa nu incerci sa pari altcineva si restul vine de la sine ;)

P.S: Sorry ca am postat la un topic pentru baieti :P

Posted

^ gandire de care imi este... hm... 100% scarba, fara suparare :)

toti avem caractere diferite, nu exista "toate", "toti", "mereu", "niciodata", nu exista tipuri de fete, tipuri de baieti, modalitati de a cuceri o fata sau tipuri de relatii.

n-am vazut pe NIMENI pe forumul asta sa spuna ca sa bazeaza pe caracterul sau si pe faptul ca are creier sa-si dea seama ce-i place unei fete si ce nu. a da, mai vad cate un "sa fii tu!" aruncat p-aici din cand in cand, that's shit.

si sincer, orice relatie care merge pe "manualul relatiilor" este formata ori din doua persoane fara niciun pic de imaginatie sau din doua persoane false, pentru ca, niciodata o relatie nu ramane "ca la inceput", mereu vei "creste" odata cu relatia, deci tot ce spuneti aici sunt numai rahaturi, important e ceea ce-ti permiti sa faci si ceea ce permiti altcuiva sa-ti faca...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...